• Op 11 oktober 2018
In de tuin van de Universiteit van Leiden hebben we meerdere Canapé Retro stoelen mogen leveren en plaatsen. De stoelen zijn voorzien van diverse figuraties en maken deel uit van de Singelpark route. Doel van deze route is een groot aaneengesloten park te realiseren langs de zes kilometer lange buitenste singels van de stad.
 • Op 14 september 2018
De afgelopen periode hebben wij de Kegelbinkies voor de gemeente Rotterdam mogen produceren. Het Kegelbinkie maakt onderdeel uit van de toolkit Rotterdamse Stijl. De uitstraling van het straatmeubilair (waaronder Kegelbinkie) dient de identiteit van Rotterdam te onderstrepen: robuust, duurzaam, tijdloos, ingetogen en elegant.
 • Op 4 september 2018
Voor het vernieuwde fietspad van de Monseigneur van Steelaan in Voorburg hebben wij uitneembare FietsFlex 100 palen mogen leveren. Deze flexibele fietspadpalen zijn tevens uitgevoerd met Solar Flash. Bij schemering begint de signaalrode LEDverlichting te knipperen en vergroot zo de attentiewaarde van de paal.
 • Op 3 september 2018
Rondom het VEN Gebouw in Amsterdam Sloterdijk hebben we meerdere selectieve afsluitingen mogen leveren en plaatsen. Na een lange verbouwing is het voormalige KPN-hoofdkantoor getransformeerd in een plek waar verblijven, ontmoeten, eten en ontspanning samenkomen.
 • Op 20 juli 2018
Het technisch servicebedrijf heeft bamboe verkeersborden geleverd en geplaatst voor de gemeente Amsterdam. Hiermee kiest de gemeente voor het duurzame alternatief op het traditionele aluminium verkeersbord. Tijdens de groei absorbeert bamboe veel CO2, het is volledig recyclebaar en zelfs over de gehele levenscyclus genomen CO2-neutraal.
 • Op 18 juli 2018
Bij de herbouwde beschuitstoren in Wormer hebben wij een een Outside Tree boombank geleverd en geplaatst. Deze bank komt uit de Outside serie welke bestaat uit robuuste balkenbanken. De beschuitstoren kenmerkt een belangrijk stuk historie van Wormer/Jisp ten tijde van de walvisvaart en de beschuitbakkerij industrie. In de hoogtij dagen (1580-1680) waren zo’n 150 stuks beschuitbakkerijen […]
 • Op 13 juli 2018
Op het plein voor Station Noord, nieuwe halte Amsterdamse Noord/Zuidlijn, hebben wij een aantal fraaie ronde Canapé Retro boombanken mogen leveren en plaatsen. Door gebruik te maken van 3D freestechniek is deze ronde vorm mogelijk.  De zuivere ronde afwerking geeft de bank een organische, robuuste en stijlvolle uitstraling. De Noord/Zuidlijn zal 21 juli officieel worden […]
 • Op 29 juni 2018
Erdi Verkeerstechniek heeft op de nieuwe Boulevard in Harderwijk drie piramides mogen leveren en plaatsen. De systemen zijn voorzien van paslezer, keypad, intercom en lange afstandslezer voor de nood- en hulpdiensten. Daarnaast zijn de piramides aangesloten op het Centraal Management Systeem.
 • Op 18 juni 2018
In het vernieuwde centrum van Katwijk aan Zee hebben wij drie selectieve afsluitingen geleverd en geplaatst. Het nieuwe centrum is aantrekkelijk ingericht voor voetgangers en winkelend publiek. De selectieve toegang draagt hier aan bij. De afsluitingen zijn voorzien van KAR (korte afstand radio), kentekenherkenning en SOS toegang voor ambulances. Verder zijn de installaties aangesloten op […]
 • Op 13 juni 2018
Afgelopen week is de Vijzelgracht (bovengronds), na 15 jaar werkzaamheden voor de Noord/Zuidlijn, officieel geopend. Erdi leverde hiervoor dubbele Canapé Retro zitbanken en twee speciale Canapé Retro zitbanken zonder rugleuning die ook nog eens in een radius zijn samengesteld. Een groot deel van de Vijzelgracht is nu echt een verblijfsgebied geworden in plaats van een […]
 • Op 3 mei 2018
In de gemeente Rhenen zijn onlangs diverse zitbanken uit de Canapé Retro serie geplaatst. De gemeente heeft de laatste jaren ingezet op een kwalitatieve verbetering van de openbare ruimte voor het behouden en versterken van de economische positie en aantrekkingskracht van het kernwinkelgebied.
 • Op 3 mei 2018
Ons Technisch Servicebedrijf heeft afgelopen week een spoedklus mogen uitvoeren. We hebben twee tijdelijke hoogtebegrenzers geleverd en geplaatst om vrachtverkeer te weren bij een brug in slechte staat.
