Verkeerseilanden

Oplossingen aanbieden om de verkeersveiligheid te verhogen, daar draagt Erdi graag aan bij.

Een verkeerseiland is een verhoging in het wegdek om de verkeersstromen te scheiden en te geleiden. De primaire functie van een verkeerseiland is verkeersveiligheid. Door de versmalde rijstroken wordt een automobilist gestimuleerd om af te remmen.

Assortiment verkeerseilanden / vluchtheuvels

Erdi Wegbebakening heeft in haar assortiment verschillende kunststof verkeerseilanden / vluchtheuvels. De afmeting van het verkeerseiland is 500x500x120 mm. Gemaakt van gerecycled kunststof. Inclusief bevestigingsmateriaal. Overigens is het ook mogelijk om het door ons technisch servicebedrijf te laten aanbrengen.

Flexpost

Om de eilanden / heuvels meer attentiewaarde te geven is het mogelijk deze te voorzien van Flexposts. Zo kan er gekozen worden voor een Flexpost verkeerszuil met D02 bord, de zwart / witte of rood / witte variant. Het is ook mogelijk om op de flexposten zwart/wit of rood/wit een Solar Flash aan te brengen. Deze zal gaan branden wanneer de schemering in valt. Zo zijn de flexposten ook in het donker goed zichtbaar. Groot voordeel van de kunststof verkeerseilanden / vluchtheuvels is dat deze zich aanpassen aan de vorm van het wegdek. Dit bespaart aanzienlijk op de installatiekosten.

© Erdi. All rights reserved.