Snelheidsdisplay voor veiligheid

Erdi Wegbebakening levert en plaatst verschillende modellen snelheidsdisplays. Deze snelheidsdisplays zijn in verschillende uitvoeringen verkrijgbaar, onder ander werkend op zonne-energie. De snelheidsdisplays verlagen aantoonbaar de snelheid en creëren bewustwording bij de automobilist.

De werking van onze snelheidsdisplays

Het systeem van Erdi bestaat uit een geïntegreerde radar, LED-scherm, batterij en elektronisch dataopslagsysteem. Deze elementen zitten in een slagvast lexaan paneel. Dit zorgt voor een goede bescherming tegen alle weersinvloeden en eventuele beschadiging. Bij de snelheidsdisplay wordt standaard een beugel geleverd, zodat deze eenvoudig aan een paal kan worden gemonteerd. Daarnaast wordt er een slot bijgevoegd om de display aan de beugel te vergrendelen. Wanneer de toegestane snelheid wordt overschreden zal het display een droevig gezichtje tonen. De data kan (op locatie) doormiddel van een afstandsbediening worden uitgelezen.

Bestel bij Erdi.nl!

Verzending van de snelheidsdisplay gaat middels regulier transport. De verzendkosten gaan op aanvraag.

Levering van snelheidsdisplays vindt plaats op de desgewenste afleverlocatie, mits deze toegankelijk is voor vrachtwagens. Indien de afleverlocatie niet toegankelijk is, wordt in overleg met de klant een alternatieve afleverlocatie bepaald.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen via de website of met afdeling Verkoop. Afdeling Verkoop is telefonisch bereikbaar via 075-6553060 of per e-mail via info@erdi.nl of verkoop@erdi.nl.

Bestellingen worden altijd per e-mail bevestigd en afgehandeld.

© Erdi. All rights reserved.