Straatnaamborden

Straatnaamborden


Prijs op aanvraag


Tekst : ERDI levert verkeersborden, scheepvaartsborden, figuratieborden, straatnaamborden en maakt speciale borden naar wens van de klant.

Het draait niet alleen om bebording die we dagelijks tegen komen, zoals straatnaambordjes en waar standaard richtlijnen voor zijn vastgesteld, maar ook om bebording die naar wens van de klant gemaakt moet worden. ERDI is in staat naar wens van de klant borden te maken die specifiek naar de wens van de klant zijn (bijvoorbeeld om iets op eigen terrein duidelijk te maken, of een logo dat op een bord moet komen).

Een officieel straatnaambord is een belangrijke wegwijzer die helpt om de juiste richting aan te geven en de locatie van huizen en gebouwen te identificeren. Ze kunnen worden gebruikt om bezoekers te verwelkomen of om het gebied te markeren waar bepaalde activiteiten plaatsvinden. Wilt u een straatnaambord laten maken, neem dan contact met ons op. Bij Erdi kunt u eenvoudig online een gepersonaliseerd straatnaambord laten maken dat volledig voldoet aan uw kwaliteits- en ontwerpeisen. Erdi maakt veel straatnaamborden in opdracht voor gemeenten, provincies en andere overheidsinstanties. Maar ook een origineel straatnaambord behoort tot de mogelijkheden.

Verder zijn er ook verbodsborden, die de regels van een terrein aangeven. Zo geven die borden bijvoorbeeld aan dat het verboden is om op een bepaalde plek te parkeren. Er zijn ook terrein borden die aangeven dat een bepaald gebied alleen toegankelijk is voor bepaalde personen of voertuigen. Daarnaast zijn er verboden toegang borden die aangeven dat het verboden is voor onbevoegden om een bepaald gebied te betreden.

Naast de traditionele straatnaamborden zijn er ook andere soorten naamborden die u kunt laten maken. Als u geen baat heeft bij een origineel straatnaambord, is het ook een optie gepersonaliseerde straatnaam en huisnummerborden te laten maken. Een straatnaambord met eigen tekst kunt u bij ons eenvoudig aanvragen. Heeft u hulp nodig bij het ontwerp? Dankzij onze ervaring op het gebied van straatnaambord ontwerpen, en de productie daarvan, zullen wij u voorzien van een straatnaambord met eigen tekst dat voldoet aan uw eisen.

Zo kunt u er bijvoorbeeld voor kiezen om een andere stijl te hanteren voor borden binnen de bebouwde kom, of om te kiezen voor een dubbel omgezette rand. Het is ook mogelijk om een persoonlijk straatnaambord te laten maken, een straatnaambord met eigen tekst, en/of uw eigen afbeelding.

Als u een straatnaambord met eigen tekst wilt laten maken, is het ook belangrijk om te overwegen wat voor materiaal het best past bij uw wensen en behoeften. Zo zijn er bijvoorbeeld straatnaamborden van hout, aluminium of kunststof. Het materiaal dat u kiest kan bepalend zijn voor de levensduur, prijs en de duurzaamheid van het bord. Duurzaamheid staat uiteraard bij ons voorop, waar het kan zijn onze materialen dan ook zoveel mogelijk cradle to cradle.

Ten slotte is het ook belangrijk om te overwegen hoe je het straatnaambord wilt bevestigen. Een goed bevestigingssysteem, zoals een stevige, stalen paal, verzekert de duurzaamheid van het bord. Verder zijn er ook nog verscheidene manieren om het straatnaambord aan de paal te bevestigen.

Zo zou u kunnen kiezen om dit te doen met behulp van paalbeugels, maar dit kan natuurlijk bijvoorbeeld ook met een klemband, en in het geval van een foto op aluminium zou u bijvoorbeeld kunnen kiezen voor een spijlhekbeugel.

Niet alleen het vermogen om volume te kunnen produceren, maar ook het leveren van maatwerk en kleine productie series en dat in continuïteit met het installeren en plegen van onderhoud is de kracht van Erdi. Een goed geoutilleerde productie en grote vakkennis binnen de organisatie biedt de garantie voor het leveren van maatwerk.

Het beschikken over een eigen productiecapaciteit garandeert Erdi dat zij het innovatieve tempo dat zij nodig heeft om continu aan alle wensen van de markt te kunnen voldoen.

 

Materiaal:

Vervaardigd van aluminium met dubbel omgezette rand of aluminium kokerprofiel

Kleur :

Fond blauw, tekst wit. Andere kleuren op aanvraag

Hoogte :

150mm, 200mm, 250mm, 300mm, 400mm. Andere afmetingen op aanvraag.