Fietsenrekken

Producten overzicht
Filter op

Fietsenrekken

Fietsparkeren op maat! Na jaren van ervaring in de ontwikkeling en de productie van functionele en vandalismebestendige fietsenrekken en fietsnietjes heeft ERDI een reeks van uiteenlopende modellen in haar assortiment straatmeubilair.

Fietsenrek kopen

De fietsenrekken zijn voorzien van een duplexsysteem welke een combinatie is van verzinken en poeder coaten. Op verzoek kan het fietsrek worden gepoedercoat in een afwijkende RAL-kleur. De fietsnietjes zijn voornamelijk uitgevoerd in roestvast staal (RVS) 316 in verband met carrosiebestendigheid.

Afhankelijk van de systemen, is er capaciteit voor 2, 4, 6 of 12 fietsparkeerplaatsen.

Ons assortiment

FietsParKeur
Elk fietsenrek en nietje voldoet aan de gestelde normen van deze tijd. Enkele fietsrekken zijn ook uitgerust met FietsParKeur. Fietsparkeren met functionele, vandalismebestendige (o.a. braakvertragend) en fraai ontworpen fietsenrekken, fietsnietjes van Erdi. Daarnaast voeren wij ook fietsoverkappingen.

Circulair fietsenrek
Bij de ontwikkeling van het fietsenrek Toekan was een circulair ontwerp het uitgangspunt. Hierbij werd niet alleen rekening gehouden met de materialen, maar is er ook naar het proces gekeken wanneer het fietsrek aan vervanging toe is. Zo zijn bijvoorbeeld de ‘wielschalen’ uitwisselbaar. Deze kunnen op een ander rek een tweede levenscyclus krijgen. Verder is de staander eenvoudig afneembaar van de betonfundatie of van het rek. Zo kunnen ze altijd opnieuw worden ingezet. De ‘wielschalen’ van de Toekan zijn stevig opgebouwd, geschikt voor diverse wielmaten en leverbaar in elke gewenste (RAL) kleurstelling. Zo kan er voor een uitdagende kleurencombinatie worden gekozen. Met het fietsenrek Toekan staan fietsen stabiel en veilig geparkeerd met een optimale benutting van de beschikbare parkeerruimte. Het vastzetten van de fiets is eenvoudig door de stevige ‘aanbindlus’ aan de staander.

Straatmeubilair fietsenrekken bestellen bij Erdi.nl

Verzending van de fietsnietjes en fietsenrekken gaat middels lengte transport. De verzendkosten gaan op aanvraag.

Levering van de fietsnietjes en fietsenrekken vindt plaats op de desgewenste afleverlocatie, mits deze toegankelijk is voor vrachtwagens. Indien de afleverlocatie niet toegankelijk is, zal in overleg met de klant een alternatieve afleverlocatie worden bepaald.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen via de website of met afdeling Verkoop. Afdeling Verkoop is telefonisch bereikbaar via 075-6553060 of per e-mail via info@erdi.nl of verkoop@erdi.nl.

Bestellingen worden altijd per e-mail bevestigd en afgehandeld.