Fietsenrekken

Overal in het straatbeeld vindt men locaties om meerdere fietsen naast elkaar te stallen, van een universeel fietsenrek tot overdekte fietsenstallingen of een rijwielbijzethek. Veel werknemers vinden het belangrijk om met de fiets naar het werk te kunnen komen. Veel werkgevers zijn op zoek naar overdekte fietsenstallingen met voldoende ruimte tussen de fietsen. Door fietsenrekken op het bedrijventerrein te plaatsen zorgt u ervoor dat werknemers, klanten en gasten meerdere normale fietsen of elektrische fietsen kunnen plaatsen op het terrein. Elk type fiets is mogelijk te stallen in de fietsenrekken van Erdi, zelfs fietsen met kinderzitjes passen. Ook zijn onze fietsenrekken ideaal voor het opbergen van buitenmodel fietsen. Door de hulp van een robuust fietsenrek hoeven fietsen niet meer tegen de muur bevestigd te worden, maar kunnen ze netjes in het fietsenrek. Dit zorgt ervoor dat je de fiets veilig kan neerzetten en jouw mooie elektrische fiets niet kan omvallen. Erdi biedt hier de oplossing in door haar ruime assortiment aan fietsenrekken.

Fietsenrekken van de beste kwaliteit

De fietsenrekken zijn voorzien van een duplexsysteem. Dit is een combinatie van verzinken en poeder coaten. Op verzoek kunnen de fietsenrekken van hoogwaardig staal worden gepoedercoat in een afwijkende RAL-kleur. De fietsnietjes zijn voornamelijk uitgevoerd in roestvast staal (RVS) 316 in verband met corrosiebestendigheid.

Afhankelijk van de systemen en type fiets, is er capaciteit voor 2, 4, 6 of 12 fietsparkeerplaatsen naast elkaar. Met onze modellen bespaard u ruimte, maar is er tegelijkertijd genoeg ruimte tussen de fietsen. Ook is dit assortiment fietsenrekken gemakkelijk aan de muur te bevestigen. Door onze verschillende lengte en breedte opties zijn onze fietsenrekken ideaal voor het opbergen van elk type fiets. Al onze fietsenrekken zijn volgens vergelijkbare technieken gemaakt en in verschillende uitvoering leverbaar.

Ons assortiment

Uw fiets veilig parkeren op maat! Na jaren ervaring in de ontwikkeling en de productie van functionele en vandalismebestendige fietsenrekken en fietsnietjes heeft ERDI een reeks van uiteenlopende modellen in haar ruime assortiment straatmeubilair. Ons brede assortiment is geschikt voor fietsen van allerlei maten en is uitermate geschikt om meerdere fietsen te stallen. Zo kunt u de lengte mm en breedte mm zien bij de specificaties van de fietsenrekken. Het fietsenrek zorgt ervoor dat de fiets niet tegen de muur geplaatst hoeft te worden. Daarnaast is het op deze manier erg gemakkelijk om meerdere fietsen naast elkaar te stallen of zelfs fietsen tegenover elkaar te stallen. Bespaar ruimte door het efficiënt stallen van fietsen binnen het park en straatmeubilair, neem een kijkje binnen ons assortiment en bekijk uw nieuwe fietsenrek online.

Fietsenrek model

Ons ruime assortiment aan fietsenrekken bestaat uit: model Toekan, model Spui, model Kade, FietsParKeur, 75FP, 75P, 60P, enkelzijdige fietsenrekken en het fietsenrek dubbelzijdig. Ons veelvoud aan modellen is geschikt voor fietsen, elektrische fietsen, fietsen met kinderzitjes en andere nieuwe producten. Bespaar ruimte met de fietsenrekken uit ons park en straatmeubilair assortiment.

Elk robuust fietsenrek en nietje (ook wel fietsenrek met aanleunbeugel genoemd) voldoet aan de gestelde normen van deze tijd. Enkele fietsrekken zijn ook uitgerust met FietsParKeur. Fiets parkeren met functionele, vandalismebestendige (o.a. inbraak vertragend) en fraai ontworpen fietsenrekken, fietsnietjes van Erdi. Daarnaast voeren wij ook fietsoverkappingen en fietsenstallingen met extra brede beugels uit. Onze fietsenrekken zijn de ideale oplossing voor uw stalling.

Circulair fietsenrek

Bij de ontwikkeling van het duurzame fietsenrek Toekan was, net als met onze andere nieuwe producten, een circulair ontwerp het uitgangspunt. Hierbij werd niet alleen rekening gehouden met de materialen, maar is er ook naar het proces gekeken wanneer het fietsenrek aan vervanging toe is. Door een universeel fietsenrek te ontwerpen zijn delen vervangbaar. Zo zijn bijvoorbeeld de ‘wielschalen’ uitwisselbaar. Dit zorgt ervoor dat zij op een ander rek een tweede levenscyclus kunnen krijgen. Verder is de staander eenvoudig afneembaar van de betonfundatie of van het rek. Zo kunnen ze altijd opnieuw worden ingezet. De ‘wielschalen’ van de Toekan zijn stevig opgebouwd, geschikt voor diverse wielmaten en leverbaar in elke gewenste (RAL) kleurstelling. Zo kan er voor een uitdagende kleurencombinatie worden gekozen. Met het duurzame fietsenrek Toekan staan fietsen, elektrische fietsen en andere buitenmodel fietsen stabiel en veilig geparkeerd met een optimale benutting van de beschikbare parkeerruimte. Het stallen van fietsen en het vastzetten van de fiets is eenvoudig dankzij dit handige fietsenrek met beugel.

Fietsenrekken kopen bij Erdi.nl

Verzending van de fietsnietjes en fietsenrekken gaat middels lengte transport. De verzendkosten gaan op aanvraag.

Levering van de fietsnietjes en fietsenrekken vindt plaats op de desgewenste aflever locatie, mits deze toegankelijk is voor vrachtwagens. Indien de aflever locatie niet toegankelijk is, zal in overleg met de klant een alternatieve aflever locatie worden bepaald.

Fietsenrek online kopen? Of achterhalen of enkelzijdige fietsenrekken of het dubbelzijdige fietsenrek de beste optie is? Neem contact op via de website of met de afdeling Verkoop. Afdeling Verkoop is telefonisch bereikbaar via 075-6553060 of per e-mail via verkoop@erdi.nl. Online kunt u ook informatie aanvragen of een offerte aanvraag doen.

Bestellingen worden altijd per e-mail bevestigd en afgehandeld.

© Erdi. All rights reserved.