Openbare prullenbakken

Bent u op zoek naar een prullenbakken voor buiten? Dan biedt Erdi een ruime keuze in vuilnisbakken voor de openbare ruimte.

De laatste modellen afvalbakken van ERDI zijn de Robusto, Practicum en Collecto. Ze zijn het letterlijke en figuurlijk voorbeeld van schoonheid in straatmeubilair. De stijlvolle vormgeving van deze afvalbakken gaat arm in arm met functionaliteit.

Vandalismebestendige afvalbakken

De bakken zijn vandalismebestendig, duurzaam en voorzien van een Arbo vriendelijk systeem voor het ledigen. Desgewenst kunt u de bakken laten voorzien van een eigen signing, bijvoorbeeld het gemeentewapen. Dit kan bijvoorbeeld ook met onze hondenpoepafvalbakken.

Rokersafvalbakken

Om de overlast van rokersafval tegen te gaan in de (semi-)openbare ruimte heeft Erdi de rookzuil ontwikkeld. Een uniek afvalopvangsysteem voor afval van sigaretten en ander rookwaar. Naast de courante afvalbakken is gebleken dat er een enorme behoefte is aan afvalopvangsystemen voor rokersafval bij bestaande zitplekken binnen stadscentra, horeca, kantoorcomplexen, etc. De wegneembare rookzuil is door de horeca op de juiste tijdstippen te gebruiken en kan ook gemakkelijk worden weggehaald wanneer deze niet benodigd is. Deze rookzuil is juist geschikt om toegepast te worden in de openbare ruimte.

Straatmeubilair afvalbakken kopen bij Erdi.nl

Verzending van afvalbakken gaat middels volumetransport. De verzendkosten gaan op aanvraag.

Levering van afvalbakken vindt plaats op de desgewenste afleverlocatie, mits deze toegankelijk is voor vrachtwagens. Indien de afleverlocatie niet toegankelijk is, wordt in overleg met de klant een alternatieve afleverlocatie bepaald.

Advies nodig? Voor meer informatie kunt u contact opnemen via de website of met afdeling Verkoop. Afdeling Verkoop is telefonisch bereikbaar via 075-6553060 of per e-mail via info@erdi.nl of verkoop@erdi.nl.

Bestellingen worden altijd per e-mail bevestigd en afgehandeld.

© Erdi. All rights reserved.