Fietsenrekken

Producten overzicht
Filter op

Fietsenrekken

Fietsparkeren op maat! Na jaren van ervaring in de ontwikkeling en de productie van functionele en vandalismebestendige fietsenrekken en fietsnietjes heeft ERDI een reeks van uiteenlopende modellen in haar assortiment straatmeubilair.

FietsParKeur

Elk fietsenrek, fietsnietje voldoet aan de gestelde normen van deze tijd. Enkele fietsenrekken zijn ook uitgerust met FietsParKeur. Fietsparkeren met functionele, vandalismebestendige (o.a. braakvertragend) en fraai ontworpen fietsenrekken, fietsnietjes van Erdi. Daarnaast voeren wij ook fietsoverkappingen.

Circulair fietsenrek

Bij de ontwikkeling van het fietsenrek Toekan was een circulair ontwerp het uitgangspunt. Hierbij werd niet alleen rekening gehouden met de materialen maar is er ook naar het proces gekeken wanneer het fietsenrek aan vervanging toe is. Zo zijn bijvoorbeeld de ‘wielschalen’ uitwisselbaar. Deze kunnen op een ander rek een tweede levenscyclus krijgen. Verder is de staander eenvoudig afneembaar van de betonfundatie of van het rek. Zo kunnen ze altijd opnieuw worden ingezet. De ‘wielschalen’ van de Toekan zijn stevig opgebouwd, geschikt voor diverse wielmaten en leverbaar in elke gewenste (RAL) kleurstelling. Zo kan er voor een uitdagende kleurencombinatie worden gekozen. Met het fietsenrek Toekan staan fietsen stabiel en veilig geparkeerd met een optimale benutting van de beschikbare parkeerruimte. Het vastzetten van de fiets is eenvoudig door de stevige ‘aanbindlus’ aan de staander.