Fietsoverkappingen voor de openbare ruimte

Het aantal fietsen in steden neemt nog steeds toe. Daardoor nemen ze ook steeds meer openbare ruimte in. Om de openbare ruimte optimaal in te richten is het plaatsen van een overdekte fietsenstalling een praktische oplossing. Met de ervaring in het ontwikkelen en produceren van functionele en vandalismebestendige rijwielparkeervoorzieningen introduceert Erdi nu een ontwerp om deze voorzieningen te overkappen.

Fietsoverkapping model Erasmus

Enkele kenmerken van deze overkapping zijn, minimalistisch ontwerp met retro raakvlakken, vandalismebestendig, hoogwaardige kwaliteit, uitvoerbaar met extra zijpanelen, modulair op te bouwen, degelijk en duurzaam.

Fietsoverkapping op maat

Erdi levert en plaatst verschillende modellen overdekte fietsenstallingen, zoals model Erasmus. Tegenwoordig ziet men overdekte fietsoverkappingen voor fietsenrekken niet alleen bij stations, maar ook bij bedrijven en bij verschillende gemeentelijke instanties zoals b.v. scholen, bibliotheken, etc. Deze overdekte fietsenstallingen zijn in verschillende uitvoeringen verkrijgbaar. Wij produceren fietsoverkappingen op maat en zorgen ervoor dat deze op de gewenste locatie wordt geplaatst. Maatwerk straatmeubilair.

Belang van een overdekte fietsenstalling

Een fietsenstalling met dak biedt comfort voor de gebruiker. Daarnaast maken wij gebruik van hoogwaardige kwaliteit duurzame materialen voor de wanden en daken van de fietsoverkapping.

Advies op maat van onze afdeling verkoop

Verzending van de fietsoverkappingen gaat middels lengte transport. De verzendkosten gaan op aanvraag.

Levering van de overdekte fietsenstalling vindt plaats op de desgewenste afleverlocatie, mits deze toegankelijk is voor vrachtwagens. Indien de afleverlocatie niet toegankelijk is, zal in overleg met de klant een alternatieve afleverlocatie worden bepaald.

Meer informatie over onze mogelijkheden? Neem dan contact op via de website of met de afdeling Verkoop. Afdeling Verkoop is telefonisch bereikbaar via 075-6553060 of per e-mail via info@erdi.nl of verkoop@erdi.nl.

Bestellingen worden altijd per e-mail bevestigd en afgehandeld.

© Erdi. All rights reserved.