• Op 7 februari 2018
Op het Carrascoplein bij station Sloterdijk hebben wij ruim 900 fietsparkeerplaatsen mogen realiseren. Deze extra plekken zijn gecreëerd om de parkeerdrukte van fietsen rondom het station op te vangen.
 • Op 18 december 2017
Voor de industrieterreinen Het Ambacht en Nijverkamp in de gemeente Veenendaal hebben wij huisnummerportalen geleverd en geplaatst. Een aantal van de portalen zijn ook voorzien van AED borden.
 • Op 28 november 2017
Voor een moderne bedrijfstuin hebben wij Outside Indus zitbanken en Retro afvalbakken mogen leveren. De Outside balkenbanken zijn echte krachtpatsers waar de stoere zwarte Retro afvalbakken goed bij passen.
 • Op 22 juni 2017
Erdi heeft de nieuwe taxistandplaats op Amsterdam Centraal Station ingericht met een innovatief selectief toegangs- en afroepsysteem. Het systeem bestaat uit een combinatie tussen kenteken- en passenregistratie gekoppeld aan een slagboominstallatie en matrixborden. Zo worden de kentekens van de taxi’s  bij binnenkomst geregistreerd en vastgelegd. Er wordt bijgehouden hoeveel taxi’s er aanwezig zijn op de […]
 • Op 22 mei 2017
Wij hebben aan het begin van de A7 ter hoogte van Zaandam / Purmerend 350 meter geleiderail geleverd en geplaatst. Hiervan werd een deel vervangen en een ander deel nieuw geplaatst.
 • Op 22 mei 2017
Het Technisch Servicebedrijf heeft een deel van het Leidseplein voorzien van thermoplast belijning. In deze gebieden mogen geen scooters geparkeerd worden. De scooters stonden vaak (o.a. bij zebrapaden) voor de voetgangers in de weg. Nu zijn er in ieder geval weer vrije looppaden gecreëerd voor de vele bezoekers van het plein.
 • Op 22 mei 2017
In de bocht tussen de Willemsparkweg en Koninginneweg in Amsterdam hebben wij twee types wegdekreflectoren geleverd. Deze wegdekreflectoren, versterkt met Flexposts, dienen de (brom)fietsers en wandelaars een veilige oversteekplaats te bieden.
 • Op 22 mei 2017
Voor de nieuwe taxistandplaats achter het Centraal Station van Amsterdam leverden en plaatsten wij een strook rijbaanscheidingssysteem. De elementen worden verbonden door een uniek haaksysteem en zijn uitgevoerd met antislip noppen. Verder zijn hier Leitboy geleidebakens in geplaatst om de zichtbaarheid van de scheiding te vergroten.
 • Op 22 mei 2017
In het vernieuwde centrum van Zaandam heeft Erdi de bewegwijzering geleverd en geplaatst. Bovenop de palen is een goudkleurige walvis geplaatst die verwijst naar de historie van de Zaanstreek.
 • Op 22 mei 2017
Het Technisch Servicebedrijf heeft doormiddel van het plaatsen van Flexposts 75 een scheiding gecreëerd tussen het wandelpad en de parkeerplaatsen in de Amsterdam Arena.
 • Op 22 mei 2017
Bij de herinrichting van de Willemsparkweg in Amsterdam leverden wij rijbaanscheidingselementen met Leitboy geleidebakens. De elementen worden verbonden door een uniek haaksysteem en zijn uitgevoerd met antislip noppen. Het rijbaanscheidingssysteem is ontwikkeld om tijdens wegwerkzaamheden in korte tijd een zo snel mogelijke informatieverwerking te cre
 • Op 22 mei 2017
In Amsterdam hebben wij meerdere snelheidsdisplays mogen leveren en plaatsen. De snelheidsdisplays hebben tot doel het gedrag van de automobilist te beïnvloeden. Het systeem bestaat uit een geïntegreerde radar, LED-scherm, batterij en elektronisch dataopslagsysteem. Deze elementen zitten in een slagvast lexaan paneel. Dit zorgt voor een goede bescherming tegen alle weersinvloeden en eventuele beschadiging.
 • Op 22 mei 2017
Op de Oostmarsumseweg heeft Erdi houten geleiderail geleverd en geplaatst. Deze houten geleiderail is met name geschikt voor provinciale wegen. Door de gecombineerde constructie is aanzienlijk minder staal nodig dan bij traditionele geleiderail. Hierdoor wordt de emissie van zink naar de bodem en grond- en oppervlaktewater teruggedrongen. De houten geleiderail is gemakkelijk te installeren.
