Wegklapbare palen

Klappalen worden als straatmeubilair gebruikt voor het afsluiten van fietspaden, straten e.d.  Naast het compleet afsluiten van het autoverkeer, is het ook mogelijk om ze toegankelijk te houden voor bevoegden, zoals nood- en hulpdiensten, etc. 

Ons assortiment

Deze klappalen (o.a. fietspadpalen) worden doormiddel van een sleutel ontgrendeld waarna de klappaal rood wit simpel kan worden omgeklapt. Op deze manier blijft de klappaal (bijvoorbeeld model 90) vast zitten aan de fundatie en is de paal in één handeling terug te plaatsen, de afzetpaal vergrendelt in de fundatie en niet op het scharnierpunt.  ERS-vergrendelingssysteem Erdi heeft een vergrendelingssysteem ontwikkeld welke de volgende voordelen met zich meebrengt: – Klappaal blijvend uitneembaar door rond-in-vierkant cq. zeskant constructie (ook bij lichte aanrijdingen) – Bij terugplaatsing vindt automatisch vergrendeling van de afzetpaal in de fundatie plaats – Verzonken slot (niet met tang te openen)     KVS-systeem Op veel locaties is er behoefte aan klappalen die direct onder het maaiveld kunnen worden opgeborgen. Erdi heeft het unieke KVS-systeem ontwikkeld voor een efficiëntie, veilige en parktijkgerichte verzonken klappaal.
Het Klapbare Vergrendeling Systeem is een werking van klappaal en afsluitdeksel: – Afsluitdeksel klapt contra ten opzichte van klappaal – Afsluitdeksel vergrendelt automatisch in de fundatie – Geen slotsysteem in de paal – Vergrendeling klappaal door automatische vergrendelde deksel – Vandalismebestendige afsluiting van de fundatie, de gezette deksel klapt in de fundatie en wordt opgesloten in haar behuizing  Sleutelsystemen Erdi afzetpalen kunnen worden uitgevoerd met diverse standaard sleutelsystemen: driehoek 8mm, driehoek 10mm, vierkant 8mm, zeskant 10mm, cilinderslot of hevelslot. Het is ook mogelijk om te kiezen voor een afwijkend sleutelsysteem om de toegang nog meer te beperken van het desbetreffende gebied.

Klappaal bestellen bij Erdi.nl

Verzending van klappalen gaat middels volumetransport. De verzendkosten gaan op aanvraag.

Levering van klappalen vindt plaats op de desgewenste afleverlocatie, mits deze toegankelijk is voor vrachtwagens. Indien de afleverlocatie niet toegankelijk is, wordt in overleg met de klant een alternatieve afleverlocatie bepaald.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen via de website of met afdeling Verkoop. Afdeling Verkoop is telefonisch bereikbaar via 075-6553060 of per e-mail via info@erdi.nl of verkoop@erdi.nl.

Bestellingen worden altijd per e-mail bevestigd en afgehandeld.

© Erdi. All rights reserved.