a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z #
Afzetpalen verzinkbaar
Afzetpalen verzinkbaar

De handbediende afzetpaal verzinkbaar (vezip) is door middel van een sleutel te ontgrendelen waarna de afzetpaal in de fundatie wordt geduwd. Op het moment dat de auto is gepasseerd kan doormiddel van een draai aan de sleutel de afzetpaal weer omhoog worden gezet (dit gebeurt zonder krachtsinspanning door het gebruik van gasveren). Diverse sleutelsystemen kunnen worden toegepast om de selectiviteit van toegang te verhogen. 

Verzonken slot
Vezips van Erdi kunnen worden voorzien van een verzonken slot. Op deze manier zitten er geen uitsteeksels aan de afzetpaal en kan deze zonder problemen in de grond verzinken. Deze oplossing is niet alleen verkrijgbaar voor de vezips maar kan op elke afzetpaal worden voorzien.

Nood- en hulpdiensten slot
Erdi heeft een verzonken slot ontwikkeld met daarin een aparte sleutelingang voor de nood- en hulpdiensten. De aparte sleutel van de nood- en hulpdiensten kan zowel bij opstaande als verzonken stand uit de afzetpaal worden weggenomen. Op deze manier verliezen de nood- en hulpdiensten geen kostbare tijd.

 

test