Vacature Projectleider Verkeerstechniek

In de bruisende wereld van duurzame mobiliteit, waar elke straat een verhaal vertelt en elke kruising een knooppunt van mogelijkheden is, ontstaat de behoefte aan een ware Projectleider Verkeerstechniek. Als jij gedreven wordt door de dynamiek van verkeerstechniek, de uitdagingen als kansen ziet en een passie hebt voor het leiden van projecten die een blijvende impact hebben, stap dan in de rol van Projectleider Verkeerstechniek bij Erdi.

Waar houd jij je voornamelijk mee bezig?

Erdi Verkeerstechniek houdt zich bezig met het autoluw maken van stadcentra, voetgangersgebieden, parkeerplaatsen en rijbanen door heel Nederland. Als Projectleider Verkeerstechniek werk je mee met het bedenken, ontwerpen en realiseren van elektronische verkeersmaatregelen om dit doel te realiseren samen met de klant. Dat doen wij momenteel met veel enthousiasme en een aanpakkersmentaliteit in een team van vijftien mensen in een binnen- en buitendienst met verschillende expertises en achtergronden.

Als de drijvende kracht achter projectuitvoering en werkprocesoptimalisatie ben jij dé aangewezen persoon. Van BLVC-plannen tot nauwkeurige calculaties, kritische inkoop, en ISO 27001 betrokkenheid – jij doet het allemaal. In besprekingen, zowel intern als met klanten, uitvoerders en leveranciers, sta jij je mannetje. Als jouw werkdag anders loopt dan gepland, pas jij je planning moeiteloos aan en stel je prioriteiten. Jij bent niet alleen de schakel in projecten, maar ook het aanspreekpunt voor opdrachtgevers. Grip houden op projecten, middelen en tijd zit in jouw DNA.

Wat vragen we van jou?

Met jouw communicatie-skills weet je als geen ander de contacten met de klanten te onderhouden. Je signaleert kansen en gaat proactief en resultaatgericht te werk. Dat je goed kunt analyseren, komt daarbij ongetwijfeld van pas. Onder druk presteren voelt voor jou als een spannende race tegen de klok, waar je altijd als eerste de finishlijn wilt bereiken. Verder heb je:

 • Minimaal mbo-4/hbo werk- en denkniveau
 • Elektrotechnische achtergrond (een must)
 • Minimaal 3 jaar werkervaring als projectleider of werkvoorbereider

Wat bieden wij jou?

Al zeggen wij het zelf… het is fijn werken bij ons! Je krijgt leuke collega’s, veel afwisseling, alle ruimte om jezelf te ontwikkelen. Als Projectleider Verkeerstechniek krijg je van ons alles om je werk goed uit te kunnen voeren. Ook bieden wij:

 • Een bovengemiddeld salaris;
 • Een functie van in principe 40 uur;
 • 25 vakantiedagen en 13 adv-dagen (o.b.v. 40 uur);
 • Cao klein-metaal
 • Veel ruimte om jezelf te ontwikkelen d.m.v. diverse opleidings- en doorgroeimogelijkheden;
 • Een afwisselende en verantwoordelijke baan;
 • Een prettige werksfeer in een hecht team van collega’s;
 • Ruimte voor eigen inbreng en initiatief; ideeën over hoe het beter kan? Kom maar op!;
 • Bijdrage voor extra voorzieningen bij collectieve zorgverzekering Zilveren Kruis;
 • En niet te vergeten de vrijdagmiddagborrel in ons werkcafé als afsluiting van de week.

Wie zijn wij?

Erdi is een familiebedrijf met een warm hart waar iedereen welkom is, gevestigd in Zaandam. We houden ons dagelijks bezig met het inrichten van duurzame buitenruimtes. Door zelf te ontwikkelen, produceren en installeren van straatmeubilair of verkeerstechnische voorzieningen. Bij de ontwikkeling van de producten staan veiligheid, gemakt, functionaliteit, stijl en duurzaamheid voorop. De producten worden meestal geplaatst in de openbare ruimte in opdracht van onder andere provincies, gemeentes en aannemerij.

We luisteren graag naar wat een ieder in te brengen heeft, kijken naar haar/zijn kwaliteiten en halen graag het beste uit onze medewerkers. Kom jij ons team versterken?

  Naam*

  Woonplaats*

  E-mail*

  Telefoonnummer*

  CV

  (Word en PDF documenten toegestaan)

  © Erdi. All rights reserved.