Ons assortiment

Bij Erdi Wegbebakening hebben we verschillende soorten Flexposts die kunnen worden toegepast bij een tijdelijke signalisatie of bij permanente verkeerssituaties, onze duurzaam flexibele verkeerspalen zijn van hoge kwaliteit. De Flexpost verkeerszuil is een flexibele kunststof verkeerszuil die met name geschikt is voor aanrijding gevoelige plaatsen. Een flexpost verkeerszuil wordt ook wel eens flexibele verkeerspaal genoemd. Na aanrijding komt de Flexpost terug in zijn oorspronkelijke stand. De flexibele paal blijft bij aanrijdingen in de oorspronkelijke vorm en hoeft dus niet direct vervangen te worden, dit scheelt in onderhoud en in de schade aan voertuigen. Standaard is de Flexpost of flexibele plooibaken uitgerust met 3 reflectiebanden van reflecterende folie en kent een rubberen voet. De voetplaat is in 3 kleuren verkrijgbaar: Geel, Zwart-wit en Rood-wit.

Flexposts kopen via Erdi.nl

Verzending van Flexposts gaat middels regulier transport. De verzendkosten gaan op aanvraag.

Levering van de flexibele verkeerspaal vindt plaats op de desgewenste afleverlocatie, mits deze toegankelijk is voor vrachtwagens. Indien de afleverlocatie niet toegankelijk is, wordt in overleg met de klant een alternatieve afleverlocatie bepaald.

De plaatsing van Flexposts of flexibele verkeerspalen kunnen wij door ons Technisch Servicebedrijf laten verzorgen.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen via de website of met afdeling Verkoop. Afdeling Verkoop is telefonisch bereikbaar via 075-6553060 of per e-mail via info@erdi.nl of verkoop@erdi.nl.

Bestellingen worden altijd per e-mail bevestigd en afgehandeld.

© Erdi. All rights reserved.