VERNIEUWD PRODUCT: Vezip 600C Kinetic

Wij hebben onze bestaande Verzinkbare paal – Poller vernieuwd.

De Vezip 600C Kinetic is speciaal ontwikkeld om lichte aanrijdingen van verzinkbare palen met kinetische energie op te vangen, zodat de Vezip beter in staat is om diverse vormen van vandalisme op te vangen. Alle bestaande verzinkbare paalsystemen zijn statisch wanneer deze worden aangereden en de mate van schade aan de verzinkbare paal wordt bepaald door de dikte van het materiaal, diepte verzinkbare deel onder maaiveld en grootte en zwaarte van de fundatie.

Erdi heeft daarom de Vezip model 600C Kinetic ontwikkelt om meer weerstand te bieden tegen lichte aanrijdingen. Dit maakt de vernieuwde Vezip bij uitstek geschikt voor binnenstedelijke selectieve afsluitingen en is het antwoord op een groot deel van het vandalisme dat deze palen dagelijks ondervinden in het weren van niet bevoegde voertuigen.

De speciaal ontwikkelde Kinetic-base, een innovatie van Erdi, laat de paal bij aanrijdingen licht veren. De kinetische energie absorbeert deels bij aanrijdingen, wat ervoor zorgt dat de verzinkbare paal meer weerstand biedt en minder storingen veroorzaakt en dus bijdraagt aan minder beheerkosten.

Tot slot, wordt deze Vezip uitgevoerd met de nieuwe generatie Signaal Led-string die bijdraagt aan meer zichtbaarheid en de verkeersveiligheid bevordert. Daarnaast zorgt het design voor een strakke uitstraling.

© Erdi. All rights reserved.