Parkbanken kopen

Als fabrikant van straatmeubilair ontwikkelen en produceren wij een breed assortiment straatmeubilair zitbanken, zoals: buiten zitbanken, straatbanken, parkbanken en boombanken. Van standaard parkbank, als een model E4, tot maatwerk boombank, als een model Canapé. Ons assortiment bestaat uit diverse modellen, waaronder Easy, Public, Discus en Picknick.

Wij kunnen met u vanaf het ontwerp tot aan de plaatsing samenwerken. Ook kan eventuele nazorg voor de parkbanken, straatbanken, buiten zitbanken en boombanken door Erdi worden verzorgd in de buitenruimte.

Straatbanken van verschillende materialen

De houten parkbanken, zoals de Canapé zitbanken, worden voorzien van Cumaru of gelijkwaardig 100% FSC-gecertificeerd hardhout met duurzaamheidsklasse 1. FSC-hout is afkomstig uit maatschappelijk verantwoord beheerde bossen. Het duurzaam geselecteerde FSC-gecertificeerd hout maakt de zitbank buiten krachtig en in hoge mate bestendig tegen vandalisme. Het onderstel van de straatbanken zijn voornamelijk uitgevoerd in thermisch verzinkt staal volgens NEN-EN-ISO 1461 en (tweelaags) gepoedercoat.

Daarnaast voert Erdi een aantal standaard stalen buiten zitbanken, zoals model Steel Wave 1800, in ons assortiment. De stalen zitbank is vervaardig uit thermisch verzinkt staal. Op verzoek kan deze straatbank worden gepoedercoat in een afwijkende RAL-kleur.

Buiten banken bestellen bij Erdi.nl

Verzending van parkbanken gaat middels volumetransport. De verzendkosten gaan op aanvraag.

Levering van parkbanken vindt plaats op de desgewenste afleverlocatie, mits deze toegankelijk is voor vrachtwagens. Indien de afleverlocatie niet toegankelijk is, wordt in overleg met de klant een alternatieve afleverlocatie bepaald.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen via de website of met afdeling Verkoop. Afdeling Verkoop is telefonisch bereikbaar via 075-6553060 of per e-mail via info@erdi.nl of verkoop@erdi.nl.

Bestellingen worden altijd per e-mail bevestigd en afgehandeld.

© Erdi. All rights reserved.