Parkeerbeugels online bestellen

Producten overzicht
Filter op

Parkeerbeugels kopen

Tegenwoordig wordt de parkeerdruk steeds groter door de hoeveelheid auto’s op de Nederlandse wegen. Zelfs parkeerterreinen die bij uw eigen bedrijf horen worden niet vrij gelaten. Automobilisten worden steeds gemakzuchtiger en parkeren hun auto zonder pardon op iemand anders zijn parkeerplaats. Dit probleem is gemakkelijk op te lossen met een Erdi vergrendelbare parkeerbeugel of een klappaal. Deze parkeerpalen zijn inklapbaar, zeer effectief en zorgen voor een blijvend vrije parkeerplek.

Ons assortiment

Bij normale gebruiksfrequentie kan de automatische parkeerbeugel model
APB 400 tot wel 6 maanden gebruikt worden zonder vervangen/opladen van de batterijen. De elektrische parkeerbeugel is voorzien van een waarschuwingssignaal bij het stijgen en dalen. Tevens is de beugel uitgerust met een alarmsysteem, wanneer een voertuig met de beugel in aanraking komt en deze naar beneden duwt, treedt een extra luid alarmsignaal (ca. 85 Db) in werking. Dit ter voorkoming en minimaliseren van aanrijdschade. Deze anti parkeerbeugel is standaard uitgerust met 2 afstandsbedieningen en 2 sleutels om de behuizing te ont-/vergrendelen.

Parkeerbeugels bestellen bij Erdi.nl

Verzending van anti parkeerbeugels gaat middels regulier transport. De verzendkosten gaan op aanvraag.

Levering van parkeerbeugels vindt plaats op de desgewenste afleverlocatie, mits deze toegankelijk is voor vrachtwagens. Indien de afleverlocatie niet toegankelijk is, wordt in overleg met de klant een alternatieve afleverlocatie bepaald.

De plaatsing van parkeerbeugels kunnen wij door ons Technisch Servicebedrijf laten verzorgen.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen via de website of met afdeling Verkoop. Afdeling Verkoop is telefonisch bereikbaar via 075-6553060 of per e-mail via info@erdi.nl of verkoop@erdi.nl.

Bestellingen worden altijd per e-mail bevestigd en afgehandeld.