De Canapé Retro lijn van Erdi

Dankzij de stijlvolle, tijdloze vormgeving past de Canapé Retro buiten zitbanken, boombanken en stoelen van Erdi in ieder straatbeeld. De doordachte constructie en de geraffineerde materiaalkeuze maken de gehele productlijn duurzaam, veilig en vandalismebestendig.

De Canapé Retro is een klassiek ontwerp met een modern onderstel. Dankzij de ergonomische vormgeving geniet iedereen van het juiste zitcomfort. De doordachte constructie bestaat uit een blinde montage waarvan de achterzijde is afgesloten. Verder, bevindt de fundatie van de bank zich onder het maaiveld.

Naast de standaard uitvoeringen van de Canapé Retro zitbanken, boombanken en stoelen levert en plaatst Erdi ook maatwerken voor de klant. Zo kan de klant Canapé Retro producten bestellen die geheel afgestemd worden op zijn of haar wensen. Denk aan specifieke en afwijkende afmetingen of vorm.

Al onze Canapé Retro producten zijn gemaakt van 100% FSC-gecertificeerd hardhout met de duurzaamheidsklasse 1. Het FSC-keurmerk geeft aan dat het hout afkomstig is uit een bos dat onafhankelijk is beoordeeld als een goed beheerd bos volgens normen voor milieu (duurzaam), sociale omstandigheden en economie. In andere woorden FSC-producten zijn onuitputtelijke grondstoffen. Het is dus van nature circulair materiaal, waardoor het onderdeel is van de biologische kringloop. Met het toepassen van duurzaam hout in onze producten werken wij actief aan het in stand houden van bossen wereldwijd. Bovendien benutten wij alle kansen voor een klimaatvriendelijke en circulaire economie.

In Delfzijl hebben wij Buiten Zitbank model Canapé Retro mogen leveren (zie foto). Ook hebben wij boombanken model Canapé Retro mogen leveren en plaatsen bij Station-Noord in Amsterdam. Door de ontwikkeling van de 3D freestechniek is de Canapé Retro ook verkrijgbaar in een ronde uitvoering. Door de zuivere ronde afwerking heeft de boombank een organische, robuuste en stijlvolle uitstraling gekregen. De bekende comfortabele ‘Canapé-zitvorm’ is uiteraard bewaard gebleven.

© Erdi. All rights reserved.