Verkeerspalen
Verkeerspalen of afzetpalen worden gebruikt voor het afzetten van gebieden of doorgangen en voor het vormen van routes. Zo zijn afzetpalen voor tijdelijke afzettingen of langdurige afzetting.

Vaste afzetpalen
Vaste afzetpalen zijn universeel inzetbaar. Ze zijn niet alleen handig voor het permanent afschermen van gebieden of het vormen van routes, maar ze kunnen ook worden gebruikt om mensen te beschermen tegen gevaarlijke situaties. Zo kunnen flexibele afzetpalen worden gebruikt om mensen tijdelijk af te schermen van een bouwplaats, een wegwerker op te sluiten of om mensen te beschermen tegen een gevaarlijke situaties, bijvoorbeeld met druk autoverkeer.

Afzetpalen zijn ook handig voor het reguleren van het verkeer. Zo kunnen ze worden gebruikt om voetgangers te verwijzen naar een specifieke route of om voertuigen te laten stilstaan op bepaalde plaatsen. Afzetpalen kunnen ook een ideale oplossing zijn om verkeer te beperken tot bepaalde gebieden, zoals de anti parkeerpalen doen bij parkeerplaatsen.

Roestvrij stalen afzetpalen zijn een duurzaam product, het roestvrij staal heeft een hoge corrosiebestendigheid en roest daardoor niet snel. Roestvrij stalen afzetpalen zijn ook bestand tegen extreme temperaturen en kunnen dus zowel binnen als buiten worden gebruikt, dit komt doordat een afzetpaal set wordt gemaakt van verzinkt staal. Bovendien zijn ze gemakkelijk te reinigen en te onderhouden, wat ervoor zorgt dat ze langer meegaan. Geborsteld RVS palen zijn bovendien een aanwinst in het straatbeeld.

Thermisch verzinkte afzetpalen met een dubbele poedercoating zijn ook een duurzaam product. Thermisch verzinken is een proces waarbij staal wordt behandeld met een laagje zink om het te beschermen tegen roest. De dubbele poedercoating biedt extra bescherming en zorgt ervoor dat de afzetpaal extern in het wisselende weer langer meegaat. De poedercoating is ook duurzaam omdat het een milieuvriendelijk proces is dat geen afval of uitlaatgassen produceert.

Flexibele afzetpalen
Klappalen zijn ook een duurzame optie omdat ze gemakkelijk op te bergen zijn wanneer ze niet worden gebruikt. Dit betekent dat ze langer meegaan en dat ze minder ruimte innemen wanneer ze niet worden gebruikt. Bovendien is deze flexibele paal gemakkelijk te vervoeren en te installeren, wat betekent dat ze een ideale oplossing zijn op verschillende locaties en voor verschillende doeleinden. Helemaal voor tijdelijke afzettingen zijn de flexibele afzetpalen een uitstekende optie. 

Ons assortiment afzetpalen
Erdi heeft een zeer gevarieerde lijn hoge kwaliteits afzetpalen voor buiten en ontwikkelt regelmatig nieuwe producten. De meest bekende modellen zijn de set roodwit afzetpalen en de afzetpaal zwart, vooral de eerste heeft een goede zichtbaarheid. Maar het assortiment gaat veel verder: van klassiek tot zeer modern, uitgevoerd in geborsteld RVS. Elke type afzetpaal heeft een eigen functionaliteit. Zo zijn er vaste afzetpalen, wegneembare, neerklapbare en verzinkbare afzetpalen. Alle modellen zijn leverbaar in diverse RAL kleuren, van mat zwarte palen tot de bekende roodwitte versies. Pallen hebben een verschillende type kop. Zo hebben we palen met een ronde kop, platte kop, een ronde bol, diamantkoppaal kunststof of een ovale kop. Ook kunnen we het type kop aanpassen aan de wensen van de opdrachtgever. Op deze pagina staat geen set afzetpalen, indien u dit wenst kunt u een offerte aanvragen.

ERS-vergrendelingssysteem
De wegneembare palen zijn ideale afzetpalen voor tijdelijke afzettingen, ook omdat ze zijn uitgerust met het unieke ERS-vergrendelingssysteem. Door de ‘rond-in-vierkant-of-zeskant’ constructie is de paal blijvend uitneembaar. Bovendien vergrendelt de paal automatisch bij terugplaatsing. Voor de verzonken klappalen heeft Erdi het KVS-systeem ontwikkeld. Dit systeem werkt op basis van de klappaal in combinatie met een afsluitdeksel. De deksel sluit contra ten opzichte van de paal en vergrendelt automatisch in de fundatie. Daarbij zit het verzonken slotsysteem niet in de paal, maar in de fundatie opgesloten.

Sleutelsystemen
Naast de standaard verzinkbare palen (Vezips) heeft Erdi diverse sleutel(toegangs)systemen. Bijvoorbeeld een verzonken slot, met daarin een aparte sleutelingang voor nood- en hulpdiensten. De sleutel daarvan kan zowel bij de opstaande als de verzonken stand uit de paal worden weggenomen. Op deze manier verliezen nood- en hulpdiensten geen kostbare tijd.

Afzetpalen kopen bij Erdi.nl
Afzetpaaltjes kopen of offerte aanvragen? Bekijk alle soorten op onze website. De verzending van afzetpalen gaat middels volumetransport. De verzendkosten gaan op aanvraag. Als een product is toegevoegd aan deze pagina kunt u hiervoor direct online een offerte aanvragen. 

Levering van afzetpalen vindt plaats op de desgewenste afleverlocatie, mits deze toegankelijk is voor vrachtwagens. Indien de afleverlocatie niet toegankelijk is, wordt in overleg met de klant een alternatieve afleverlocatie bepaald.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen via de website of met afdeling Verkoop. Afdeling Verkoop is telefonisch bereikbaar via 075-6553060 of per e-mail via verkoop@erdi.nl.

Bestellingen worden altijd per e-mail bevestigd en afgehandeld.

© Erdi. All rights reserved.