Nieuws

 • Op 13 september 2021
In de gemeente Amstelveen zijn wij sinds vorige week begonnen met het plaatsen van meerdere selectieve afsluitingen met verzinkbare palen. Het gaat hier om de Verzinkbare paal – Bollard model Vezip 600. We hebben er nu twee geplaatst en gaan volgende week beginnen met de laatste twee. De afsluitingen zijn aangesloten op het Centraal Management […]
 • Op 2 september 2021
Naast het zo optimaal gebruik maken van de ruimte is circulariteit één van de grootste uitdagingen voor de komende decennia. Erdi is zich hier ook van bewust. Circulariteit houdt in dat de producten van nu de grondstoffen voor later zijn. Na gebruik kunnen producten gedemonteerd worden en de materialen opnieuw worden gebruikt. Daarom was bij […]
 • Op 11 mei 2021
Onlangs hebben wij de houten delen op de trappen bij het EndemolShine hoofdkantoor mogen vervangen. Heeft u ook interesse in maatwerk straatmeubilair neem dan contact met ons op!
 • Op 10 mei 2021
In de gemeente Schiedam hebben wij twee hoogtebegrenzers mogen vervangen na aanrijdschades. Beide hoogtebegrenzers voldoen aan de NEN-EN 1090-1 voor dragende staalconstructies.
 • Op 22 maart 2021
Voor de Amsterdam The Style Outlets hebben wij de plantenbakken mogen leveren. Deze ronde gevulde plantenbakken geven het straatbeeld extra kleur. The Style Outlets is het eerste en enige outletcentrum in de Randstad.Deze plantenbakken zijn van corten staal gemaakt. En verkrijgbaar in de gewenste RAL kleur en afmetingen.
 • Op 12 maart 2021
Momenteel hebben wij de eer om de lantaarnpalen van gemeente Amsterdam geschikt te maken voor de huidige armaturen. Een schoolvoorbeeld van circulariteit, ofwel redesign! Tussen de lantaarnpalen liggen exemplaren die al vanaf 1884 op straat staan. Deze lantaarnpalen zijn dus het ultieme voorbeeld van hoe we de circulaire economie kunnen vormgeven.
 • Op 17 september 2020
Op een perceel aan de buitenkant van Heemskerk, omringd door water, is een indrukwekkend nieuwbouwplan gerealiseerd. Erdi mocht voor dit project de zitbanken model Easy leveren. De kracht van de bank is de eenvoud. De Easy zitbank weet dit met zijn ingetogen vormgeving en strakke verschijning uitstekend te benadrukken.
 • Op 15 september 2020
De afgelopen periode hebben wij Puccini afvalbakken van 200L mogen leveren en plaatsen rondom het Sloterstrand. Deze afvalbakken zijn uitgevoerd met een sticker van een inzoom van een iepenblad. De kleurstelling zorgt ervoor dat de afvalbak opvalt en dus makkelijker gevonden wordt. Daarnaast past deze uitstraling beter in een groene omgeving.
 • Op 8 september 2020
Onlangs hebben wij voor gemeente Amsterdam een noodreparatie aan de geleiderail op de Gooiseweg te Amsterdam-Zuidoost uitgevoerd. Wij bieden een compleet pakket met ons eigen technische servicebedrijf om zo de opdrachtgever te ontzorgen.
 • Op 14 augustus 2020
De scholen zijn weer begonnen en in de eerste weken na de zomervakantie zijn er opvallend meer omgevallen onder fietsende scholieren. Met het ophangen van spandoeken wil Amsterdam aandacht hiervoor vragen. Ons technische servicebedrijf heeft circa 110 spandoeken mogen ophangen.
 • Op 17 juli 2020
Voor de Spaarndammerdijk te Amsterdam hebben wij Pole Cone 80 geleidezuilen geleverd ter voorkoming van gevaarlijke situaties op het moment dat bussen halteren.
 • Op 14 juli 2020
Erdi heeft voor Port of Amsterdam diverse oplossingen geleverd & geplaatst om het Corona virus tegen te gaan. Het scheidingssysteem, de baakschilden, de gele markering en de bebording bevorderen een snelle en veilige doorstroming.
 • Op 25 juni 2020
In Wijkpark Oude Westen in Rotterdam hebben wij twaalf punaises mogen plaatsen bij vier prachtige fonteinen! Om iedere fontein zijn drie punaises te vinden. Deze punaises geven aan dat het water uit deze fonteinen geen drinkwater is.
 • Op 18 juni 2020
De eerste serie Puccini afvalbakken is vandaag aan de gemeente Amsterdam geleverd. Deze eerste lading bestaat uit een grote versie van de afvalbak met maar liefst een inhoud van 200 liter!
 • Op 15 juni 2020
De collega’s zijn vandaag gespot nabij station Amsterdam Centraal. Veilig met zwemvest aan een hekwerk op de kade aanbrengen.
 • Op 27 mei 2020
Het Klemmfix scheidingssysteem is in staat om snel en eenvoudig een scheiding aan te brengen in drukke straten voor het winkelend publiek. Het systeem kan eventueel ook een scheiding vormen met het naastliggende fietspad én is uit te voeren met Leitboy bakens om de nodige informatie op aan te brengen.
 • Op 7 mei 2020
Wij hebben 200 RVS punaises mogen leveren en plaatsen voor het stadhuis aan de Rotterdamse Coolsingel. Deze punaises zijn geplaatst om de route aan te geven voor trouwvoertuigen.
 • Op 8 april 2020
In opdracht van werkorganisatie de BUCH hebben wij in de bocht bij het pontje van Akersloot 80 meter geleiderail mogen richten en vervangen. Een geleiderail in juiste conditie draagt bij aan de veiligheid van de weggebruiker.
