Ons assortiment verzinkbare palen

De handbediende afzetpaal verzinkbaar (vezip model 90) is door middel van een sleutel te ontgrendelen waarna de afzetpaal in de fundatie wordt geduwd. Op het moment dat de auto is gepasseerd kan doormiddel van een draai aan de sleutel de afzetpaal weer omhoog worden gezet (dit gebeurt zonder krachtsinspanning door het gebruik van gasveren). Een fraai stukje straatmeubilair. Diverse sleutelsystemen, die bijvoorbeeld ook toegepast worden op de uitneembare afzetpalen, kunnen worden toegepast om de selectiviteit van toegang te verhogen.  Verzonken slot Vezips van Erdi kunnen worden voorzien van een verzonken slot. Op deze manier zitten er geen uitsteeksels aan de afzetpaal en kan deze zonder problemen in de grond verzinken. Deze oplossing is niet alleen verkrijgbaar voor de vezips maar kan op elke afzetpaal worden voorzien. Nood- en hulpdiensten slot Erdi heeft een verzonken slot ontwikkeld met daarin een aparte sleutelingang voor de nood- en hulpdiensten. De aparte sleutel van de nood- en hulpdiensten kan zowel bij opstaande als verzonken stand uit de afzetpaal worden weggenomen. Op deze manier verliezen de nood- en hulpdiensten geen kostbare tijd.

Verzinkbare afzetpaal kopen bij Erdi.nl

Verzending van verzinkbare afzetpalen gaat middels volumetransport. De verzendkosten gaan op aanvraag.

Levering van verzinkbare afzetpalen vindt plaats op de desgewenste afleverlocatie, mits deze toegankelijk is voor vrachtwagens. Indien de afleverlocatie niet toegankelijk is, wordt in overleg met de klant een alternatieve afleverlocatie bepaald.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen via de website of met afdeling Verkoop. Afdeling Verkoop is telefonisch bereikbaar via 075-6553060 of per e-mail via info@erdi.nl of verkoop@erdi.nl.

Bestellingen worden altijd per e-mail bevestigd en afgehandeld.

© Erdi. All rights reserved.