Slagbomen van Erdi

De slagbomen van Erdi Verkeerstechniek zijn in de eerste plaats bedoeld voor de afscherming van parkeerplaatsen van overheids- en fabrieksterreinen en particuliere parkeerplaatsen (VvE). In de praktijk worden de slagbomen, net als verzinkbare palen van Erdi ook toegepast voor de bescherming van verkeer en voetgangers bij bruggen, tunnel inritten, bij inritten van ziekenhuizen en klinieken, of op andere plaatsen. Automatische controle van in- en uitrit wordt uitgevoerd met een detectielus in het wegdek. Deze vormen met onze automatische slagbomen een ideale oplossing voor gecontroleerde toegang tot parkeerterreinen.

Automatische slagboom

Erdi heeft automatische slagbomen en handmatige slagbomen. Bij intensief gebruik is de automatische slagboom zeker aan te raden. Denk hierbij aan parkeerplaatsen en bedrijventerreinen. Automatische slagbomen worden ook vaak ingezet om een gebied autoluw te maken. Er kan dan alleen bestemmingsverkeer komen indien men over een pas of pincode beschikt om het gebied te betreden. Het pasje wordt dan uitgelezen met de GSM module in de slagboomkast. Desgewenst is dit te combineren met anti parkeerpalen en automatische parkeerbeugels.

Slagboom met kentekenherkenning

De slagboominstallaties kunnen worden voorzien van camerasysteem en aangesloten op het Erdi Centraal Management Systeem (CMSE). Met het CMSE zijn vanaf afstand alle actuele statussen en eventuele storingen te zien. Een storing melden is niet meer nodig. Dit gaat eenvoudig via de cloud.
Voor terreinen, gebieden of parkeerfaciliteiten waar selectieve toegang gewenst is kan ook een slagboom met kentekenherkenning geïnstalleerd worden. Extra opties zijn verder o.a. led verlichting op de slagboom en/of slagboomkast.

Weinig onderhoud nodig

Een van de voordelen van slagbomen van Erdi Verkeerstechniek is hun duurzaamheid. De slagbomen zijn gemaakt van hoogwaardig materiaal en zijn een ideale oplossing voor jarenlange gecontroleerde toegang tot uw terrein. Daarnaast hebben de slagbomen relatief weinig onderhoud nodig.

Handbediende slagboom

De handbediende slagboom van Erdi is praktisch en eenvoudig in gebruik. De handmatige slagboom is standaard uitgebalanceerd met contragewicht en kunt u voorzien van diverse extra opties, zoals bijvoorbeeld een wegneembare opvang poot met vergrendeling. De handbediende slagboom is kwalitatief hoogwaardig en zeer compleet.

Meer informatie over slagbomen

Vaak worden slagbomen ingezet bij parkeerplaatsen van bedrijventerreinen of parkeergarages. Wilt u een slagboom kopen? Dan hebben wij verschillende mogelijkheden. Welke slagboom het beste past, hangt af van de situatie. Zijn er intensieve verkeersstromen of gaat het om enkele auto’s per uur? Wilt u optimale afscherming met een dubbele slagboom met gsm module of biedt een enkelvoudige handbediende slagboom voldoende ruimte op uw parkeerplaats? Of zijn wellicht automatische parkeerbeugels een effectieve oplossing? Elke terrein is anders. Wij helpen u daarom graag bij het maken van de juiste keuzes. Neem daarom snel contact met ons op en vraag direct gratis advies aan.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen via de website of vraag direct aan de afdeling Verkeerstechniek om een vrijblijvende offerte. Afdeling Verkeerstechniek is telefonisch bereikbaar via 075-6553055 of per e-mail via meldingvkt@erdi.nl.

© Erdi. All rights reserved.