Pollers
De afdeling Verkeerstechniek heeft zich gespecialiseerd in het autoluw maken van stadscentra, voetgangersgebieden en rijbanen. Deze installaties worden in eigen beheer ontwikkeld, geproduceerd, geïnstalleerd (o.a. op basis van turn-key) door Erdi. Voor het onderhouden van de installaties hebben wij een eigen 24- uurdienst. Uit ervaring met het flexibel afsluiten in combinatie met het selectief toegang verlenen blijkt dat een drukke winkelstraat met veel parkeeroverlast na invoering van het systeem veranderd in een straat waar het winkelend publiek vrij over straat gaat lopen en de kinderen weer op straat gaan spelen. De verzinkbare paal, ook wel security bollard of poller genoemd, wordt toegepast om het autoverkeer te verminderen tot alleen bestemmingsverkeer. Hierdoor blijft het centrum toegankelijk, maar zal er nooit meer verkeer dan noodzakelijk in het gebied komen. CMSE-systeem Erdi Verkeerstechniek heeft een Centraal Management Systeem Erdi (CMSE) ontwikkeld.

Ons assortiment
Erdi heeft verschillende veiligheidspollers. Het gaat om de volgende modellen: Bollard model Security M40/K8 en Bollard K12 High Security. Beide zijn een elektrische poller wat maakt dat de inzinkbare palen daadwerkelijk kunnen zakken. Dit maken onze modellen geen vaste pollers. De automatische poller kan zakken en opkomen door een hydraulische aandrijving gemonteerd in het Vezip frame. Deze hydraulische aandrijving is zo geprogrammeerd dat bij spanningsuitval de inzinkbare poller in de bovenste stand blijft staan.

Meer informatie over Bollards
Voor meer informatie kunt u contact opnemen via de website of direct met de afdeling Verkeerstechniek. Afdeling Verkeerstechniek is telefonisch bereikbaar via 075-6553055 of per e-mail via meldingvkt@erdi.nl. Stel uw vraag indien u meer wilt weten over de pollers van Erdi.

© Erdi. All rights reserved.