Erdi beschikt over een breed assortiment wegbebakening. Zo leveren wij o.a. verkeersborden, verkeerszuilen, portalen, afzetmateriaal, thermoplast, snelheidsdisplays en nog veel meer.

Daarnaast is Erdi exclusief distributeur van Horizont Klemmfix producten zoals: geleidebakens, baakvoeten, kunststof afzethekken, Flexpost geleidezuilen, rijbaanscheidingselementen etc.


 • Verkeersdrempel Big ramp 5
  Verkeersdrempel Big ramp 5
 • Hoogtebegrenzer Pakhuis de Zwijger
  Hoogtebegrenzer Pakhuis de Zwijger
 • Verkeerzuil Flexpost BB21 Z/W
  Verkeerzuil Flexpost BB21 Z/W
 • Rijbaanscheidingselementen stadsdeel Oost
  Rijbaanscheidingselementen stadsdeel Oost
  Erdi Wegbebakening

  Al sinds de jaren 80 staat Erdi bekend als één van de grootste leveranciers op het gebied van wegbebakening. Bent u op zoek naar verkeersborden, verkeerszuilen, geleidebakens of afzetmateriaal? Neem dan gerust contact op met Erdi Wegbebakening.

  Wegbebakening producten

  Erdi beschikt, naast haar straatmeubilair en verkeerstechniek, over een breed assortiment wegbebakening producten van hoge kwaliteit: verkeersbordenverkeerszuilen, portalen, afzetmateriaal, thermoplast en snelheidsdisplays. Daarnaast is Erdi exclusief distributeur van Horizont Klemmfix met haar afzetbakens, baakvoeten, kunststof afzethekken, rijbaanscheidingssystemen, etc. Alle producten kenmerken zich door duurzaamheid, veiligheid, kwaliteit en hun betrouwbaarheid.

  In deze sectie van de website vindt u een compleet overzicht van alle wegbebakening producten, inclusief bestekbeschrijvingen en technische tekeningen. Per product kunt u een productflyer downloaden.

  Gerealiseerde projecten wegbebakening

  Naast de wegenbouw en andere aanverwante bedrijven is Erdi actief voor veel gemeentes, provincies en andere overheidsinstellingen door heel Nederland.

  In deze sectie van de website kunt u meer lezen over onze wegbebakening projecten die Erdi afgelopen tijd realiseerde op het gebied van rijbaanscheidingssystemen, wegdekreflectoren, geleiderail, Flexposten en attentieborden. Ook treft u projectinformatie aan over werkzaamheden op diverse locaties die de afgelopen projecten zijn gerealiseerd.

  Wegbebakening innovaties van Erdi

  Het aanbod wegbebakening producten van Erdi is breed, onderscheidend en van hoge kwaliteit. In Nederland is Erdi al meer dan 30 jaar partner van het complete productenpakket van Horizont Klemmfix, in Europa de meest innoverende fabrikant van tijdelijke verkeersvoorzieningen.

  Klemmfix bakens voldoen aan de hoogste Duitse kwaliteitsnormen en de strenge richtlijnen. De producten onderscheiden zich op kwaliteit omdat ze vervaardigd zijn van HPDE kunststof, bestand zijn tegen alle weersinvloeden, duurzaam zijn, getest zijn op veiligheid, en voorzien zijn van hoogwaardig en duurzaam reflectiemateriaal. Tevens hebben ze een laag gewicht in verband met de til norm.

  Contact afdeling Wegbebakening

  Bent u op zoek naar meer informatie over alles op het gebied van Wegbebakening? Neem dan gerust contact op met onze afdeling Verkoop. Telefonisch te bereiken via 075-6553060 of per e-mail via verkoop@erdi.nl van maandag t/m vrijdag.

  © Erdi. All rights reserved.