 • Op 10 april 2018
Op het vernieuwde Hempontplein in Westpoort hebben wij een aantal fietsstaanders model 75FP met FietsParkeur geleverd. Op deze plek staat momenteel ook het Kissing Couple XXXL. Dit grote liefdeskoppel moet de fietsroute tussen Zaanstad – Sloterdijk – Amsterdam Centrum op de kaart zetten.
 • Op 6 april 2018
Op het vernieuwde Wilhelminaplein in Naaldwijk hebben wij Canapé Retro’s met hoge rugleuningen en RVS armleuningen mogen leveren. Door het benadrukken van het historische karakter, het centraal positioneren van de dorpspomp en het toevoegen van beplanting en Canapé Retro zitbanken is er een plein ontstaan met meer gezelligheid, meer geborgenheid en ruimte voor ontspanning.
 • Op 7 maart 2018
Deze week hebben we een aantal fraaie banken uit de Outside serie mogen leveren en plaatsen. De Outside serie bestaat uit robuuste balkenbanken die naar wens van de klant kunnen worden uitgevoerd.
 • Op 7 februari 2018
Op het Carrascoplein bij station Sloterdijk hebben wij ruim 900 fietsparkeerplaatsen mogen realiseren. Deze extra plekken zijn gecreëerd om de parkeerdrukte van fietsen rondom het station op te vangen.
 • Op 18 december 2017
Voor de industrieterreinen Het Ambacht en Nijverkamp in de gemeente Veenendaal hebben wij huisnummerportalen geleverd en geplaatst. Een aantal van de portalen zijn ook voorzien van AED borden.
 • Op 28 november 2017
Voor een moderne bedrijfstuin hebben wij Outside Indus zitbanken en Retro afvalbakken mogen leveren. De Outside balkenbanken zijn echte krachtpatsers waar de stoere zwarte Retro afvalbakken goed bij passen.
 • Op 22 juni 2017
Erdi heeft de nieuwe taxistandplaats op Amsterdam Centraal Station ingericht met een innovatief selectief toegangs- en afroepsysteem. Het systeem bestaat uit een combinatie tussen kenteken- en passenregistratie gekoppeld aan een slagboominstallatie en matrixborden. Zo worden de kentekens van de taxi’s  bij binnenkomst geregistreerd en vastgelegd. Er wordt bijgehouden hoeveel taxi’s er aanwezig zijn op de […]
 • Op 22 mei 2017
In het vernieuwde centrum van Zaandam heeft Erdi de bewegwijzering geleverd en geplaatst. Bovenop de palen is een goudkleurige walvis geplaatst die verwijst naar de historie van de Zaanstreek.
 • Op 22 mei 2017
In Amsterdam hebben wij meerdere snelheidsdisplays mogen leveren en plaatsen. De snelheidsdisplays hebben tot doel het gedrag van de automobilist te beïnvloeden. Het systeem bestaat uit een geïntegreerde radar, LED-scherm, batterij en elektronisch dataopslagsysteem. Deze elementen zitten in een slagvast lexaan paneel. Dit zorgt voor een goede bescherming tegen alle weersinvloeden en eventuele beschadiging.
 • Op 22 mei 2017
Op de Oostmarsumseweg heeft Erdi houten geleiderail geleverd en geplaatst. Deze houten geleiderail is met name geschikt voor provinciale wegen. Door de gecombineerde constructie is aanzienlijk minder staal nodig dan bij traditionele geleiderail. Hierdoor wordt de emissie van zink naar de bodem en grond- en oppervlaktewater teruggedrongen. De houten geleiderail is gemakkelijk te installeren.
 • Op 22 mei 2017
Bij de herinrichting van de Willemsparkweg in Amsterdam leverden wij rijbaanscheidingselementen met Leitboy geleidebakens. De elementen worden verbonden door een uniek haaksysteem en zijn uitgevoerd met antislip noppen. Het rijbaanscheidingssysteem is ontwikkeld om tijdens wegwerkzaamheden in korte tijd een zo snel mogelijke informatieverwerking te cre
 • Op 22 mei 2017
Wij exporteren meerdere van onze producten. De Flexpost is hier een goed voorbeeld van. Deze flexibele verkeerszuil is geschikt voor aanrijdingsgevoelige plaatsen. Na aanrijding komt de Flexpost terug in opstaande stand. Verder hoeft deze niet direct vervangen te worden wat scheelt in onderhoud en schade aan voertuigen.
 • Op 22 mei 2017
Op de A67 bij Venlo hebben wij rood/witte verkeerszuilen geleverd. Deze zuilen zijn geplaatst ter voorkoming dat vrachtwagenchauffeurs hier langs de kant van de weg gaan rusten.
