Snelheidsdisplay voor veiligheid

Erdi Wegbebakening levert en plaatst verschillende modellen snelheidsdisplays. Deze snelheidsdisplays zijn in verschillende uitvoeringen verkrijgbaar, onder ander werkend op zonne-energie. De snelheidsdisplays verlagen aantoonbaar de snelheid en creëren bewustwording bij de automobilist. Wanneer de toegestane snelheid wordt
overschreden zal de snelheid op het led snelheidsdisplay gaan knipperen of met rode cijfers worden weergegeven.

Snelheidsdisplay smiley

De led snelheiddisplay is bedacht om de weggebruiker en omgeving te informeren over de snelheid en door middel van sociale signalen de weggebruiker te motiveren zijn snelheid te verminderen. Het toont de snelheid, registreert en geeft daarnaast ook de bestuurder een onmiddellijke waardering. De smiley verandert van “blij” naar “treurig” wanneer de bestuurder de maximumsnelheid overschrijdt. Bovendien is er ook de mogelijkheid alleen de overschrijding in km/h te tonen. Met een afstandsbediening welke is voorzien van een SD kaart kun u als wegbeheerder eenvoudig en handmatig de lokaal geldende maximum snelheid instellen, dit maakt het snelheidsdisplay ook veelzijdig inzetbaar. Met gebruik van meerdere functies kun u rapporten (via de SD kaart en PC) samen laten stellen die duidelijk inzicht geven in de invloed van de snelheidsdisplay.

De werking van onze snelheidsdisplays

Het systeem van Erdi bestaat uit een geïntegreerde radar, LED-scherm, batterij en elektronisch dataopslagsysteem. Deze elementen zitten in een slagvast lexaan paneel. Dit zorgt voor een goede bescherming tegen alle weersinvloeden en eventuele beschadiging. Bij de led snelheidsdisplay wordt standaard een beugel geleverd, zodat deze eenvoudig aan een paal kan worden gemonteerd. Daarnaast wordt er een slot bijgevoegd om de display aan de beugel te vergrendelen. Wanneer de toegestane snelheid wordt overschreden zal het display een droevig gezichtje tonen. Bovendien is er ook de mogelijkheid alleen de overschrijding in km/h te tonen. De data kan (op locatie) doormiddel van een afstandsbediening worden uitgelezen.

Rapportage via mytrafficdata

Doormiddel van de unieke webgebaseerde analyse en data management software bent u altijd voorzien van een up to date werkend systeem. Er bestaat dus nooit verwarring over verschillende versies, cd’s of andere installatie bestanden. U logt in op www.mytrafficdata.com waar u uw eigen gegevens terug kunt vinden van uw snelheidsdisplays. De monitoring en instellingen van het snelheidsdisplay kan via GPRS (optioneel) of handmatig via afstandbediening. Binnenkort bestaat er ook de mogelijkheid om dit via een app (smartphone) uit te voeren.

Bestel bij Erdi.nl!

Verzending van de snelheidsdisplay gaat middels regulier transport. De verzendkosten gaan op aanvraag.

Levering van snelheidsdisplays vindt plaats op de desgewenste afleverlocatie, mits deze toegankelijk is voor vrachtwagens. Indien de afleverlocatie niet toegankelijk is, wordt in overleg met de klant een alternatieve afleverlocatie bepaald.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen via de website of met afdeling Verkoop. Afdeling Verkoop is telefonisch bereikbaar via 075-6553060 of per e-mail via info@erdi.nl of verkoop@erdi.nl.

Bestellingen worden altijd per e-mail bevestigd en afgehandeld.

 

© Erdi. All rights reserved.