Vacature Constructiebankwerker

Alles wat ik produceer op de werkplaats zie ik terug op straat, hoe leuk!

Wij blijven groeien, en blijven op zoek naar nieuw talent. Dus ben jij onze nieuwe gemotiveerde en enthousiaste collega voor de functie als constructiebankwerker? Wil jij groeien in een organisatie waar óók naar je wordt geluisterd als het gaat om persoonlijke wensen en ontwikkeling? Dan hopen wij dat jij enthousiast wordt van de rest van de vacature ….

 Waar houd jij je voornamelijk mee bezig?
Bij ons werk je mee aan het verfraaien van de buitenruimtes door heel Nederland. Dit doe je door het maken van straatmeubilair, waar duurzaamheid een onmisbaar element is. Er staan twee lascobots ter beschikking voor de diverse laswerkzaamheden (Norm NEN-EN 1090).

Wat vragen wij van jou?
Het is belangrijk om in de functie als Constructiebankwerker in staat te zijn om fysiek werk te verrichten. Met jouw positieve en ondernemende werkhouding werk je samen in een team naar het beste resultaat. Als Constructiebankwerker werk je precies, netjes en resultaatgericht. Als geen ander weet je dat het belangrijk is om producten te kunnen maken aan de hand van technische tekeningen. Daarnaast neem je mee:

 • Minimaal een VMBO-diploma
 • Ervaring op het gebied van MIG/TIG lassen is een pré

Wat bieden wij jou?
Al zeggen we het zelf… het is fijn werken bij ons! Je krijgt leuke collega’s, veel afwisseling en alle ruimte om jezelf te ontwikkelen. Als Constructiebankwerker krijg je van ons alles om je werk goed uit te kunnen voeren. Wij streven ernaar om onze medewerkers voor vele jaren een inspirerende werkplek te bieden. Ook bieden wij:

 • Een bovengemiddeld salaris;
 • Een contract voor bepaalde tijd met uitzicht op contract voor onbepaalde tijd;
 • Een functie van in principe 40 uur;
 • 25 vakantiedagen en 13 adv-dagen (o.b.v. 40 uur cao klein metaal);
 • Een prettige werksfeer in een hecht team van collega’s;
 • Ruimte voor eigen inbreng en initiatief; ideeën over hoe het beter kan? Kom maar op!;
 • Collectieve zorgverzekering bij het Zilveren Kruis met een bijdrage voor extra voorzieningen (2 sterren);
 • Een werkomgeving dat op lasgebied NEN-EN 1090 gecertificeerd is;
 • Veel ruimte om jezelf te ontwikkelen d.m.v. diverse opleidings- en doorgroeimogelijkheden;
 • En niet te vergeten de vrijdagmiddagborrel in ons werkcafé als afsluiting van de week.

Wie zijn wij?
Erdi is een familiebedrijf met een warm hart waar iedereen welkom is, gevestigd in Zaandam. We houden ons dagelijks bezig met het inrichten van duurzame buitenruimtes. Door zelf te ontwikkelen, produceren en installeren van straatmeubilair of verkeerstechnische voorzieningen. Bij de ontwikkeling van de producten staan veiligheid, gemak, functionaliteit, stijl en duurzaamheid voorop. De producten worden meestal geplaatst in de openbare ruimte in opdracht van onder andere provincies, gemeentes en aannemerij.

Samen de week beginnen in het werkcafé met een kopje koffie, tot samen op de vrijdag de week afsluiten met een hapje en een drankje. We luisteren graag naar wat iedereen in te brengen heeft, kijken naar ieder zijn kwaliteiten en willen te allen tijde het beste uit onze medewerkers halen. Kom jij ons team uitbreiden?

Word jij onze nieuwe collega?
Is dit de functie waar je enthousiast van wordt en ben jij ambitieus om jezelf verder te ontwikkelen? Laat het ons weten en stuur jouw CV naar maud@erdi.nl ! Wij maken dan zo snel mogelijk een afspraak.

Makkelijker solliciteren of graag wat meer informatie? WhatsApp-bericht sturen kan ook!

Tel.: +31 613298636

  Naam*

  Woonplaats*

  E-mail*

  Telefoonnummer*

  CV

  (Word en PDF documenten toegestaan)

  Constructiebankwerker

  © Erdi. All rights reserved.