Vacature Marketing & Communicatie (24 -28 uur)

Eigenlijk mag ik alles doen in marketing en communicatie wat ik zelf wil, en kan hier al mijn creativiteit in kwijt. Het is echt een allround diverse functie!

Ben jij een communicatieve en creatieve marketing allrounder, die onze doelgroepen weet te raken met de juiste content? Wil jij graag je passie en ervaring voor het (digital) marketing vak verder bij ons uitbouwen? Dan hebben wij de ideale nieuwe uitdaging voor jou!

Hoe zien jouw werkzaamheden er binnen Erdi uit?
Je neemt het initiatief als het gaat om het plannen en uitvoeren van de marketing- en communicatie activiteiten van Erdi. Je houdt je bezig met de verscheidenheid aan taken binnen de marketing- en communicatie afdeling, zoals het uitvoeren van de marketing- en communicatieprojecten, het opstellen van mailingen en nieuwsbrieven, het onderhouden van de website en sociale mediakanalen, het bestellen en beheren van de communicatiemiddelen, promotiematerialen en het plannen en organiseren van beurzen en events.

Wat breng je mee?
Je hebt een HBO-opleidingsniveau richting marketing & communicatie. Je bent iemand die ervan houdt om in een dynamische omgeving te werken met deadlines. Je pakt de werkzaamheden actief op en staat daarnaast klaar om de collega’s te ondersteunen. Dit doe je op een zelfstandige manier door gestructureerd te werken en het overzicht te bewaren, zodat je snel kunt schakelen tussen de verschillende (soms ad hoc) werkzaamheden.

Werkervaring op een marketing afdeling is een pré. Wel is het belangrijk dat je digitaal goed onderlegd (MS Office) bent. En dat je ervaring hebt met CMS (WordPress) systemen en Social Media. Kennis van Google Analytics en Adobe Creative Cloud is een pré. Tot slot, heb je uitstekende communicatieve vaardigheden zowel in woord als schrift in de Nederlandse taal. Kortom, in deze daadkrachtige functie kan jij je volle creativiteit kwijt.

Wat bieden wij jou?
Al zeggen we het zelf… het is fijn werken bij ons! Je krijgt leuke collega’s, veel afwisseling en alle ruimte om jezelf te ontwikkelen. Als marketing en communicatie medewerker krijg je van ons alles om je werk goed uit te kunnen voeren. Ook bieden wij:

 • Een bovengemiddeld salaris;
 • 25 vakantiedagen (o.b.v. 40 uur);
 • Een contract voor bepaalde tijd met uitzicht op contract voor onbepaalde tijd;
 • Een afwisselende en verantwoordelijke baan;
 • Alle gelegenheid voor verdere opleidingen;
 • Een prettige werksfeer in een hecht team van collega’s;
 • Ruimte voor eigen inbreng en initiatief; ideeën over hoe het beter kan? Kom maar op!;
 • Collectieve zorgverzekering bij het Zilveren Kruis met een bijdrage voor extra voorzieningen (2 sterren);
 • En niet te vergeten de vrijdagmiddagborrel in ons werkcafé als afsluiting van de week.

Wie zijn wij?
Erdi is een familiebedrijf met een warm hart waar iedereen welkom is, gevestigd in Zaandam. We houden ons dagelijks bezig met het inrichten van duurzame buitenruimtes door zelf te ontwikkelen, produceren en installeren van straatmeubilair of verkeerstechnische voorzieningen. Bij de ontwikkeling van de producten staan veiligheid, gemak, functionaliteit, stijl en duurzaamheid voorop. De producten worden meestal geplaatst in de openbare ruimte in opdracht van onder andere provincies, gemeentes en aannemerij.

Samen de week beginnen in de werkkantine met een kopje koffie of thee, tot samen op de vrijdag de week afsluiten met een frisje of een borreltje. We luisteren graag naar wat iedereen in te brengen heeft, kijken naar ieder zijn kwaliteiten en willen te allen tijde het beste uit onze medewerkers halen. Kom jij ons team uitbreiden?

Word jij onze nieuwe collega?
Is dit de functie waar je enthousiast van wordt en ben jij ambitieus om jezelf verder te ontwikkelen? Laat het ons weten en stuur jouw CV naar maud@erdi.nl ! Wij maken dan zo snel mogelijk een afspraak.

  Naam*

  Woonplaats*

  E-mail*

  Telefoonnummer*

  CV

  (Word en PDF documenten toegestaan)

  Marketing

  © Erdi. All rights reserved.