 • Op 31 maart 2020
Langs de vernieuwde Maresingel in Leiden hebben wij stoelen en banken mogen leveren uit onze Canapé Retro lijn. De banken en stoelen zijn voorzien van diverse figuraties en maken deel uit van de Singelpark route. De Maresingel is smaller gemaakt en de maximumsnelheid is omlaag gegaan. Verder is er een wandelpad aangelegd met bankjes, stoelen […]
 • Op 26 maart 2020
Erdi heeft samen met Bureau Aat bijenburchten mogen leveren en plaatsen in de tuin van het nieuwe nhow Hotel nabij de RAI. De Bijenburchten bieden de wilde bij een nestruimte en daarmee een manier om te overleven in de stedelijke omgeving. Een Bijenburcht plaatsen kan het hele jaar door. In de lente kunnen de drachtplanten […]
 • Op 25 maart 2020
De SED organisatie bestaande uit de gemeenten Stede Broec, Enkhuizen en Drechterland bundelen hun krachten tegen COVID-19. Zij hebben een groot aantal borden besteld om mensen op straat te wijzen op de 1,5 meter afstand.
 • Op 18 maart 2020
Bij diverse tramstations in Amsterdam hebben wij Toekan fietsenrekken mogen leveren en plaatsen. Dit hoog- / laag fietsrek is uitgerust met FietsParkeur.
 • Op 22 augustus 2019
Bij de herinrichting van de Middenweg in Heerhugowaard hebben wij twee selectieve afsluitingen verplaatst. Voorheen stonden hier piramides op de weg maar deze zijn vervangen door verzinkbare palen.
 • Op 16 augustus 2019
In het centrum van Geldermalsen hebben wij twee selectieve afsluitingen geplaatst. De winkelstraat (Geldersestraat) is nu autoluw om zo meer plaats te maken voor het winkelend publiek. De afsluitingen zijn uitgevoerd met een passenbeheersysteem en aangesloten op het CMS (Centraal Management Systeem).
 • Op 8 augustus 2019
Voor het vakantie- en attractiepark Duinrell heeft Erdi de nieuwe zitbanken mogen leveren. De afgelopen weken zijn de oude banken vervangen voor nieuwe Canapé Retro zitbanken.
 • Op 24 juni 2019
Op het parkeerterrein van de Zaanse Schans hebben wij automatische parkeerbeugels geleverd en geplaatst. De parkeerbeugels zijn door de bewoners te bedienen met een afstandsbediening.
 • Op 11 juni 2019
Voor het project Fascinatio Boulevard in Capelle aan den IJssel thermisch verzinkte rijwielbijzethekjes mogen leveren.
 • Op 4 juni 2019
Voor de gemeente Papendrecht hebben wij dubbele Canapé zitbanken met RVS armleuningen mogen leveren. De steun van de bank is vervaardigd uit één stuk. Dat maakt van de bank een krachtig geheel. Verder zijn alle houten delen blind gemonteerd.
 • Op 29 mei 2019
Voor de Haltestraat in Rilland (Zeeland) twee snelheidsdisplays mogen leveren. De displays werken volledig op zonne-energie ☀️.
 • Op 14 mei 2019
Op het Kattenburgerplein in Amsterdam mochten wij Canapé boombanken leveren en plaatsen. De openbare ruimte rondom het Scheepvaartmuseum wordt vernieuwd en vergroend🌳.
 • Op 17 april 2019
Het stationsplein van Delfzijl heeft een flinke facelift gekregen de afgelopen periode. De herinrichting moet bijdragen aan de bereikbaarheid van het centrum en moet zorgen voor een aantrekkelijke, sfeervolle en groene omgeving, waarin de reiziger centraal staat. Erdi mocht de Canapé Retro zitbanken leveren voor het plein.
 • Op 11 april 2019
Op de Gaasterlandstraat in Amsterdam heeft ons Technisch Servicebedrijf een maatwerk Outside balkenbank geleverd en geplaatst. In verband met de afmetingen van de bank is deze met speciaal transport naar de locatie gebracht. Alle balken zijn blind gemonteerd en er is dan ook geen bevestigingsmateriaal zichtbaar.
 • Op 8 maart 2019
Voor de gemeente Rotterdam hebben wij weerbare terrashekken mogen leveren voor o.a. de Witte de Withstraat. Rotterdam neemt preventieve veiligheidsmaatregelen met verzwaarde en in de grond verankerde paaltjes, fietsbeugels en terrashekken. Door het toepassen van deze maatregelen blijven de straten aantrekkelijk en houden ze een open karakter, maar worden ze wel weerbaarder.
 • Op 25 februari 2019
Vandaag plaatsen we Canapé Retro zitbanken op de Westerdoksdijk met uitzicht over het IJ. Wat een plek om van het mooie weer te genieten☀️
 • Op 11 oktober 2018
In de tuin van de Universiteit van Leiden hebben we meerdere Canapé Retro stoelen mogen leveren en plaatsen. De stoelen zijn voorzien van diverse figuraties en maken deel uit van de Singelpark route. Doel van deze route is een groot aaneengesloten park te realiseren langs de zes kilometer lange buitenste singels van de stad.
 • Op 9 oktober 2018
De donkere dagen komen er weer aan. Vergroot de zichtbaarheid van uw fietspadpalen en kies voor Solar Flash LEDverlichting.
 • Op 5 oktober 2018
Op het vernieuwde Thorbeckeplein in Alphen aan den Rijn hebben wij onlangs dubbele Canapé Wood banken mogen leveren ☀️.