Fietsenrekken
Overal in het straatbeeld vindt men locaties om meerdere fietsen te stallen, van universeel fietsenrek tot en met rijwielbijzethek. Veel werknemers vinden het belangrijk om met de fiets naar het werk te kunnen komen. Veel werkgevers zijn op zoek naar overdekte fietsenstallingen met voldoende ruimte tussen de fietsen. Door fietsenrekken op het bedrijventerrein te plaatsenzorgt u ervoor dat werknemers, klanten en gasten meerdere normale fietsen of elektrische fietsen kunnen plaatsen op het terrein. Elk type fiets is mogelijk te stallen in de fietsenrekken van Erdi, ook buitenmodel fietsen. Door de hulp van een robuust fietsenrek hoeven fietsen niet meer tegen de muur bevestigd te worden, maar kunnen ze netjes in het fietsenrek. Zo kan je mooie elektrische fiets ook niet omvallen. Erdi biedt hier de oplossing in door haar ruime assortiment aan fietsenrekken.
Fietsenrekken van de beste kwaliteit
De fietsenrekken zijn voorzien van een duplexsysteem welke een combinatie is van verzinken en poeder coaten. Op verzoek kan het stalen fietsrek worden gepoedercoat in een afwijkende RAL-kleur. De fietsnietjes zijn voornamelijk uitgevoerd in roestvast staal (RVS) 316 in verband met corrosiebestendigheid.

Afhankelijk van de systemen, is er capaciteit voor 2, 4, 6 of 12 fietsparkeerplaatsen. Dit assortiment aan fietsenrekken is gemakkelijk aan de muur te bevestigen.
Ons assortiment
Fietsparkeren op maat! Na jaren van ervaring in de ontwikkeling en de productie van functionele en vandalismebestendige fietsenrekken en fietsnietjes heeft ERDI een reeks van uiteenlopende modellen in haar ruime assortiment straatmeubilair. Het fietsenrek zorgt ervoor dat de fiets niet tegen de muur geplaatst hoeft te worden. Daarnaast is het op deze manier gemakkelijk om meerdere fietsen te stallen. Bespaar ruimte door het efficiënt stallen van fietsen!
Fietsenrek model
Ons ruim assortiment aan fietsenrekken bestaat uit: model Toekan, model Spui, model Kade, 75FP, 75P, 60P en fietsenrek dubbelzijdig.
FietsParKeur
Elk robuust fietsenrek en nietje (ook wel fietsenrek met aanleunbeugel genoemde) voldoet aan de gestelde normen van deze tijd. Enkele fietsrekken zijn ook uitgerust met FietsParKeur. Fietsparkeren met functionele, vandalismebestendige (o.a. braakvertragend) en fraai ontworpen fietsenrekken, fietsnietjes van Erdi. Daarnaast voeren wij ook fietsoverkappingen. Fietsenstallingen met extra brede beugels.
Circulair fietsenrek
Bij de ontwikkeling van het fietsenrek Toekan was, net als met onze andere nieuwe producten, een circulair ontwerp het uitgangspunt. Hierbij werd niet alleen rekening gehouden met de materialen, maar is er ook naar het proces gekeken wanneer het fietsrek aan vervanging toe is. Door een universeel fietsenrek te ontwerpen zijn delen vervangbaar. Zo zijn bijvoorbeeld de ‘wielschalen’ uitwisselbaar. Deze kunnen op een ander rek een tweede levenscyclus krijgen. Verder is de staander eenvoudig afneembaar van de betonfundatie of van het rek. Zo kunnen ze altijd opnieuw worden ingezet. De ‘wielschalen’ van de Toekan zijn stevig opgebouwd, geschikt voor diverse wielmaten en leverbaar in elke gewenste (RAL) kleurstelling. Zo kan er voor een uitdagende kleurencombinatie worden gekozen. Met het duurzame fietsenrek Toekan staan fietsen, ook buitenmodel fietsen, stabiel en veilig geparkeerd met een optimale benutting van de beschikbare parkeerruimte. Het vastzetten van de fiets is eenvoudig dankzij dit handige fietsenrek met beugel.
Fietsenrekken kopen bij Erdi.nl
Verzending van de fietsnietjes en fietsenrekken gaat middels lengte transport. De verzendkosten gaan op aanvraag.

Levering van de fietsnietjes en fietsenrekken vindt plaats op de desgewenste afleverlocatie, mits deze toegankelijk is voor vrachtwagens. Indien de afleverlocatie niet toegankelijk is, zal in overleg met de klant een alternatieve afleverlocatie worden bepaald.

Fietsenrek kopen? Weten wat de beste keuze is voor u? Neem contact op via de website of met afdeling Verkoop. Afdeling Verkoop is telefonisch bereikbaar via 075-6553060 of per e-mail via verkoop@erdi.nl.

Bestellingen worden altijd per e-mail bevestigd en afgehandeld.

© Erdi. All rights reserved.