Kentekenherkenning
Toegang verlenen door kentekenherkenning met een camera? Erdi Verkeerstechniek past kentekenherkenning aan voor meerdere doeleinden. Hierbij kunt u denken aan toegang tot parkeergarages, bedrijventerreinen, recreatieparken maar ook selectieve toegang tot bepaalde gebieden. Wanneer het kenteken door de camera wordt gescand wordt deze vergeleken met de kentekens in de database en bij herkenning wordt toegang verleend. Kentekenherkenning kan zonder fysiek element worden toegepast maar ook met producten zoals, verzinkbare afsluitingen en slagbomen. Op deze manier zijn pasjes verleden tijd en kunnen passerende voertuigen direct doorrijden.
Herkenning
Het kenteken van passerende voertuigen wordt automatisch door de camera ingelezen in het systeem. Het systeem bevat een lijst met kentekens van de bevoegden die toestemming hebben om het betreffende gebied te betreden.
Beheer
Het beheren van een kentekenherkenningssysteem is zeer gebruiksvriendelijk. De beheerder voert in het systeem een lijst in met de gegevens van de passerende voertuigen en de periode waarin deze worden verleend op toegang. Datum en tijdvenster zijn per kenteken in te voeren. De gegevens bestaan minimaal uit het kenteken, merk en type van het voertuig, datum en tijd.
Meer informatie over kentekenherkenning
Wilt u een offerte aanvragen of meer informatie over de kentekenherkenning dan kan dat via de website. Wilt u direct contact met onze afdeling Verkeerstechniek? Dan zijn wij telefonisch bereikbaar via 075-6553055 of per e-mail via meldingvkt@erdi.nl.
 

© Erdi. All rights reserved.