Slagbomen

Slagbomen van Erdi
Slagbomen zijn misschien wel de meest bekende afsluitmechanismen ter wereld. De slagbomen van Erdi Verkeerstechniek zijn in de eerste plaats bedoeld voor de afscherming van voertuigen of personen. Ze worden gebruikt bij parkeerplaatsen van overheids- en fabrieksterreinen, particuliere parkeerplaatsen (VvE) en soms de openbare ruimte. In de praktijk worden de slagbomen, net als verzinkbare palen van Erdi ook toegepast voor de bescherming van verkeer en voetgangers bij bruggen, tunnel inritten, bij inritten van ziekenhuizen en klinieken, of op andere plaatsen. Automatische controle van in- en uitrit wordt uitgevoerd met een detectielus in het wegdek. Deze vormen met onze automatische slagbomen een ideale oplossing voor gecontroleerde toegang tot parkeerterreinen gezien automatisch de slagbomen openen. 

Automatische slagboom
Erdi heeft automatische slagbomen en handmatige slagbomen. Bij intensief gebruik is de automatische slagboom of zijn elektrische slagbomen zeker aan te raden. Denk hierbij aan openbare ruimte, parkeerplaatsen en bedrijventerreinen. Automatische slagbomen worden ook vaak ingezet om een gebied autoluw te maken en zijn geschikte oplossingen om voertuigen of personen te weren. Er kan dan alleen bestemmingsverkeer komen indien men over een pas of pincode beschikt om het gebied te betreden. Het pasje wordt dan uitgelezen met de GSM-module of GSM modules in de slagboomkast. Desgewenst is dit te combineren met antiparkeerpalen en automatische parkeerbeugels.

Slagboom met kentekenherkenning
De slagboominstallaties kunnen worden voorzien van camerasysteem en aangesloten op het Erdi Centraal Management Systeem (CMSE). Met het CMSE zijn vanaf afstand alle actuele statussen en eventuele storingen te zien. Een storing melden is niet meer nodig. Dit gaat eenvoudig via de cloud.

Voor terreinen, gebieden of parkeerfaciliteiten waar selectieve toegang gewenst is, kan ook een slagboom met kentekenherkenning geïnstalleerd worden, de slagbomen openen dan bij het zien van een herkend kenteken. Extra opties zijn verder o.a. led verlichting op de aluminium boom en/of slagboomkast.

Weinig onderhoud nodig
Een van de voordelen van slagbomen van Erdi Verkeerstechniek is hun duurzaamheid. De slagbomen zijn gemaakt van hoogwaardig materiaal en zijn een ideale oplossing voor jarenlange gecontroleerde toegang tot uw terrein. Daarnaast hebben de slagbomen relatief weinig onderhoud nodig doordat het staal gelakt is, regelmatig onderhoud van de nieuwe producten is dus niet nodig.

Handbediende slagboom
De handbediende slagboom van Erdi is praktisch en eenvoudig in gebruik, het is simpel deze slagboom te openen. De handmatige slagboom is standaard uitgebalanceerd met contragewicht voor extra stabiliteit. Ook kunt u deze voorzien van diverse extra opties, zoals bijvoorbeeld een wegneembare opvang poot met vergrendeling of een vaste vorkvoet. De handbediende slagboom is kwalitatief hoogwaardig en zeer compleet, ook omdat deze staal gelakt is.

Meer informatie over slagbomen
Vaak worden slagbomen ingezet bij parkeerplaatsen van bedrijventerreinen of parkeergarages. Wat kost een slagboom? Wilt u een slagboom kopen? Erdi beantwoordt uw vragen en heeft verschillende mogelijkheden. Welke slagboom het beste past, hangt af van de situatie. Zijn er intensieve verkeersstromen of gaat het om enkele auto’s per uur? Wilt u optimale afscherming met een dubbele slagboom met gsm module of biedt een enkelvoudige handbediende slagboom voldoende ruimte op uw parkeerplaats? Of zijn wellicht automatische parkeerbeugels een effectieve oplossing? Elk terrein is anders en wij geven graag advies. Hulp nodig bij het maken van de juiste keuze binnen ons assortiment slagbomen? Neem daarom snel contact met ons op en vraag direct gratis advies aan. Geen advies nodig? Dan kunt u een offerte aanvragen.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen via de website of vraag direct aan de afdeling Verkeerstechniek om een vrijblijvende offerte. Afdeling Verkeerstechniek is ma tm vr telefonisch bereikbaar via 075-6553055 of per e-mail via meldingvkt@erdi.nl. De snelle levering en installatie van de slagboom kan in overleg door Erdi worden uitgevoerd.

© Erdi. All rights reserved.