Constructie bankwerker

Erdi Las- & Constructiebedrijf B.V

Wij zijn een onderdeel van een gezond en dynamisch familiebedrijf gespecialiseerd in het ontwerpen, produceren, leveren en plaatsen van o.a. straatmeubilair, verkeerstechnische installaties en verkeersvoorzieningen.
Wij streven ervaar om onze medewerkers voor vele jaren een inspirerende werkplek te bieden. In verband met uitbreiding van de werkzaamheden zijn wij op zoek naar een gemotiveerde enthousiaste collega voor de fulltime functie van:

CONSTRUCTIE BANKWERKER

De werkzaamheden bestaan o.a. uit:

  • het fabriceren en monteren van straatmeubilair
  • het verrichten van las- en constructiewerkzaamheden

Ben jij die gemotiveerde kandidaat, die goed in teamverband kan werken, een VMBO-opleiding heeft gevolgd, ervaring heeft op het gebied van MIG/TIG lassen en aan de hand van tekeningen diverse producten kan maken?
Geldige laskwalificatie MIG/MAG is een pré.

Wij bieden een afwisselende functie met ruimte voor eigen inbreng in een gezond bedrijf met een prettige werksfeer. Je ontvangt een marktconform salaris, afhankelijk van je kennis en ervaring.

Geïnteresseerd in deze functie? Laat hieronder je contactgegevens achter en wij nemen snel contact met je op.

Naam*

Woonplaats*

E-mail*

Telefoonnummer*

CV

Reageren

Wij zijn altijd op zoek naar talentvolle mensen. Dus zelfs als we geen vacatures hebben, horen we graag van je. Als je denkt dat jij degene bent die wij zoeken, stuur dan je C.V. naar ons toe. Stuur je CV met motivatie naar Erdi Las- & Constructiebedrijf b.v, ter attentie van Daniëlla Engels, Postbus 151, 1500 ED Zaandam. Per mail kan uiteraard ook, naar info@erdi.nl.