Vacature Werkvoorbereider Verkeerstechniek

“Het aller leukste aan mijn werk vind ik dat ik mijn passie voor elektrotechniek kan toepassen in verschillende buitenruimtes in o.a. Amsterdam

Je start de week met een kop koffie in het werkcafé met je collega’s. Vervolgens hoor je welke klussen je die dag gaat doen, je pakt de materialen die je nodig hebt, stapt je eigen service-bus in en gaat op weg. Radio aan, vrijheid, buitenlucht, afwisseling en een goed salaris. Iets voor jou? Lees vooral verder!

Waar houd jij je voornamelijk mee bezig?
Geen dag is hetzelfde als je werkt op en aan de weg! Als Servicemonteur Verkeerstechniek zijn de Nederlandse wegen en straten jouw werkterrein. En werk je aan duurzame doorstroming van verkeer in binnensteden. Je werkt met onze eigen ontwikkelde producten aan verschillende verkeerstechnische oplossingen op diverse locaties. De ene dag rijd je naar het centrum van Groningen voor het installeren van verzinkbare palen, de volgende dag verricht je onderhoudswerkzaamheden in een garage in Amsterdam aan kentekenherkenningssytemen of slagboominstallaties. Je werkt zelfstandig in een team van tien collega Servicemonteurs. Jouw belangrijkste taken zijn:

 • Het plaatsen en aansluiten van onze elektrotechnische verkeersinstallaties, zoals selectieve afsluitingen (verzinkbare palen en piramides), slagboominstallaties en dynamische bewegwijzering;
 • Het onderhouden van onze installaties;
 • Het verhelpen van storingen. Je wordt 1 keer per 5-6 weken ingeroosterd in onze storingsdienst waarvoor wij jou uiteraard uitstekend belonen.

Wat vragen wij van jou?
Onze verkeerstechnische oplossingen zijn innovatief en actueel. Dit maakt het werk uitdagend en vraagt om technische en technologische nieuwsgierigheid. Je werkt zowel aan elektronische, hydraulische als mechanische systemen, waarvoor een technische opleiding een vereiste is. Als Servicemonteur Verkeerstechniek kenmerk je je verder door:

 • Een MBO-diploma (niveau 3-4) in een technische richting (bijvoorbeeld elektrotechniek, metaaltechniek, werktuigbouw, autotechniek, technicus engineering, installatie techniek);
 • Werkervaring in een technische functie is een pré, óf heb je technisch inzicht en ben je toe aan een nieuwe stap? Dan zouden we jou kunnen opleiden.;
 • Een positieve, flexibele en zelfstandige werkhouding;
 • Rijbewijs B.

Wat bieden wij jou?
Al zeggen we het zelf… het is fijn werken bij ons! Je krijgt leuke collega’s, veel afwisseling en alle ruimte om jezelf te ontwikkelen. Als Servicemonteur Verkeerstechniek krijg je van ons alles om je werk goed uit te kunnen voeren. Ook bieden wij:

 • Een bovengemiddeld salaris;
 • Een contract voor bepaalde tijd met uitzicht op contract voor onbepaalde tijd;
 • Een functie van in principe 40 uur;
 • Een eigen service-bus;
 • Mogelijkheid tot het volgen van opleidingen of cursussen;
 • 25 vakantiedagen en 13 adv-dagen (o.b.v. 40 uur cao klein metaal);
 • Een prettige werksfeer in een hecht team van collega’s;
 • Ruimte voor eigen inbreng en initiatief; ideeën over hoe het beter kan? Kom maar op!;
 • Collectieve zorgverzekering bij het Zilveren Kruis met een bijdrage voor extra voorzieningen (2 sterren);
 • En niet te vergeten de vrijdagmiddagborrel in ons werkcafé als afsluiting van de week.

Wie zijn wij?
Erdi is een familiebedrijf met een warm hart waar iedereen welkom is, gevestigd in Zaandam. We houden ons dagelijks bezig met het inrichten van duurzame buitenruimtes. Door zelf te ontwikkelen, produceren en installeren van straatmeubilair of verkeerstechnische voorzieningen. Bij de ontwikkeling van de producten staan veiligheid, gemak, functionaliteit, stijl en duurzaamheid voorop. De producten worden meestal geplaatst in de openbare ruimte in opdracht van onder andere provincies, gemeentes en aannemerij.

Samen de week beginnen in de werkcafé met een kop koffie, tot samen de week op vrijdag afsluiten met een hapje en een drankje. We luisteren graag naar wat iedereen in te brengen heeft, kijken naar ieder zijn kwaliteiten en willen te allen tijde het beste uit onze medewerkers halen. Kom jij ons team uitbreiden?

Word jij onze nieuwe collega?
Is dit de functie waar je enthousiast van wordt en ben jij ambitieus om jezelf verder te ontwikkelen? Laat het ons weten en stuur jouw CV naar maud@erdi.nl ! Wij maken dan zo snel mogelijk een afspraak.

Makkelijker solliciteren of graag wat meer informatie? WhatsApp-bericht sturen kan ook!

Tel.: +31 6 82 08 85 75

  Naam*

  Woonplaats*

  E-mail*

  Telefoonnummer*

  CV

  (Word en PDF documenten toegestaan)

  © Erdi. All rights reserved.