Buiten zitbank kopen

Wij ontwikkelen en produceren in ons assortiment straatmeubilair diverse Canapé buiten zitbanken. Deze parkbanken zijn in diverse uitvoeringen en afmetingen leverbaar. Ons assortiment bestaat uit diverse modellen, waaronder model Canapé, Canapé Retro en Canapé Senior. De straatbanken zijn verkrijgbaar in de volgende uitvoeringen: Corten, ZR (zonder rugleuning), Single, Dubbel, Lounge, Picknick en Boombank.

Alle Canapé en Canapé Retro zitbanken zijn auteursrechtelijk beschermd. Voor meer informatie zie ook onze leveringsvoorwaarden, artikel 3.

Straatbanken van verschillende materialen

De Canapé zitbanken hebben een tijdloos design en zijn vervaardigd van duurzame materialen. Voor alle Canapé straatbanken gebruiken wij standaard FSC® 100% Cumaru hardhout met duurzaamheidsklasse 1. Het onderstel van de straatbanken zijn voornamelijk uitgevoerd in thermisch verzinkt staal volgens NEN-EN-ISO 1461 en zijn (tweelaags) gepoedercoat.

Parkbanken bestellen bij Erdi.nl

Verzending van parkbanken gaat middels volumetransport. De verzendkosten gaan op aanvraag.

Levering van parkbanken vindt plaats op de desgewenste afleverlocatie, mits deze toegankelijk is voor vrachtwagens. Indien de afleverlocatie niet toegankelijk is, wordt in overleg met de klant een alternatieve afleverlocatie bepaald.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen via de website of met afdeling Verkoop. Afdeling Verkoop is telefonisch bereikbaar via 075-6553060 of per e-mail via info@erdi.nl of verkoop@erdi.nl.

Bestellingen worden altijd per e-mail bevestigd en afgehandeld.

© Erdi. All rights reserved.