Klemmfix geleidebakens

Een geleidebaak is een rijbaanscheidingssysteem en wordt veelal geplaatst bij wegwerkzaamheden of bij het afzetten van terreinen en het sturen van verkeer. De geleidebaken met voet is verkrijgbaar in het wit/rood en is voorzien van retro reflecterende folie klasse 3.

Ons assortiment

Het assortiment klapbakens van Erdi Wegbebakening heeft een ruime keus in afmetingen en toepasbaarheid. Zo zijn er verschillende bakens die voor gebruik op de snelweg zijn toegestaan. Het assortiment van Klemmfix is ruim en op deze site proberen we u een indicatie te geven van de mogelijkheden.

Klemmfix compact bakens Baakbovenbouw – Bevordert veiligheid – Is duurzaam (spat niet bij aanrijdingen uit elkaar) – Makkelijk te hanteren – Geschikt voor baakvoeten met D-systeem, vierkant 60mm, diameter 50mm en 48mm Compact baken uitgevoerd met retro-reflecterende folie klasse 3, dubbelzijdig links- en rechtswijzend – Met vierkant 60mm adaptor – Met D-systeem

D-systeem  Baakbovenbouw wordt d.m.v. een bajonetsysteem vergrendeld aan de baakvoet – Baakbovenbouw schiet niet uit baakvoet door passerend verkeer, rukwinden of door verplaatsing tijdens werkzaamheden – D-systeem niet gevoelig voor vuil

Baakvoeten voor geleidebakens

Erdi Wegbebakening heeft diverse Horizont Klemmfix baakvoeten in haar assortiment. De baakvoeten voor de bakens zijn vervaardigd van gerecycled kunststof. De baakvoet combi heeft uitsparingen in de zijkant, zodat deze gemakkelijk getild kunnen worden.

Geleidebaken met voet van Klemmfix bestellen bij Erdi.nl

Verzending van Klemmfix geleidebaak gaat middels regulier transport. De verzendkosten gaan op aanvraag.

Levering van Klemmfix geleidebaak vindt plaats op de desgewenste afleverlocatie, mits deze toegankelijk is voor vrachtwagens. Indien de afleverlocatie niet toegankelijk is, wordt in overleg met de klant een alternatieve afleverlocatie bepaald.

De plaatsing van de baakvoet kunnen wij door ons Technisch Servicebedrijf laten verzorgen.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen via de website of met afdeling Verkoop. Afdeling Verkoop is telefonisch bereikbaar via 075-6553060 of per e-mail via info@erdi.nl of verkoop@erdi.nl.

Bestellingen worden altijd per e-mail bevestigd en afgehandeld.

© Erdi. All rights reserved.