Verkeersdrempel kopen

Verkeersdrempel online kopen? Erdi Wegbebakening biedt een compleet, innovatief en modulair systeem voor effectieve snelheidsbeheersing in het verkeer of de openbare ruimte. De verkeersdrempel moet ervoor zorgen dat de snelheid van voertuigen zowel overdag als ’s nachts wordt gematigd. De snelheid waarmee comfortabel over een drempel gereden kan worden, ligt aan het ontwerp en het voertuig. Om deze reden heeft Erdi verschillende soorten verkeersdrempels. Deze verschillen in hoogte, verkeersdrempel en materiaal of kleur. We hebben bijvoorbeeld gele en zwarte drempels van gerecycled rubber. Ons Technisch Servicebedrijf kan de verkeersdrempels desgewenst voor u leveren en direct plaatsen. Of u nu op zoek bent naar een verkeersdrempel voor lichte voertuigen of zware voertuigen, er is altijd een geschikte oplossing beschikbaar om de veiligheid op de weg en de openbare ruimte te vergroten. De juiste verkeersdrempels hebben een goede hoogte, houd daar rekening mee bij het kiezen van de juiste.

Ons assortiment

We bieden verschillende soorten verkeersdrempels aan. De verkeersdrempels bestaat uit kunststof en beton en je kunt de modellen online kopen.  

In vergelijking met een betonnen drempel is een kunststof verkeersdrempel gemakkelijker te installeren en te onderhouden. Bovendien zijn ze ook duurzamer. De verkeersdrempel beton is een bus vriendelijke drempel, heeft weinig onderhoud en zorgt voor een zeer goede zichtbaarheid overdag. Ook zit de kabelgootdrempel bij ons in het assortiment. De verkeersdrempels zijn goed zichtbaar, zowel overdag als ’s nachts. Onze verkeersdrempels zijn de ideale oplossing. Op onze website kunt u het product vergelijken, daarna kunt u eenvoudig een offerte aanvragen.

Verkeersdrempels kunnen worden gebruikt als snelheidsremmende maatregel voor intensief verkeer, waarbij de maximumsnelheid vaak 30 km per uur is. Ze worden vaak geplaatst op wegen waar veel voetgangers, fietsers en andere kwetsbare weggebruikers aanwezig zijn. Bovendien kunnen drempelhulpen op maat worden gemaakt voor specifieke soorten voertuigen.

Verkeersdrempels van Erdi

Onze verkeersdrempels zijn meestal geel zwart en voorzien van reflecterende tape om de zichtbaarheid te vergroten. Ze kunnen voertuigen laten afremmen door de hoogte van de drempel, die kan variëren van vijf tot tien centimeter. De breedte van de drempel kan ook verschillen, evenals de totale lengte, afhankelijk van de maximale belasting en het type voertuig dat eroverheen rijdt. Elektrische voertuigen zijn bijvoorbeeld vaak zwaarder dan benzineauto’s. We kunnen de verkeersdrempels eventueel voorzien van LED-verlichting voor een verbeterde zichtbaarheid, dit verbetert de effectiviteit in het afremmen van de snelheid van voertuigen.

Modulair Systeem

Het modulaire systeem Modular 8 uit gevulkaniseerd rubber biedt veelzijdige mogelijkheden voor verkeersreductie op één punt of op een langer traject en snelheidsvermindering in verkeersluwe gebieden. Dankzij de reflectiestrepen is de verkeersdrempel goed zichtbaar. Tevens is het gemakkelijk op elk vast oppervlak te bevestigen. Hierdoor kan het makkelijk hergebruikt worden. Het systeem Modular 8 kan op maat worden afgestemd op de meest uiteenlopende verkeerssituaties.

Verkeersdrempels bij Erdi.nl

Verkeersdrempels online bestellen is bij Erdi een fluitje van een cent, u kunt gemakkelijk een offerte aanvragen. Verzending van Verkeersdrempels gaat middels regulier transport. De verzendkosten gaan op aanvraag.

Levering van Verkeersdrempels vindt plaats op de gewenste afleverlocatie, mits deze toegankelijk is voor vrachtwagens. Indien de afleverlocatie niet toegankelijk is, wordt in overleg met de klant een alternatieve afleverlocatie bepaald.

De plaatsing van Verkeersdrempels kunnen wij door ons Technisch Servicebedrijf laten verzorgen.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen via de website of met de afdeling Verkoop. Afdeling Verkoop is telefonisch bereikbaar via 075-6553060 of per e-mail via info@erdi.nl of verkoop@erdi.nl.

Bestellingen worden altijd per e-mail bevestigd en afgehandeld.

© Erdi. All rights reserved.