Afvalbakken voor de openbare ruimte

Overal in het straatbeeld vindt men afvalbakken, van onze vernieuwde afvalbakken met klassieke uitstraling tot en met de modern vormgegeven afvalbakken. Afvalbakken in de openbare ruimte biedt men de optie om alle afval wat zij niet meer nodig hebben achter te laten in de vuilnisbak. Dit voorkomt zwerfafval op straat. Onze afvalbakken zijn gemaakt van duurzaam materiaal en heeft weinig onderhoud nodig. Elke openbare ruimte vraagt om een passend ontwerp. Erdi heeft een passend ontwerp afvalbakken voor elke buitenplek.

Vuilnisbakken voor buiten van Erdi

De afvalbakken van Erdi staan voor gebruiksgemak en kwaliteit. Tevens zijn de afvalbakken duurzaam en voorzien van een Arbo vriendelijk systeem voor het ledigen. Alle stalen onderdelen zijn thermisch verzinkt en gepoedercoat. De afvalbakken zijn modulair opgebouwd. Onderdelen zijn gemakkelijk te vervangen en te recyclen. Zo dragen wij bij aan een circulaire economie.

Dankzij de stijlvolle vormgeving van onze afvalbakken past het straatmeubilair van Erdi in ieder straatbeeld. Hiermee willen wij stimuleren dat mensen afval weggooien in één van onze afvalbakken, zodat de openbare ruimte schoon blijft.

Bent u op zoek naar afvalbakken voor buiten? Dan biedt Erdi een ruime keuze in vuilnisbakken voor buiten. Heeft u advies nodig over een afvalbak voor buiten? Neem dan contact op met onze afdeling Verkoop.

Diverse modellen vuilnisbakken voor buiten

De laatste modellen buiten afvalbakken van ERDI zijn de Robusto, Practicum en Collecto. Ze zijn het letterlijke en figuurlijk voorbeeld van schoonheid in straatmeubilair. De stijlvolle vormgeving van deze afvalbakken gaat arm in arm met functionaliteit.

Vandalismebestendige afvalbakken

De afvalbakken van Erdi zijn vandalismebestendig, duurzaam en voorzien van een Arbo vriendelijk systeem voor het ledigen. De prullenbakken voor buiten zijn gemaakt van dikwandig staal. Desgewenst kunt u de afvalbakken laten voorzien van een eigen signing, bijvoorbeeld het gemeentewapen. Dit kan bijvoorbeeld ook met onze hondenpoepafvalbakken.

Rokersafvalbakken

Om de overlast van rokersafval tegen te gaan in de (semi-)openbare ruimte heeft Erdi de rookzuil ontwikkeld. Een uniek afvalopvangsysteem voor afval van sigaretten en ander rookwaar. Naast de courante afvalbakken is gebleken dat er een enorme behoefte is aan afvalopvangsystemen voor rokersafval bij bestaande zitplekken binnen stadscentra, horeca, kantoorcomplexen, etc. De wegneembare rookzuil is door de horeca op de juiste tijdstippen te gebruiken en kan ook gemakkelijk worden weggehaald wanneer deze niet benodigd is. Deze rookzuil is juist geschikt om toegepast te worden in de openbare ruimte.

Straatmeubilair afvalbakken kopen bij Erdi.nl

Verzending van afvalbakken gaat middels volumetransport. De verzendkosten gaan op aanvraag.

Levering van afvalbakken vindt plaats op de desgewenste afleverlocatie, mits deze toegankelijk is voor vrachtwagens. Indien de afleverlocatie niet toegankelijk is, wordt in overleg met de klant een alternatieve afleverlocatie bepaald.

Advies nodig? Voor meer informatie kunt u contact opnemen via de website of met afdeling Verkoop. Afdeling Verkoop is telefonisch bereikbaar via 075-6553060 of per e-mail via info@erdi.nl of verkoop@erdi.nl.

Bestellingen worden altijd per e-mail bevestigd en afgehandeld.

© Erdi. All rights reserved.