De functie van een fietspadpaal

De huidige druk op fietspaden vraagt om nieuwe oplossingen. Zo heeft Erdi de serie FietsFlex fietspadpalen ontwikkeld en in haar assortiment straatmeubilair opgenomen. De verschillende modellen flexibele fietspadpalen (o.a. klappalen) absorberen bij aanrijding en verkleinen zo de kans op letsel. De uitneembare palen zijn voorzien van een stalen onderstuk zodat het voor auto’s nog steeds ontmoedigend is over de paal heen te rijden. Dankzij het circulaire ontwerp passen uitneembare FietsFlex fietspadpalen op de bestaande model 90 betonfundaties. Zo kunnen deze een nieuwe levenscyclus tegemoet. Verder kan de FietsFlex paal meerdere keren worden aangereden zonder dat deze direct vervangen dient te worden. Deze FietsFlex palen kunnen worden uitgevoerd met alternerende LEDverlichting (Solar Flash). Tijdens de nachtelijke uren vergroot de Solar Flash LEDverlichting de zichtbaarheid van de fietspadpaal. De Solar Flash op de fietspadpaal is van slagvast polycarbonaat en geïntegreerd in de kop van de paal. De Solar Flash is voorzien van solar technologie en heeft dus geen externe stroombron nodig. De signaalrode LEDverlichting ontsteekt automatisch bij schemering.

Ons assortiment fietspalen

Erdi haar assortiment FietsFlex fietspadpalen zijn onder te verdelen in de categorieën uitneembaar, vast, verzonken of verzinkbaar. Daarnaast is het mogelijk om de FietsFlex paal te voorzien van Solar Flash.

Verzending van de FietsFlex fietspadpalen gaat middels regulier transport. De verzendkosten gaan op aanvraag.

Levering van onze fietspadpalen vindt plaats op de desgewenste afleverlocatie, mits deze toegankelijk is voor vrachtwagens. Indien de afleverlocatie niet toegankelijk is, wordt in overleg met de klant een alternatieve afleverlocatie bepaald.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met de afdeling Verkoop. Afdeling Verkoop is telefonisch bereikbaar op 075-6553060 of per mail via verkoop@erdi.nl.

Bestellingen worden altijd per e-mail bevestigd en afgehandeld.

© Erdi. All rights reserved.