Buitenbanken in het straatbeeld

Overal in het straatbeeld vindt men buitenbanken, van de traditionele eenvoudige zitbanken tot en met modern vormgegeven zitbanken. Buitenbanken bieden een rustmoment voor wandelaars of kunnen een ontmoetingsplaats zijn voor buurtgenoten. Een solide buitenbank is gemaakt van duurzaam materiaal, bijvoorbeeld 100% FSC gecertificeerd  hardhout en thermisch verzinkt staal. Deze duurzame buitenbanken hebben weinig onderhoud nodig. Elke openbare ruimte vraagt om een passend ontwerp. Erdi heeft een passend ontwerp zitbank voor elke buitenplek.

Buitenbanken in de natuur

In een natuurlijke omgeving, zoals in natuurgebieden of parken passen zitbanken met houten elementen erg goed. Een houten zitbank heeft ook als voordeel dat het zitvlak minder koud aanvoelt. Het massief houten materiaal van onze zitbanken kan ook een esthetische aanvulling voor kleine en grotere tuinen zijn. Een comfortabele buitenbank op uw terras verlengt het seizoen dat u kunt genieten van uw tuin.

Zitbanken in de stedelijke omgeving

Houten banken zorgen ook voor een vriendelijke uitstraling in een meer stedelijke omgeving, zoals bijvoorbeeld op pleinen en winkelcentra in de stad. Op pleinen en in winkelcentra bieden een groep van buitenbanken de mogelijkheid om een ontmoetingsplaats voor grotere groepen personen te creëren. Een plek die dankzij een comfortabele buitenbank kan bijdragen aan de cohesie in de buurt.

Outside parkbank kopen

De Outside buiten zitbanken zijn degelijke krachtpatsers van de familie parkbanken. Deze balken banken, zoals de Outside Kade, zijn in diverse uitvoeringen verkrijgbaar. Optioneel is de bank uit te voeren met een rugleuning en maatwerk wensen.

Straatbanken van verschillende materialen

De houten balken van onze straatbanken zijn vervaardigd uit 100% FSC gecertificeerd hout. Dat betekent dat het hout van onze buitenbanken verantwoord wordt gekapt en bijvoorbeeld niet ten koste gaat van kwetsbare natuur en bossen. Het thermisch verzinkte staal van onze buiten zitbanken is langdurig bestand tegen de Hollandse weersinvloeden. Zoals gezegd, fraaie en duurzame buitenbanken.

Buiten zitbanken bestellen bij Erdi.nl

Verzending van parkbanken gaat middels volumetransport. De verzendkosten gaan op aanvraag.

Levering van parkbanken vindt plaats op de gewenste afleverlocatie, mits deze toegankelijk is voor vrachtwagens. Indien de afleverlocatie niet toegankelijk is, wordt in overleg met de klant een alternatieve afleverlocatie bepaald.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen via de website of met afdeling Verkoop. Afdeling Verkoop is telefonisch bereikbaar via 075-6553060 of per e-mail via verkoop@erdi.nl.

Bestellingen worden altijd per e-mail bevestigd en afgehandeld.

© Erdi. All rights reserved.