Ons assortiment

Bij Erdi Wegbebakening hebben we verschillende soorten Flexposts die kunnen worden toegepast bij zowel tijdelijke als permanente verkeerssituaties. De Flexpost verkeerszuil is een flexibele kunststof verkeerszuil die met name geschikt is voor aanrijdinggevoelige plaatsen. Na aanrijding komt de Flexpost terug in zijn oorspronkelijke stand. De verkeerszuil hoeft bij aanrijdingen niet direct vervangen te worden wat scheelt in onderhoud en schade aan voertuigen. Standaard zijn de Flexposts uitgerust met 3 reflectiebanden. De voetplaat is in 3 kleuren verkrijgbaar: Geel, Zwart-wit en Rood-wit.

Flexposts kopen via Erdi.nl

Verzending van Flexposts gaat middels regulier transport. De verzendkosten gaan op aanvraag.

Levering van Flexposts vindt plaats op de desgewenste afleverlocatie, mits deze toegankelijk is voor vrachtwagens. Indien de afleverlocatie niet toegankelijk is, wordt in overleg met de klant een alternatieve afleverlocatie bepaald.

De plaatsing van Flexposts kunnen wij door ons Technisch Servicebedrijf laten verzorgen.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen via de website of met afdeling Verkoop. Afdeling Verkoop is telefonisch bereikbaar via 075-6553060 of per e-mail via info@erdi.nl of verkoop@erdi.nl.

Bestellingen worden altijd per e-mail bevestigd en afgehandeld.

© Erdi. All rights reserved.