Voorrangsborden

Voorrangsborden kunt u gebruiken om aan te geven wie er op bepaalde punten op de weg voorrang heeft. Op deze manier wordt ervoor gezorgd dat het in iedere situatie duidelijk is wie er voorrang heeft. Erdi heeft alle RVV Verkeersborden (Voorrangsborden) B01 t/m B07 in haar assortiment. De categorie voorrangsborden kan onderverdeeld worden onder voorrangsborden die aangeven dat je voorrang hebt en voorrangsborden die aangeven dat je voorrang moet verlenen.

Voorrangsweg borden

Allereerst zijn er diverse voorrangsborden die aangeven dat je voorrang hebt op een weg. Dit zijn de volgende verkeersborden:

Verkeersbord B1 voorrangsweg: geeft aan dat je op een voorrangsweg rijdt.
Verkeersbord B3 voorrangskruispunt: geeft een voorrangskruispunt aan. Je hebt bij het kruispunt voorrang.
Verkeersbord B4 voorrangskruispunt zijweg links: geeft een voorrangskruispunt aan. Je hebt voorrang op het verkeer van links.
Verkeersbord B5 voorrangskruispunt zijweg rechts: geeft een voorrangskruispunt aan. Je hebt voorrang op het verkeer van rechts.

Verleen voorrang borden

Daarnaast zijn er diverse verleen voorrang borden. Deze geven aan dat je voorrang moet verlenen aan de andere weggebruikers. Dit zijn de volgende verkeersborden:

Verkeersbord B2 einde voorrangsweg: geeft het einde van de voorrangsweg aan.
Verkeersbord B6 voorrang verlenen: wanneer je dit verkeersbord ziet moet je voorrang verlenen aan bestuurders op de kruisende weg.
Verkeersbord B7 stopbord: wanneer je dit verkeersbord ziet moet je stoppen en voorrang verlenen aan de bestuurders op de kruisende weg. Je moet stoppen als er geen ander verkeer is. Dit bord staat vaak bij plekken waar het gevaarlijk kan zijn.

Kwaliteit

De RVV verkeersborden van ERDI zijn van hoge kwaliteit. De borden zijn NEN 3381 en NEN-EN 12899-1 gecertificeerd.

Materiaal

Onze voorrangsborden zijn gemaakt van aluminium DOR (dubbel omgezette rand).

Folie

De standaard RVV verkeersborden zijn uitgevoerd met hoogwaardige retro reflecterende folie klasse 3.

Borden op maat

Het draait bij Erdi niet alleen om bebording die wij dagelijks tegenkomen en waar standaard richtlijnen voor zijn vastgesteld. Ons assortiment bestaat daarom ook uit RVV bebording die naar wens van de klant gemaakt kunnen worden. Erdi is in staat deze maatwerk borden te ontwerpen en te produceren.

Voorrangsborden bestellen bij Erdi.nl

Verzending van voorrangsborden gaat middels regulier transport. De verzendkosten gaan op aanvraag.

Levering van RVV borden vindt plaats op de desgewenste afleverlocatie, mits deze toegankelijk is voor vrachtwagens. Indien de afleverlocatie niet toegankelijk is, wordt in overleg met de klant een alternatieve afleverlocatie bepaald.

De plaatsing van voorrangsborden kunnen wij door ons Technisch Servicebedrijf laten verzorgen.

Offerte aanvragen? Voor meer informatie kunt u contact opnemen via de website of met afdeling Verkoop. Afdeling Verkoop is telefonisch bereikbaar via 075-6553060 of per e-mail via info@erdi.nl of verkoop@erdi.nl.

Bestellingen worden altijd per e-mail bevestigd en afgehandeld.

© Erdi. All rights reserved.