Installatie & onderhoud

Installatie

Erdi is producent van complete installaties die in eigen beheer worden ontwikkeld en op locatie worden geïnstalleerd.
Ook de benodigde software wordt in eigen beheer ontwikkeld. De projecten kunnen op basis van turnkey worden uitgevoerd.

Elektrotechnische installatie

Erdi Verkeerstechniek ontwikkelt, produceert, monteert en installeert elektrotechnische verkeersinstallaties, zoals selectieve afsluitingen, slagboom installaties, dynamische bewegwijzering etc.
Een team van vakbekwame monteurs en installateurs dragen bij aan de continuïteit van de installaties.

Verkeerstechnische installaties

Erdi is ontwikkelaar, producent, installateur en serviceorganisatie op het gebied van verkeerstechniek. Deze verkeerstechnische (maatwerk)oplossingen reguleren 24-7 de verkeersstromen tussen voetgangers, (brom)fietsers, motorrijders, automobilisten en openbaar vervoer.


Dat het functioneren en beveiligen van verkeerssystemen dus aan de wetten en regelgeving is gebonden is zeer logisch. Een kleine onvolkomenheid, achterstallig onderhoud, of een storing kan zeer ernstige gevolgen hebben. Daarom werkt, levert en onderhoudt Erdi volgens de hoogst mogelijke standaard als het gaat om veiligheid, duurzaamheid en betrouwbaarheid. Erdi kent haar verantwoordelijkheden, zeker als het gaat om selectieve toegangssystemen die vallen onder de Europese regelgeving en moeten voldoen aan de Machinerichtlijnen en CE-markering.
Na een uitgebreide extern uitgevoerde risico beoordeling heeft Erdi het hoogste veiligheidsniveau (Performance Level) PLe gerealiseerd binnen de beoordeling Machinerichtlijn.

Montage – en onderhoudswerkzaamheden

Het Technisch Servicebedrijf voert verschillende montage- en onderhoudswerkzaamheden uit. De montagewerkzaamheden bestaan onder andere uit het plaatsen van RVV bebording, straatmeubilair etc. Verder voeren we mechanisch en technisch onderhoud uit, onderhoud aan geleiderail en onderhoudswerkzaamheden in en om parkeergarages. De onderhoudswerkzaamheden worden vaak geboden in onze 24-uurs servicedienst.

24-uurs service

Erdi biedt haar klanten de mogelijkheid gebruikt te maken van haar 24-uurs servicedienst. Dag en nacht staan service- en onderhoudsmonteurs klaar om calamiteiten, storingen en dergelijke te verhelpen.

Tevens kan gebruik worden gemaakt uit voorraad van tijdelijke en permanente verkeersmaterialen.

Mechanisch onderhoud

Erdi verzorgt het mechanisch onderhoud aan pompen, gemalen, bruggen, gladheidsbestrijding, actiewagens etc. bij Rijkswaterstaat, Provincies, Waterschappen, Gemeenten en bedrijven uit de sector infra-techniek. De diensten worden vaak in combinatie met de 24-uurs servicedienst aangeboden.

Geleiderail onderhoud

Ruim 30 jaar plaatst en repareert Erdi (houten) geleiderail voor Rijkswaterstaat, Provincies, Gemeenten en industrie. Goed geoutilleerde uitrusting en vakbekwame medewerkers dragen zorg voor een gegarandeerd product.

  • Onderhoud geleide-rail

  • Verkeerstechniek

  • Lassen op locatie

  • Elektrotechnische installatie

© Erdi. All rights reserved.