 • Op 22 mei 2017
Op het kruispunt tussen Zuidoostbeemster en Purmerend hebben wij Flexpost verkeerszuilen geleverd. Deze kunststof verkeerszuilen zijn met name geschikt voor aanrijdingsgevoelige plaatsen.
 • Op 22 mei 2017
In de gemeente Zederik hebben wij blauw/witte flexposts geleverd. Deze flexibele verkeerszuil is geschikt voor aanrijdingsgevoelige plaatsen. Na aanrijding komt de Flexpost terug in opstaande stand. Verder hoeft deze niet direct vervangen te worden wat scheelt in onderhoud en schade aan voertuigen.
 • Op 22 mei 2017
Op Mariaplaats in Utrecht hebben wij rijbaanscheidingssystemen geleverd. Dit om de scheiding tussen voetgangers, (brom)fietsers en auto’s aan te geven. Verder zijn hier Leitboy geleidebakens in geplaatst om de zichtbaarheid te vergroten.
 • Op 22 mei 2017
Op het Houthavens terrein in Amsterdam hebben wij attentieborden met LED-verlichting bij een voetgangersoversteekplaats geplaatst. De gehele installatie werkt op basis van zonne-energie. Zodra iemand zich rondom de oversteekplaats beweegt gaan de lichten boven het bord knipperen.
 • Op 22 mei 2017
Het Technisch Servicebedrijf heeft in het Amstelpark de bewegwijzering voorzien van nieuwe bebording. Ieder thema heeft nu een kleur gekregen en het aantal wegwijzers is uitgebreid. De bestaande staanders zijn nagekeken en opnieuw ingezet. Een voorbeeld bij uitstek van ecodesign.
 • Op 22 mei 2017
Wij exporteren meerdere van onze producten. De Flexpost is hier een goed voorbeeld van. Deze flexibele verkeerszuil is geschikt voor aanrijdingsgevoelige plaatsen. Na aanrijding komt de Flexpost terug in opstaande stand. Verder hoeft deze niet direct vervangen te worden wat scheelt in onderhoud en schade aan voertuigen.
 • Op 22 mei 2017
In de Nieuwstraat, gemeente Purmerend, hebben wij Flexposts BB22 geleverd. Deze zijn gemonteerd op betonnen prefab vluchtheuvel elementen. De Flexpost verkeerszuil hoeft bij aanrijding niet direct vervangen te worden wat scheelt in onderhoud en schade aan voertuigen.
 • Op 22 mei 2017
Op het parkeerterrein van het sportpark Kalverhoek, het nieuwe trainingscomplex van AZ, hebben wij verkeersdrempels en andere verkeersremmende maatregelen aangebracht.
 • Op 22 mei 2017
Op de A67 bij Venlo hebben wij rood/witte verkeerszuilen geleverd. Deze zuilen zijn geplaatst ter voorkoming dat vrachtwagenchauffeurs hier langs de kant van de weg gaan rusten.
 • Op 22 mei 2017
In de gemeente Eindhoven hebben we meerdere selectieve afsluitingen met verzinkbare palen geleverd en geplaatst. Deze paal wordt toegepast om het autoverkeer te verminderen tot alleen bestemmingsverkeer. Het centrum blijft toegankelijk, maar er zal nooit meer verkeer dan noodzakelijk in het gebied komen.
 • Op 22 mei 2017
In Alkmaar hebben wij diverse selectieve afsluitingen geleverd en geplaatst. De verzinkbare palen zijn allemaal uitgevoerd met LED-verlichting in de bovendeksel. Daarnaast zijn er camerasystemen geplaatst bij de afsluitingen.
 • Op 22 mei 2017
In de gemeente Delft hebben wij de verzinkbare palen geleverd voor de selectieve afsluitingen. De palen zijn van RVS 316 en de meeste voorzien van gevarendriehoek sticker J37.
 • Op 22 mei 2017
In de Sliksteeg in Alkmaar hebben wij drie selectieve afsluitingen geleverd en geplaatst. Het betreft hier twee inrit locaties met toegang via kaartlezer en één automatische uitrit locatie. Alle afsluitingen zijn aangesloten op het systeem voor de Nood- en Hulpdiensten zodat deze altijd toegang hebben tot het afgesloten gebied. Daarnaast zijn er camerasystemen geplaatst bij de afsluitingen.