 • Op 22 mei 2017
In de gemeente Zederik hebben wij blauw/witte flexposts geleverd. Deze flexibele verkeerszuil is geschikt voor aanrijdingsgevoelige plaatsen. Na aanrijding komt de Flexpost terug in opstaande stand. Verder hoeft deze niet direct vervangen te worden wat scheelt in onderhoud en schade aan voertuigen.
 • Op 22 mei 2017
Op Mariaplaats in Utrecht hebben wij rijbaanscheidingssystemen geleverd. Dit om de scheiding tussen voetgangers, (brom)fietsers en auto’s aan te geven. Verder zijn hier Leitboy geleidebakens in geplaatst om de zichtbaarheid te vergroten.
 • Op 22 mei 2017
Op het Houthavens terrein in Amsterdam hebben wij attentieborden met LED-verlichting bij een voetgangersoversteekplaats geplaatst. De gehele installatie werkt op basis van zonne-energie. Zodra iemand zich rondom de oversteekplaats beweegt gaan de lichten boven het bord knipperen.
 • Op 22 mei 2017
Het Technisch Servicebedrijf heeft in het Amstelpark de bewegwijzering voorzien van nieuwe bebording. Ieder thema heeft nu een kleur gekregen en het aantal wegwijzers is uitgebreid. De bestaande staanders zijn nagekeken en opnieuw ingezet. Een voorbeeld bij uitstek van ecodesign.
 • Op 22 mei 2017
Op het kruispunt tussen Zuidoostbeemster en Purmerend hebben wij Flexpost verkeerszuilen geleverd. Deze kunststof verkeerszuilen zijn met name geschikt voor aanrijdingsgevoelige plaatsen.
 • Op 22 mei 2017
In de Nieuwstraat, gemeente Purmerend, hebben wij Flexposts BB22 geleverd. Deze zijn gemonteerd op betonnen prefab vluchtheuvel elementen. De Flexpost verkeerszuil hoeft bij aanrijding niet direct vervangen te worden wat scheelt in onderhoud en schade aan voertuigen.
 • Op 22 mei 2017
Op het parkeerterrein van het sportpark Kalverhoek, het nieuwe trainingscomplex van AZ, hebben wij verkeersdrempels en andere verkeersremmende maatregelen aangebracht.
 • Op 22 mei 2017
Het Technisch Servicebedrijf heeft een deel van het Leidseplein voorzien van thermoplast belijning. In deze gebieden mogen geen scooters geparkeerd worden. De scooters stonden vaak (o.a. bij zebrapaden) voor de voetgangers in de weg. Nu zijn er in ieder geval weer vrije looppaden gecreëerd voor de vele bezoekers van het plein.
 • Op 22 mei 2017
Voor de nieuwe taxistandplaats achter het Centraal Station van Amsterdam leverden en plaatsten wij een strook rijbaanscheidingssysteem. De elementen worden verbonden door een uniek haaksysteem en zijn uitgevoerd met antislip noppen. Verder zijn hier Leitboy geleidebakens in geplaatst om de zichtbaarheid van de scheiding te vergroten.
 • Op 22 mei 2017
In de bocht tussen de Willemsparkweg en Koninginneweg in Amsterdam hebben wij twee types wegdekreflectoren geleverd. Deze wegdekreflectoren, versterkt met Flexposts, dienen de (brom)fietsers en wandelaars een veilige oversteekplaats te bieden.
 • Op 22 mei 2017
Het Technisch Servicebedrijf heeft doormiddel van het plaatsen van Flexposts 75 een scheiding gecreëerd tussen het wandelpad en de parkeerplaatsen in de Amsterdam Arena.
 • Op 22 mei 2017
Wij hebben aan het begin van de A7 ter hoogte van Zaandam / Purmerend 350 meter geleiderail geleverd en geplaatst. Hiervan werd een deel vervangen en een ander deel nieuw geplaatst.
 • Op 22 mei 2017
Voor een parkeerdek in Veendam hebben wij rode en zwarte Flexposts geleverd. Deze flexibele verkeerszuil is geschikt voor aanrijdingsgevoelige plaatsen. Na aanrijding komt de Flexpost terug in opstaande stand. Verder hoeft deze niet direct vervangen te worden wat scheelt in onderhoud en schade aan voertuigen.
 • Op 22 mei 2017
Op het Frederiksplein in Amsterdam heeft Erdi Verkeerstechniek meerdere attentieborden geleverd en geplaatst. De borden functioneren op een zonnepaneel zodat een externe stroombron niet benodigd is. Op bepaalde venstertijden gaan de lampen knipperen om het verkeer te attenderen op kinderen die van of naar school gaan.
 • Op 22 mei 2017
Erdi heeft twee verplaatsbare snelheidsdisplays geleverd en geplaatst op het Damrak. Deze snelheidsdisplays worden ingezet bij werk in uitvoering. In dit geval één voor het autoverkeer en de ander voor het tramverkeer. Beide modellen zijn uitgevoerd met een Solar systeem, zodat ze geen externe stroombron nodig hebben.