Verkeerstechniek oplossingen van Erdi

Erdi biedt gemeentes een totaalpakket aan integrale mobiliteitsoplossingen. De belangrijkste items binnen mobiliteitsoplossingen zijn selectieve afsluitingen met verzinkbare palen, piramides, slagbomen of camerasystemen. Verder ontzorgen wij klanten met kentekenherkenningssystemen, parkeerverwijssystemen en fietsdetectie en -parkeersystemen. Alle systemen zijn te koppelen aan een Centraal Management Systeem (CMS). Naast ontwikkeling, productie en installatie biedt Erdi 24 uur per dag en 7 dagen per week via een eigen onderhouds- en storingsdienst service en onderhoud volgens de richtlijnen van de CROW publicatie 246.

In deze sectie van de website vindt u een compleet overzicht van alle verkeerstechnische oplossingen. Per product kunt u een productflyer downloaden.

Straatmeubilair

Gerealiseerde projecten verkeerstechniek.

Naast het bedrijfsleven is Erdi actief voor veel gemeentes, provincies en andere overheidsinstellingen door heel Nederland.

In deze sectie van de website kunt u meer lezen over verkeerstechnische oplossingen die Erdi afgelopen tijd realiseerde voor onder andere Schiphol Cargo, de taxistandplaats bij het Centraal Station in Amsterdam en voor de Hogeschool Inholland Rotterdam. Maar ook voor de gemeentes Volendam, Heerhugowaard, Alkmaar, Hilversum, Den Bosch, Eindhoven en Deventer werden er een aantal projecten gerealiseerd.


Verkeerstechniek innovaties van Erdi.

Erdi is ontwikkelaar, producent, installateur en serviceorganisatie op het gebied van verkeerstechniek, wegbebakening en straatmeubilair. De verkeerstechnische (maatwerk)oplossingen reguleren 24-7 verkeersstromen. Dat het functioneren en beveiligen van verkeerssystemen dus aan de wetten en regelgeving is gebonden, is zeer logisch. Een kleine onvolkomenheid, achterstallig onderhoud, of een storing kan namelijk zeer ernstige gevolgen hebben. Daarom werkt, levert en onderhoudt Erdi volgens de hoogst mogelijke standaard als het gaat om veiligheid, duurzaamheid en betrouwbaarheid. Erdi kent haar verantwoordelijkheden, zeker als het gaat om selectieve toegangssystemen die vallen onder de Europese regelgeving en moeten voldoen aan de Machinerichtlijnen en CE-markering. Na een uitgebreide extern uitgevoerde risico beoordeling heeft Erdi het hoogste veiligheidsniveau (Performance Level) PLe gerealiseerd binnen de beoordeling Machinerichtlijn.

test