Vacature Backoffice medewerker (24 uur)

In de dynamische wereld van verkeer zijn wij op zoek naar een Backoffice medewerker die, samen met een gedreven team, de regie stevig in handen weet te houden. In deze bruisende omgeving draait alles om precisie, efficiëntie en het vermogen om snel te schakelen. Ben jij klaar om samen met ons de uitdagingen van de snel veranderende verkeerswereld aan te gaan?

Hoe zien jouw werkzaamheden er binnen Erdi Verkeerstechniek uit?
Als Backoffice medewerker bij Erdi Verkeerstechniek vervul jij de rol als een échte allrounder. Jij zorgt ervoor dat de administratieve werkzaamheden op rolletjes lopen. Om een blik te geven van jouw takenpakket, zul je:

 • Assisteren bij algemene kantoorwerkzaamheden, zoals het aannemen van telefoon en het beheren van de mailbox;
 • Bewaken van project administratie;
 • Registreren van diverse code- en pasaanvragen t.b.v. doorgang van onze selectieve afsluitingen door heel het land.
 • En uiteraard sta jij altijd paraat om waar nodig administratieve ondersteuning te bieden aan de afdeling Verkeerstechniek.

Kortom, jouw betrouwbaarheid en veelzijdigheid maakt jou onmisbaar in ons team.

Wat vragen wij van jou?
Met jouw organisatie-skills ben jij de aangewezen persoon voor deze rol. Jij weet als geen ander hoe je taken logisch en nauwkeurig moet aanpakken. Jij hebt het vermogen om het overzicht te behouden en details niet uit het oog te verliezen. Verder heb je:

 • Minimaal mbo-4 werk- en denkniveau;
 • Werkervaring is een pré;
 • Ben jij in ieder geval beschikbaar om op woensdag en vrijdag te werken.

Wat bieden wij jou?
Al zeggen we het zelf… het is fijn werken bij ons! Je krijgt leuke collega’s, veel afwisseling en alle ruimte om jezelf te ontwikkelen. Als administratief medewerker krijg je van ons alles om je werk goed uit te kunnen voeren. Ook bieden wij:

 • Een aantrekkelijk salaris;
 • 20 vakantiedagen o.b.v. 32 uur;
 • Een afwisselende en verantwoordelijke baan;
 • Alle gelegenheid voor het volgen van opleidingen;
 • Ruimte voor eigen inbreng en initiatief; jouw ideeën zijn welkom!;
 • Collectieve zorgverzekering bij het Zilveren Kruis met extra voorzieningen (2 sterren);
 • En niet te vergeten de vrijdagmiddagborrel in ons werkcafé om de week gezellig af te sluiten.

Wie zijn wij?
Erdi is een familiebedrijf met een warm hart waar iedereen welkom is, gevestigd in Zaandam. We houden ons dagelijks bezig met het inrichten van duurzame buitenruimtes. Door zelf te ontwikkelen, produceren en installeren van straatmeubilair of verkeerstechnische voorzieningen. Bij de ontwikkeling van de producten staan veiligheid, gemak, functionaliteit, stijl en duurzaamheid voorop. De producten worden meestal geplaatst in de openbare ruimte in opdracht van onder andere provincies, gemeentes en aannemerij.

Samen de week beginnen in het werkcafé met een kopje koffie, tot samen op de vrijdag de week afsluiten met een hapje en een drankje. We luisteren graag naar wat iedereen in te brengen heeft, kijken naar ieder zijn kwaliteiten en willen te allen tijde het beste uit onze medewerkers halen. Kom jij ons team uitbreiden?

Word jij onze nieuwe collega?
Ben jij enthousiast over deze functie en heb je ambitie om jezelf verder te ontwikkelen? Laat het ons weten door je CV en motivatiebrief te sturen! We maken graag zo snel mogelijk een afspraak met jou.

  Naam*

  Woonplaats*

  E-mail*

  Telefoonnummer*

  CV

  (Word en PDF documenten toegestaan)

  Marketing

  © Erdi. All rights reserved.