Vacature Constructiebankwerker (full- of parttime)

Ben jij toe aan een nieuwe uitdaging als Constructiebankwerker? Lees dan snel verder!

In verband met uitbreiding van de werkzaamheden zijn wij op zoek naar een gemotiveerde, enthousiaste collega voor de functie van Constructiebankwerker. Wil jij groeien in een organisatie waar óók naar je wordt geluisterd als het gaat om persoonlijke wensen en ontwikkeling? En vind jij het leuk om de door jouw gefabriceerde producten op straat tegen te komen? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Waar houd jij je voornamelijk mee bezig?

Als Constructiebankwerker ben je verantwoordelijk voor het fabriceren en monteren van straatmeubilair en het verrichten van las- en constructiewerkzaamheden. Daarnaast werk je met twee las Cobots die worden ingezet bij diverse laswerkzaamheden, zowel staal als RVS. Bij laswerkzaamheden werk je volgens de norm NEN-EN 1090.

Wat vragen wij van jou?

Het is belangrijk om in de functie als Constructiebankwerker in staat te zijn om fysiek werk te verrichten. Omdat je in een team samenwerkt, is het belangrijk dat je communicatie sterk bent en een positieve en ondernemende werkhouding hebt. Als Constructiebankwerker werk je precies, netjes en resultaatgericht. Als geen ander weet je dat het belangrijk is om producten te kunnen maken aan de hand van technische tekeningen. Daarnaast neem je mee:

 • Minimaal een VMBO-diploma
 • Ervaring op het gebied van MIG/TIG lassen

Wat bieden wij jou?

Al zeggen we het zelf… het is fijn werken bij ons! Je krijgt leuke collega’s, veel afwisseling en alle ruimte om jezelf te ontwikkelen. Als Constructiebankwerker krijg je van ons alles om je werk goed uit te kunnen voeren. Wij streven ernaar om onze medewerkers voor vele jaren een inspirerende werkplek te bieden. Ook bieden wij:

 • Een contract voor bepaalde tijd met uitzicht op contract voor onbepaalde tijd
 • Een bovengemiddeld salaris
 • 25 vakantiedagen en 13 adv-dagen conform cao metaal en techniek
 • Vakantiegeld
 • Een afwisselende baan in een gezond familiebedrijf met een prettige werksfeer
 • Ruimte voor eigen inbreng en initiatief: ideeën over hoe het beter kan? Kom maar op!
 • Veel ruimte om jezelf te ontwikkelen d.m.v. diverse opleidings- en doorgroeimogelijkheden

Wie zijn wij?

Erdi is een familiebedrijf gespecialiseerd in straatmeubilair, wegbebakening en verkeerstechniek. Als technische serviceorganisatie richten wij ons op het ontwikkelen, produceren, installeren en onderhouden van onze unieke producten. Bij de ontwikkeling van de producten staan veiligheid, gemak, functionaliteit, stijl en duurzaamheid voorop. De producten worden meestal geplaatst in de openbare ruimte in opdracht van onder andere provincies, gemeentes en aannemerij. Meer weten? Kijk op www.erdi.nl

Word jij onze nieuwe collega?

Is dit de functie waar je enthousiast van wordt en ben jij ambitieus om jezelf verder te ontwikkelen? Laat het ons weten en stuur jouw CV en motivatiebrief! Wij geven je binnen een week een reactie.

  Naam*

  Woonplaats*

  E-mail*

  Telefoonnummer*

  CV

  (Word en PDF documenten toegestaan)

  Constructiebankwerker

  © Erdi. All rights reserved.