Verzinkbare afsluitingen
De afdeling Verkeerstechniek heeft zich gespecialiseerd in het autoluw maken van stadscentra, voetgangersgebieden en rijbanen door het leveren van automatisch verzinkbare palen. Deze zogenaamde automatische bollard Deze installaties worden in eigen beheer ontwikkeld, geproduceerd, geïnstalleerd (o.a. op basis van turnkey) door Erdi. De hydraulische bollard is betrouwbaar en onderhoudsarm en goed zichtbaar in het donker dankzij led verlichting. Voor het onderhouden van deze inzinkbare palen hebben wij een eigen 24 uursdienst, men kan altijd een storing melden. Uit ervaring met het flexibel afsluiten in combinatie met het selectief toegang verlenen blijkt dat een drukke winkelstraat met veel parkeeroverlast na invoering van het systeem verandert in een straat waar het winkelend publiek vrij over straat gaat lopen en de kinderen weer op straat gaan spelen. De automatische bollard of poller wordt toegepast om het autoverkeer te verminderen tot alleen bestemmingsverkeer. Hierdoor blijft het centrum toegankelijk en zal het overige gemotoriseerde verkeer niet in het gebied komen. CMSE-systeem Erdi Verkeerstechniek heeft een Centraal Management Systeem Erdi (CMSE) ontwikkeld.
Ons assortiment
Erdi heeft verschillende beweegbare fysieke afsluitingen. Het gaat om de volgende modellen: Bollard model Vezip RVS 600, Bollard Vezip 600C Kinetic, Bollard model Vezip Classic 600 en Bollard model Vezip Quadrant en Verzinkbare piramide 600 Led.
Kinetische energie (Vezip) Erdi Verkeerstechniek heeft de Vezip model 600C Kinetic ontwikkeld om meer weerstand te bieden tegen lichte aanrijdingen. Dit maakt de vernieuwde Vezip bij uitstek geschikt voor binnenstedelijke selectieve afsluitingen van het gemotoriseerde verkeer en deze inzinkbare palen zullen een groot deel van het dagelijkse vandalisme opvangen. Deze speciaal ontwikkelde Kinetic-base Vezip laat de hydraulische bollard  namelijk bij aanrijdingen licht veren. De kinetische energie absorbeert ook deels de aanrijdingen. Dit zorgt ervoor dat de automatisch verzinkbare paal meer weerstand biedt en minder storingen veroorzaakt. Deze nieuwe elementen zijn goed zichtbaar in het donker dankzij led  verlichting en verlagen daardoor de beheerkosten. Daarnaast is deze Vezip zo ontwikkeld dat onderhoud snel en veilig op locatie kan worden uitgevoerd.

Meer informatie over een automatische bollard?
Voor meer informatie kunt u contact opnemen via de website of direct met de afdeling Verkeerstechniek. Afdeling Verkeerstechniek is telefonisch bereikbaar via 075-6553055 of per e-mail via meldingvkt@erdi.nl.

© Erdi. All rights reserved.