Uitneembare afzetpaal kopen

Naast het compleet afsluiten van het voetpad voor autoverkeer door vaste verkeerspaaltjes, is het ook mogelijk om het voetpad toegankelijk te houden voor bevoegden, zoals nood- en hulpdiensten. Er zijn verschillende manieren om deze bevoegden toegang te verlenen tot het afgesloten gebied. Één van deze oplossingen is het plaatsen van uitneembare afzetpalen als straatmeubilair. Andere opties zijn klappalen of verzinkbare palen.

Ons assortiment

Onze uitneembare afzetpaaltjes voor buiten zijn in diverse modellen verkrijgbaar, waaronder model 90, model 100, model 120 conisch, model 150, model RVS, model Maritiem, model Kogelkop en model Alphen. Model 90 is een serie afzetpalen met verschillende uitvoeringen.

Ons assortiment afzetpaaltjes voor buiten

Onze afzetpalen worden uitgevoerd in staal, roestvast staal (RVS) 316 en flexibel kunststof voor de FietsFlex modellen.

ERS-vergrendelingssysteem
Voor onze afzet palen (o.a. model 90) hebben wij een vergrendelingssysteem ontwikkeld. Dit systeem brengt de volgende voordelen met zich mee:

  • Het verkeerspaaltje is blijvend uitneembaar door de rond-in-vierkant of zeskant constructie (ook bij lichte aanrijdingen);
  • Bij terugplaatsing vindt automatisch vergrendeling van de afzetpaal in de fundatie plaats;
  • Het verzonken slot is niet te openen met een tang.

Sleutelsystemen
De uitneembare palen kunnen worden uitgevoerd met diverse standaard sleutelsystemen, namelijk: driehoek 8 mm, driehoek 10 mm, vierkant 8 mm, zeskant 10 mm, cilinderslot of hevelslot. Het is ook mogelijk om te kiezen voor een afwijkend sleutelsysteem om de toegang te beperken voor enkel de bevoegden van het desbetreffende gebied.

Uitneembare afzetpalen bestellen bij Erdi.nl

Verzending van afzet paaltjes gaat middels regulier transport. De verzendkosten gaan op aanvraag.

Levering van afzet palen vindt plaats op de desgewenste afleverlocatie, mits deze toegankelijk is voor vrachtwagens. Indien de afleverlocatie niet toegankelijk is, wordt in overleg met de klant een alternatieve afleverlocatie bepaald.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen via de website of met afdeling Verkoop. Afdeling Verkoop is telefonisch bereikbaar via 075-6553060 of per e-mail via info@erdi.nl of verkoop@erdi.nl.

Bestellingen worden altijd per e-mail bevestigd en afgehandeld.

© Erdi. All rights reserved.