ERDI levert en plaatst officiële RVV verkeersborden, straatnaamborden, scheepvaartsborden, WIU (werk in uitvoering) 96a en 96b, figuratieborden en veiligheidsborden conform ISO 7010.

Maar het draait niet alleen om bebording die we dagelijks tegenkomen en waar standaard richtlijnen voor zijn vastgesteld. Ons assortiment bestaat daarom ook uit RVV bebording die naar wens van de klant gemaakt kunnen worden. ERDI is in staat deze maatwerk borden te ontwerpen  (bijvoorbeeld om iets op eigen terrein duidelijk te maken, of een logo dat op een bord moet komen) en te produceren.


 • Scheepvaart borden Australiëhaven Amsterdam
  Scheepvaart borden Australiëhaven Amsterdam
 • Straatnaamborden
  Straatnaamborden
 • eHubs
  eHubs
 • Corona oplossingen Port of Amsterdam
  Corona oplossingen Port of Amsterdam


  RVV borden kopen

  Kwaliteit
  De RVV verkeersborden van ERDI zin van hoge kwaliteit. De borden zijn NEN 3381 en NEN-EN 12899-1 gecertificeerd.

  Duurzaam
  De RVV bebording wordt in verschillende materialen geleverd. Bamboe is één van deze materialen. De bamboe bebording heeft vele voordelen. Zo zijn deze borden duurzaam, doordat zij volledig recyclebaar én over de gehele levenscyclus CO2-neutraal zijn. Naast dat deze bamboe verkeersborden duurzaam zijn, is het materiaal zeer sterk. Tenslotte is de bamboe bewegwijzering uitgevoerd met Ultimate Signing, welke minder milieubelastend is en waar 20 jaar garantie op zit.

  Folie
  De standaard RVV verkeersborden zijn uitgevoerd met hoogwaardige retro-reflecteren folie klasse 3.

  Ons assortiment

  ERDI levert en plaatst officiële RVV verkeersborden, straatnaamborden, scheepvaartsborden, WIU (werk in uitvoering) 96a en 96b, figuratieborden en veiligheidsborden conform ISO 7010. Daarnaast maakt ERDI ook speciale borden naar wens van de klant.

  Verkeersborden bestellen bij Erdi.nl

  Verzending van bewegwijzering gaat middels regulier transport. De verzendkosten gaan op aanvraag.

  Levering van RVV borden vindt plaats op de desgewenste afleverlocatie, mits deze toegankelijk is voor vrachtwagens. Indien de afleverlocatie niet toegankelijk is, wordt in overleg met de klant een alternatieve afleverlocatie bepaald.

  De plaatsing van bewegwijzering kunnen wij door ons Technisch Servicebedrijf laten verzorgen.

  Voor meer informatie kunt u contact opnemen via de website of met afdeling Verkoop. Afdeling Verkoop is telefonisch bereikbaar via 075-6553060 of per e-mail via verkoop@erdi.nl.

  Bestellingen worden altijd per e-mail bevestigd en afgehandeld.

  © Erdi. All rights reserved.