Constructiebankwerker

“Alles wat ik produceer in de werkplaats zie ik terug op straat, hoe leuk!”

Bij Erdi zijn we constant in beweging en op zoek naar nieuwe talenten. Ben jij gepassioneerd en gedreven? Wil je deel uitmaken van een organisatie die jouw persoonlijke groei en ontwikkeling hoog in het vaandel draagt? Dan is deze vacature wellicht iets voor jou!

Waar houd jij je voornamelijk mee bezig?

Bij ons draag je bij aan het verfraaien van openbare ruimtes door heel Nederland. Je maakt hoogwaardig straatmeubilair waar duurzaamheid een cruciale rol speelt. We beschikken over twee geavanceerde lascobots voor diverse laswerkzaamheden (volgens Norm NEN-EN 1090). Je bent verantwoordelijk voor een breed scala aan werkzaamheden, waaronder constructiebankwerk, het lezen van technische tekeningen, lassen, programmeren van de lascobot, slijpen, montagewerk, houtbewerking, staal- en RVS-constructiewerk, evenals knip- en buigwerk.

Wat vragen wij van jou?

Als Constructiebankwerker moet je in staat zijn om fysiek werk te verrichten. Met jouw positieve instelling en ondernemende werkhouding werk je samen met het team naar het beste resultaat. Je bent nauwkeurig, netjes en gericht op het behalen van doelen. Daarnaast heb jij:

 • Minimaal een VMBO-diploma
 • Ervaring met MIG/TIG lassen
 • én kan je technische tekeningen lezen

Wat bieden wij jou?

Bij Erdi is het werken niet alleen prettig, maar ook belonend! Je krijgt de kans om te werken met leuke collega’s, veel variatie in werk en volop mogelijkheden om jezelf te ontwikkelen. We voorzien je van alle benodigdheden om je werk goed uit te voeren en streven ernaar om een inspirerende werkplek te bieden voor vele jaren. Daarnaast bieden we:

 • Een aantrekkelijk salaris
 • Een contract voor bepaalde tijd met mogelijkheid tot verlenging
 • Een fulltime functie (40 uur per week)
 • 25 vakantiedagen en 13 adv-dagen (o.b.v. 40 uur, conform cao klein metaal)
 • Een vriendelijke werksfeer in een hecht team
 • Ruimte voor eigen inbreng en initiatief
 • Collectieve zorgverzekering bij Zilveren Kruis met extra voorzieningen (2 sterren)
 • Een werkomgeving die NEN-EN 1090 gecertificeerd is op lasgebied
 • Talrijke opleidings- en doorgroeimogelijkheden
 • Vrijdagmiddagborrels in ons gezellige werkcafé om de week af te sluiten

Wie zijn wij?

Erdi is een familiebedrijf met een warm hart, gevestigd in Zaandam. Dagelijks zetten we ons in voor de inrichting van duurzame buitenruimtes door het ontwikkelen, produceren en installeren van straatmeubilair en verkeerstechnische voorzieningen. Onze producten staan bekend om hun veiligheid, gebruiksgemak, functionaliteit, stijl en duurzaamheid en worden voornamelijk geplaatst in de openbare ruimte, in opdracht van provincies, gemeenten en aannemers.

Bij Erdi beginnen we de week in onze gezellige werkkantine met een heerlijk kopje koffie of thee. En op vrijdag sluiten we samen de week af met een ontspannen borrel. Bij ons draait het om jou! We zijn enthousiast om nieuwe ideeën te horen en zijn benieuwd naar wat jij kunt bijdragen. Samen het beste in elkaar naar boven halen! Erdi is niet zomaar een bedrijf; het is een plek waar je niet alleen werkt, maar waar je echt deel uitmaakt van een hechte familie. Ben je klaar om deel uit te maken van ons team?

Word jij onze nieuwe collega?

Ben jij enthousiast over deze functie en heb je ambitie om jezelf verder te ontwikkelen? Laat het ons weten door je CV en motivatiebrief te sturen! We maken graag zo snel mogelijk een afspraak met jou.

Makkelijker solliciteren of graag wat meer informatie? WhatsApp-bericht sturen kan ook!

Tel.: +31 613298636

  Naam*

  Woonplaats*

  E-mail*

  Telefoonnummer*

  CV

  (Word en PDF documenten toegestaan)

  Constructiebankwerker

  © Erdi. All rights reserved.