Overige borden, bewegwijzering en portalen

Het draait niet alleen om bebording die we dagelijks tegen komen, zoals straatnaambordjes en waar standaard richtlijnen voor zijn vastgesteld, maar ook om bebording die naar wens van de klant gemaakt moet worden. ERDI is in staat naar wens van de klant borden te maken die specifiek naar de wens van de klant zijn (bijvoorbeeld om iets op eigen terrein duidelijk te maken, of een logo dat op een bord moet komen).

Straatnaamborden

Bent u op zoek naar een straatnaambord? Koop deze eenvoudig online! Wij leveren officiële straatnaamborden die voldoen aan de standaard richtlijnen, maar ook speciale uitvoeringen straatnaamborden, zoals gepersonaliseerd straatnaambord. Alle straatnaamborden van Erdi zijn van de hoogste kwaliteit en standaard voorzien van retro reflecterende folie.

Bestel straatnaamborden bij Erdi.nl

Verzending van de straatnaamborden gaat middels regulier transport. De verzendkosten gaan op aanvraag.

Levering van straatnaamborden vindt plaats op de desgewenste afleverlocatie, mits deze toegankelijk is voor vrachtwagens. Indien de afleverlocatie niet toegankelijk is, wordt in overleg met de klant een alternatieve afleverlocatie bepaald.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen via de website of met afdeling Verkoop. Afdeling Verkoop is telefonisch bereikbaar via 075-6553060 of per e-mail via info@erdi.nl of verkoop@erdi.nl.

Bestellingen worden altijd per e-mail bevestigd en afgehandeld.

© Erdi. All rights reserved.