Afzethek online bestellen?

Erdi Wegbebakening levert verschillende afzethekken. Een afzethek wordt gebruikt bij het tijdelijk afzetten van de weg. Een afzethek is opvallend, maar relatief licht in gebruik. Dankzij de reflecterende strepen valt een schrikhek goed op en vanwege het gewicht makkelijk in gebruik.

Verschillende benamingen

Het kan zijn dat het woord ‘afzethek’ u niet al te veel zegt, omdat er verschillende benamingen voor het woord zijn. Zo wordt er ook wel eens gesproken over een ‘verkeershek’ of een ‘schrikhek’. Dit omdat een afzethek vaak wordt gebruikt in het verkeer.

De materialen in ons assortiment

In ons assortiment wordt er onderscheid gemaakt tussen stalen en kunststof afzethekken als afzetmateriaal. Verder zijn er afzethekken beschikbaar voor de industrie (binnen toepassingen).

Neem contact op voor meer informatie!

Verzending van afzethekken gaat middels regulier transport. De verzendkosten gaan op aanvraag.

Levering van schrikhekken vindt plaats op de desgewenste afleverlocatie, mits deze toegankelijk is voor vrachtwagens. Indien de afleverlocatie niet toegankelijk is, wordt in overleg met de klant een alternatieve afleverlocatie bepaald.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen via de website of met afdeling Verkoop. Afdeling Verkoop is telefonisch bereikbaar via 075-6553060 of per e-mail via info@erdi.nl of verkoop@erdi.nl.

Bestellingen worden altijd per e-mail bevestigd en afgehandeld.

© Erdi. All rights reserved.