Parkeerbeugels kopen

Op zoek naar een parkeerbeugel met slot of een automatische parkeerbeugel? Dan bent u bij Erdi op het juiste adres. Wij hebben diverse parkeerbeugels die eenvoudig zijn te installeren. Advies nodig over welke parkeerbeugel bij uitstek geschikt is voor uw wens? Neem dan contact op met onze afdeling verkoop of doe een offerte aanvraag via de website.

Privé parkeerplaats

Onze parkeerbeugels zijn bij uitstek geschikt voor het vrijhouden van privé parkeerplaatsen, invalideplaatsen, laad- en losplaatsen en uitritten.
Parkeerplaats ook als je in de stad woont.

Tegenwoordig wordt de parkeerdruk steeds groter door de hoeveelheid auto’s op de Nederlandse wegen. Zelfs parkeerterreinen die bij uw eigen bedrijf horen worden niet vrij gelaten. Automobilisten worden steeds gemakzuchtiger en parkeren hun auto zonder pardon op iemand anders zijn privé parkeerplaats. Dit probleem is gemakkelijk op te lossen met een Erdi vergrendelbare parkeerbeugel of een klappaal. Deze parkeerpalen zijn inklapbaar, zeer effectief en zorgen voor een blijvend vrije privé parkeerplaats.

Ons assortiment aan parkeerbeugels

Wij hebben in ons assortiment een handmatige parkeerbeugel met cilinderslot en een elektrische parkeerbeugel met afstandsbediening.

Automatische parkeerbeugel

Bij normale gebruiksfrequentie kan de automatische parkeerbeugel model APB 400 tot wel 6 maanden gebruikt worden zonder vervangen/opladen van de batterijen. De elektrische parkeerbeugel is voorzien van een waarschuwingssignaal bij het stijgen en dalen. Tevens is de beugel uitgerust met een alarmsysteem, wanneer een voertuig met de beugel in aanraking komt en deze naar beneden duwt, treedt een extra luid alarmsignaal (ca. 85 Db) in werking. Dit ter voorkoming en minimaliseren van aanrijdschade. Deze anti parkeerbeugel is standaard uitgerust met 2 afstandsbedieningen en 2 sleutels om de behuizing te ont-/vergrendelen. Het materiaal van de automatische parkeerbeugel bestaat uit geconserveerd staal. De behuizing en beugel zijn gepoedercoat.

Parkeerbeugel met slot

Bij uitstek geschikt voor het vrijhouden van parkeerplaatsen is onze parkeerbeugel model B. Deze parkeerbeugel met slot is voorzien van een vierkante steunpoot. De parkeerbeugel is vervaardigd uit thermisch verzinkt staal.

Parkeerbeugel met fundatieplaat

Onze handmatige parkeerbeugel wordt altijd geplaatst inclusief fundatieplaat. De plaatsing van parkeerbeugels kunnen wij door ons Technisch Servicebedrijf laten verzorgen. Gaat u liever voor gemak? Kies dan voor onze automatische parkeerbeugel.

Parkeerbeugels kopen bij Erdi.nl

Verzending van anti parkeerbeugels gaat middels regulier transport. De verzendkosten gaan op aanvraag.

Levering van parkeerbeugels vindt plaats op de desgewenste afleverlocatie, mits deze toegankelijk is voor vrachtwagens. Indien de afleverlocatie niet toegankelijk is, wordt in overleg met de klant een alternatieve afleverlocatie bepaald.

De plaatsing van parkeerbeugels kunnen wij door ons Technisch Servicebedrijf laten verzorgen.

Advies nodig? Voor meer informatie of een offerte aanvraag kunt u contact opnemen via de website of met de afdeling Verkoop. Afdeling Verkoop is telefonisch bereikbaar via 075-6553060 of per e-mail via verkoop@erdi.nl.

Bestellingen worden altijd per e-mail bevestigd en afgehandeld.

© Erdi. All rights reserved.