FietsFlex fietspadpalen

Producten overzicht
Filter op

De huidige druk op fietspaden vraagt om nieuwe oplossingen. Zo heeft Erdi de serie FietsFlex fietspadpalen ontwikkeld en in haar assortiment straatmeubilair opgenomen. De verschillende modellen flexibele fietspadpalen (o.a. klappalen) absorberen bij aanrijding en verkleinen zo de kans op letsel. De uitneembare palen zijn voorzien van een stalen onderstuk zodat het voor auto’s nog steeds ontmoedigend is over de paal heen te rijden. Dankzij het circulaire ontwerp passen uitneembare FietsFlex fietspadpalen op de bestaande model 90 betonfundaties. Zo kunnen deze een nieuwe levenscyclus tegemoet. Verder kan de FietsFlex paal meerdere keren worden aangereden zonder dat deze direct vervangen dient te worden. Deze FietsFlex palen kunnen worden uitgevoerd met alternerende LEDverlichting (Solar Flash). Tijdens de nachtelijke uren vergroot de Solar Flash LEDverlichting de zichtbaarheid van de fietspadpaal. De Solar Flash op de fietspadpaal is van slagvast polycarbonaat en geïntegreerd in de kop van de paal. De Solar Flash is voorzien van solar technologie en heeft dus geen externe stroombron nodig. De signaalrode LEDverlichting ontsteekt automatisch bij schemering.

Fietspalen in ons assortiment

Erdi heeft verschillende fietspalen in haar assortiment opgenomen. Het gaat om verschillende modellen zoals uitneembaar, verzonken, vast en verzinkbaar.

Bestel FietsFlex fietspadpalen bij Erdi

Verzending van Fietsflex fietspadpalen gaat middels regulier transport. De verzendkosten gaan op aanvraag.

Levering van Fietsflex fietspadpalen vindt plaats op de desgewenste afleverlocatie, mits deze toegankelijk is voor vrachtwagens. Indien de afleverlocatie niet toegankelijk is, wordt in overleg met de klant een alternatieve afleverlocatie bepaald.

De plaatsing van Fietsflex fietspadpalen kunnen wij door ons Technisch Servicebedrijf laten verzorgen.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen via de website of met afdeling Verkoop. Afdeling Verkoop is telefonisch bereikbaar via 075-6553060 of per e-mail via info@erdi.nl of verkoop@erdi.nl.

Bestellingen worden altijd per e-mail bevestigd en afgehandeld.