De kunst van het ontwerpen rust al sinds de oudheid op twee principes: vorm en functie. De ideale balans tussen deze uitgangspunten laat Erdi dan ook in alle totaalconcepten terugkomen. En dat is zichtbaar in ons straatmeubilair, te vinden in talloze straten, wegen en parken. Grote groepen mensen consumeren deze ruimten en ieder van hen heeft daarbij zijn eigen wensen en eisen ten aanzien van de inrichting. Het moet praktisch, mooi, maar ook duurzaam zijn. Eisen waar we bij Erdi niet snel van onder de indruk raken.


 • Canapé Retro zitbanken emissieloos naar Harderwijk
  Canapé Retro zitbanken emissieloos naar Harderwijk
 • Draaibomen
  Throwback project Gemeente Zaandam
 • Stijlvolle buitenruimte in Haarlem
  Stijlvolle buitenruimte in Haarlem
 • Thermisch verzinkte rijwielbijzethekjes te Zevenhuizen
  Thermisch verzinkte rijwielbijzethekjes te Zevenhuizen
  Productoverzicht Straatmeubilair

  Straatmeubilair

  De kunst van het ontwerpen rust al sinds de oudheid op twee principes: vorm en functie. De ideale balans tussen deze uitgangspunten laat Erdi dan ook in alle totaalconcepten terugkomen. En dat is zichtbaar in ons park en straatmeubilair, te vinden in talloze straten, wegen en parken. Grote groepen mensen consumeren deze ruimten en ieder van hen heeft daarbij zijn eigen wensen en eisen ten aanzien van de inrichting. Het moet praktisch, mooi, van hoge kwaliteit maar ook duurzaam straatmeubilair zijn. Eisen waar we bij Erdi niet snel van onder de indruk raken.

  Straatmeubilair voor gemeenten

  De productlijn park en straatmeubilair van Erdi biedt de gebruiker van de openbare ruimte een ruim assortiment aan zitbanken, afzetpalen, fietsenrekken en afvalbakken.

  Binnen de collectie zitbanken nemen de Canapé en Canapé Retro een belangrijke plaats in. Alle uitvoeringen worden, enkel of dubbel, qua lengte, materiaalkeuze en styling op maat gemaakt. Andere veel geplaatste modellen zitbanken zijn Outside, Parc en Parade. En op meerdere plaatsen in Nederland zijn door Erdi ook speciaal op maat ontworpen banken geplaatst. Alle zitbanken van Erdi zijn duurzaam vervaardigd en voorzien van 100% FSC® houten elementen.

  In deze sectie van de website vindt u een compleet overzicht van de productlijn straatmeubilair inclusief technische beschrijvingen, bestekbeschrijvingen en technische tekeningen. Per product kunt u een productflyer downloaden.

  Door Erdi gerealiseerde straatmeubilair projecten

  Naast het bedrijfsleven is Erdi actief voor veel scholen, gemeentes, provincies en andere overheidsinstellingen door heel Nederland. Vaak wordt er samengewerkt met landschapsarchitecten, ingenieursbureaus en stedenbouwkundigen om maatwerk ontwerpen tot een mooi eindresultaat in de openbare ruimte terecht te laten komen. Hier kijken we onder andere naar materiaal, vandalismebestendigheid, plaatsing- en beheerkosten.

  In deze sectie van de website kunt u meer lezen over projecten op het gebied van straatmeubilair die Erdi afgelopen tijd realiseerde zoals een fietszuil in Apeldoorn, speciaal Canapé design voor Park 21 en de buiten afvalbak Robusto in Wormerveer / Krommenie. Maar ook voor tal van andere gemeentes zijn de afgelopen jaren vele projecten gerealiseerd.

  Straatmeubilair innovaties van Erdi

  Ambacht van hoge kwaliteit en innovatie hebben voor Erdi de basis gelegd voor een onderscheidende en inmiddels beproefde collectie park en straatmeubilair, wegbebakening en verkeerstechniek met een grote verscheidenheid aan producten en stijlen. Veelal maatwerk, soms ontstaan door vraag, visie, of onder invloed van de omgeving. Maar altijd volgens de hoogste normen, want ook installatie en onderhoud houden we bij voorkeur in eigen hand.

  Technische kennis en ervaring vormen de brede basis voor praktijkgerichte oplossingen. Maar het nastreven van innovaties vraagt om meer dan alleen vakkennis en ervaring. Ook aspecten als duurzaamheid, de circulaire economie en maatschappelijke verantwoordelijkheid zijn belangrijk om succesvol te kunnen ondernemen.

   

  © Erdi. All rights reserved.