Herstelwerkzaamheden verzinkbare afsluitingen

Herstelwerkzaamheden aan onze verzinkbare afsluitingen vinden plaats als er een storing of schade aan ons wordt door gecommuniceerd.

Wanneer er een storing of schade plaatsvindt aan onze verzinkbare paal, dan wordt deze door gecommuniceerd naar ons, zodat er direct een servicemonteur kan worden ingeschakeld. In geval van een storing kan de servicemonteur dit vaak direct op de locatie oplossen.

Indien er een schadegeval voordoet wordt onze verzinkbare paal direct op locatie vervangen door eenzelfde soort paal. Op deze manier is de aangereden installatie direct weer in werking en hoeft er niet op reparatie gewacht te worden. Hierdoor komt de verkeersveiligheid niet in het geding. De aangereden verzinkbare paal wordt meegenomen naar onze werkplaats voor herstelwerkzaamheden en zal hier gecontroleerd en gerepareerd worden.

Onze installaties hebben allemaal dezelfde fundatie en dezelfde soort paal. Hierdoor kan elke gerepareerde paal op een andere willekeurige locatie met een schadegeval weer teruggeplaatst worden. Dit betekent dat de gerepareerde paal van de ene locatie de volgende keer bij een aanrijding op een andere locatie weer kan worden uitgewisseld, waarna de paal met schade weer hetzelfde circuit doorloopt.

Oftewel deze palen zijn circulair ontwikkeld om ervoor te zorgen dat de levenscyclus van onze producten verlengd worden.

© Erdi. All rights reserved.