Rijwielbijzethekken/ Fietsnietjes

Het rijwielbijzethekje is ooit ontstaan als vervanger voor de brugleuning. Wanneer de stalen ros vastgezet moest worden werd vaak de brugleuning als ideale aanbindbeugel gebruikt. Het huidige rijwielbijzethekje, om de fiets vast te zetten, is in allerlei uitvoeringen verkrijgbaar. Bij de standaarduitvoering wordt er gebruik gemaakt van buismateriaal van RVS 316, geslepen korrel 320. Maar ook uitvoeringen in kokerprofiel, verzinkt en/of gepoedercoat behoren tot de mogelijkheden. Het standaard RVS hekje oogt misschien simpel om te maken maar de details zorgen juist voor de uitstraling en kwaliteit die dit duurzame materiaal verdiend, zoals de strakke radius en vloeiende lassen.

Rijwielbijzethek rond

De rijwielbijzethekken rond RVS zijn standaard gemaakt van RVS 316, geslepen korrel 320 met een buisdiameter van 48 mm. Bij de rijwielbijzethekken die thermisch verzinkt zijn en eventueel gepoedercoat worden, is de buisdiameter standaard 42 mm.

Rijwielbijzethek Carré

De rijwielbijzethekken Carré zijn in vele varianten te verkrijgen. Zo kan de koker vierkant of rechthoekig zijn, kan er gekozen worden voor anti-duikelstangen en kunnen er rozetten op het maaiveld gemaakt worden. Daarnaast is de Carré in elke gewenste RAL kleur leverbaar.

Fietsnietjes kopen bij Erdi.nl

Verzending van de fietsnietjes en fietsenrekken gaat middels lengte transport. De verzendkosten gaan op aanvraag.

Levering van de fietsnietjes en fietsenrekken vindt plaats op de desgewenste aflever locatie, mits deze toegankelijk is voor vrachtwagens. Indien de aflever locatie niet toegankelijk is, zal in overleg met de klant een alternatieve aflever locatie worden bepaald.

Fietsnietjes online kopen? Of achterhalen dat rijwielbijzethekjes model rond of rijwielbijzethekjes model Carré de beste optie is? Neem contact op via de website of met de afdeling Verkoop. Afdeling Verkoop is telefonisch bereikbaar via 075-6553060 of per e-mail via verkoop@erdi.nl.

Bestellingen worden altijd per e-mail bevestigd en afgehandeld.

© Erdi. All rights reserved.