Boombanken kopen

Met boombanken creëert u gezellige sfeerplekken in de buitenruimte dankzij de esthetische en functionele interactie tussen het straatmeubilair en de natuurlijke elementen. Hardhouten boombanken van Erdi zijn geschikt voor bomen in verscheidene soorten en maten of dit nu inheemse of exotische loof- of naaldbomen zijn. De boom biedt dankzij haar bladerdak bescherming tegen zon, regen en sneeuw voor wandelaars en maakt mede de banken beter bestand tegen weersinvloeden. Daarbij creëert u een plek waar buurtbewoners lekker in de schaduw kunnen zitten in de ruimte om de boom. De ronde boombank met leuning biedt de boombast bescherming voor allerlei beschadigingen door externe invloeden, zoals bijvoorbeeld aanrijdingen door fietstrappers. Gezien Erdi meerdere banken voor rondom bomen heeft, is het aan u te bepalen welke aan de wensen voldoet. Boombanken hebben een lange levensduur en kennen een natuurlijke uitstraling. Dit maakt boombanken kopen een verstandige keuze.

Metalen boombanken met houten zitvlak

Erdi heeft boombanken in allerlei maten en vormen, zo kent ons assortiment de boombank geïmpregneerd hout maar is het frame van de boombank metaal. De verschillende ontwerpen banken hebben dus een metal frame met houten groef planken voor het zitvlak en leuningen. Dankzij de houten planken zien de banken eruit als houten banken met een natuurlijke uitstraling. De hele en halfronde boombanken zijn zeer geschikt voor het vormgeven van de openbare ruimte, vormgegeven met banken voor rondom bomen. Wij voeren diverse designs waarbij we altijd gebruik maken van FSC-gecertificeerd hardhout en een metal frame. Het frame kan bijvoorbeeld van rvs staal, thermisch verzinkt, gepoedercoat of cortenstaal zijn, deze materialen zorgen voor een lange levensduur. Veelgebruikte houtsoorten zijn cumaru, bankirai of guariuba, maar andere houtsoorten zijn op aanvraag mogelijk, bijvoorbeeld als u een boombank teak hardhout of een boombank van geïmpregneerd grenen wilt kopen. Wel prefereren wij voor elke boombank hardhout en altijd FSC-gecertificeerd.

Tuin en terras

Ook voor de particulier zijn onze boombanken een verstandige keuze. Zeker voor tuin en terras zijn bijvoorbeeld halfronde boombanken een interessante optie. Een halve boombank rondom uw boom heen biedt een fijne zitplek voor u en uw gezelschap en houdt ruimte om de boom. Bovendien geeft een halve boombank extra sfeer en een lekkere schaduwplek in uw tuin. Metalen boombanken zijn altijd afgewerkt met een houten zitvlak. Een boombank met rugleuning is ook zeker mogelijk als dat aan uw wensen voldoet. Bekijk ons aanbod op de website en geniet van een boombank met natuurlijke uitstraling en lange levensduur. Vergeet de aluminium tuinsets of met aluminium tuinstoelen en maak gebruik van de bomen in uw tuin. Hierdoor heeft u natuurlijke houten tuinstoelen en creëert u sfeer met de bomen in uw tuin.

Rond boom

De Canapé houten boombank is een boombank die naar wens van de opdrachtgever op maat wordt vervaardigd. In de basis zijn er twee modellen: de Canapé en de Canapé Retro. Dankzij de maatwerkoplossing zijn deze boombanken in allerlei vormen en variaties beschikbaar en passen de banken altijd in de bestemde omgeving. Deze ronde boombank is dus bijzonder geschikt voor allerlei toepassingen in de openbare ruimte. De ergonomische vormgeving van het model zorgt voor optimaal zitcomfort. Het speciaal geselecteerde FSC-gecertificeerd hardhout van duurzaamheidsklasse 1, maakt de houten boombank degelijk, krachtig en in hoge mate bestand tegen weersinvloeden en vandalisme. Deze maatwerk bank is in een vijf-, zes- of achtkant opstelling met verschillende diameters verkrijgbaar. Alle houten delen zijn blind gemonteerd, rondom geschaafd en de kanten zijn afgerond.

Outside hardhouten boombanken

De Outside hardhouten boombanken zijn maatwerk houten banken, buitengewoon geschikt voor bomen en zeer goed bestand tegen vandalisme, ook creëren zij een natuurlijke uitstraling. Bij de banken uit deze serie met gesloten onderkant is het niet mogelijk om fietsen vast te zetten aan de bank. Door het gesloten oppervlak beschermen deze houten banken de wortels van de bomen.

Boombank bestellen bij Erdi.nl

Hardhouten boombanken kopen? Verzending van boombanken gaat middels volumetransport. De verzendkosten gaan op aanvraag en Erdi zorgt voor een snelle levering.

De snelle levering van boombanken vindt plaats op de gewenste afleverlocatie, mits deze toegankelijk is voor vrachtwagens. Indien de afleverlocatie niet toegankelijk is, wordt in overleg met de klant een alternatieve afleverlocatie bepaald.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen via de website of met de afdeling Verkoop. Afdeling Verkoop is telefonisch bereikbaar via 075-6553060 of per e-mail via verkoop@erdi.nl.

Bestellingen worden altijd per e-mail bevestigd en afgehandeld.

© Erdi. All rights reserved.