 • Op 22 mei 2017
Uit de Risico Inventarisatie, die benodigd is voor selectieve toegangssystemen, zijn een aantal risico’s gesignaleerd die niet door technische voorzieningen zijn weg te nemen. Om het gevaar, voor o.a. (brom)fietsers, van het opkomende fysieke element te beperken heeft Erdi een kunststof drempel voor piramide afsluitingen in haar assortiment. Zo wordt men (on)bewust langs het fysieke […]
 • Op 22 mei 2017
Erdi levert en plaatst dynamische parkeerverwijssystemen. De bestuurder wordt zo naar een vrije parkeerplaats geleid. Verder kan een gemeente het verkeer op de juiste manier door de stad leiden. Zo kunnen drukke wegen worden ontlast en ontstaan er geen onnodige opstoppingen.
 • Op 22 mei 2017
Op het Schiphol Cargo terrein hebben wij meerdere slagbomen geleverd en geplaatst. De slagbomen zijn op de bestaande besturingssystemen aangesloten.
 • Op 22 mei 2017
In de gemeente Den Haag hebben wij bij een voetgangersoversteekplaats L02f borden met LED verlichting geleverd en geplaatst. De borden zijn voorzien van solar panelen zodat deze 24 uur per dag kunnen alterneren.
 • Op 22 mei 2017
In de gemeente Deventer hebben wij meerdere selectieve afsluitingen geplaatst met verzinkbare palen en piramides. De meeste van deze afsluitingen zijn uitgevoerd met witte vezip plateaus. Deze plateaus liggen er om (brom)fietsers, motoren en scootmobielen (on)bewust langs de verzinkbare paal of piramide te geleiden. Daarnaast zijn alle afsluitingen aangesloten op het Centraal Management Systeem.
 • Op 22 mei 2017
In het centrum van Joure hebben we meerdere maatwerk selectieve afsluitingen geleverd en geplaatst. De wens was dat de uitstraling van de palen en regellichten aansloot bij die van het historische centrum. Er is gekozen voor een gietijzeren look (sablé) poedercoating.
 • Op 22 mei 2017
Voor een parkeerdek in Veendam hebben wij rode en zwarte Flexposts geleverd. Deze flexibele verkeerszuil is geschikt voor aanrijdingsgevoelige plaatsen. Na aanrijding komt de Flexpost terug in opstaande stand. Verder hoeft deze niet direct vervangen te worden wat scheelt in onderhoud en schade aan voertuigen.
 • Op 22 mei 2017
Op het Frederiksplein in Amsterdam heeft Erdi Verkeerstechniek meerdere attentieborden geleverd en geplaatst. De borden functioneren op een zonnepaneel zodat een externe stroombron niet benodigd is. Op bepaalde venstertijden gaan de lampen knipperen om het verkeer te attenderen op kinderen die van of naar school gaan.
 • Op 22 mei 2017
Erdi heeft twee verplaatsbare snelheidsdisplays geleverd en geplaatst op het Damrak. Deze snelheidsdisplays worden ingezet bij werk in uitvoering. In dit geval één voor het autoverkeer en de ander voor het tramverkeer. Beide modellen zijn uitgevoerd met een Solar systeem, zodat ze geen externe stroombron nodig hebben.
 • Op 22 mei 2017
In het centrum van Haarlem vindt op dit moment een praktijkproef plaats van ons Fietsparkeer Management Systeem. Dit systeem biedt de oplossing voor het weesfietsen probleem in overbezette stallingen. Volgens onderzoek van het Fietsberaad is gebleken dat zonder ingrijpen ongeveer 20% van alle fietsparkeerplaatsen bij grote stations en in stadscentra verloren gaat aan weesfietsen. De […]
 • Op 22 mei 2017
Op de Oeverzeggestraat in Amsterdam hebben wij een fietspad voorzien van een selectieve afsluiting. In het weekend laat men bij sportwedstrijden de paal in de grond zakken en verandert de bebording van fietspad in een 30km zone.
 • Op 22 mei 2017
Op de Niels Bohrweg in Leiden hebben wij een bussluis ingericht met een verzinkbare paal. De selectieve afsluiting is voorzien van camerasysteem en aangesloten op het Erdi Centraal Management Systeem. De bussen maken gebruik van KAR (korteafstandsradio) om de paal te laten zakken.
 • Op 22 mei 2017
Erdi Verkeerstechniek heeft het Arena gebied autoluw ingericht door middel van slagbomen. Er kan nu alleen geladen en gelost worden indien men over een pas of pincode beschikt om het gebied te betreden. De slagboominstallaties zijn voorzien van camerasysteem en aangesloten op het Erdi Centraal Management Systeem.
 • Op 22 mei 2017
In de gemeente Den Bosch hebben wij meerdere selectieve afsluitingen geleverd en geplaatst. Alle afsluitingen zijn aangesloten op het Centraal Management Systeem. De hoofdaansluitingen zijn voorzien van camera- en intercomsysteem.