Hondenpoep prullenbak

In ons assortiment straatmeubilair hebben wij om de overlast van hondenpoep tegen te gaan hondenpoepbakken, onder andere de Mondiaal, ontwikkeld. Deze hondenpoepbakken of afvalbakken worden standaard met klep geleverd om eventuele stankoverlast tegen te gaan.  Evenementenslot Diverse afvalbakken kunnen worden uitgerust met een zogenoemd evenementenslot. Dit slot kan o.a. gebruikt worden tijdens diverse evenementen, kermissen of tijdens de jaarwisseling. Op deze wijze worden de bakken afgesloten en zodoende extra beschermd tegen vandalisme.

De voordelen van een hondenpoepbak

De hondenpoepbakken zijn de oplossing voor gemeentes om straten en grasvelden schoon te houden.

Bekijk ons assortiment

Verzending van de hondenpoepbakken gaat middels lengte transport. De verzendkosten gaan op aanvraag.

Levering van de hondenpoepbak vindt plaats op de desgewenste afleverlocatie, mits deze toegankelijk is voor vrachtwagens. Indien de afleverlocatie niet toegankelijk is, zal in overleg met de klant een alternatieve afleverlocatie worden bepaald.

Meer informatie over onze mogelijkheden? Neem dan contact op via de website of met de afdeling Verkoop. Afdeling Verkoop is telefonisch bereikbaar via 075-6553060 of per e-mail via info@erdi.nl of verkoop@erdi.nl.

Bestellingen worden altijd per e-mail bevestigd en afgehandeld.

© Erdi. All rights reserved.