a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z #
Straatmeubilair
Straatmeubilair

De kunst van het ontwerpen rust al sinds de oudheid op twee principes: vorm en functie. De ideale balans tussen deze uitgangspunten laat Erdi dan ook in alle totaalconcepten terugkomen. En dat is zichtbaar in ons straatmeubilair, te vinden in talloze straten, wegen en parken. Grote groepen mensen consumeren deze ruimten en ieder van hen heeft daarbij zijn eigen wensen en eisen ten aanzien van de inrichting. Het moet praktisch, mooi, maar ook duurzaam zijn. Eisen waar we bij Erdi niet snel van onder de indruk raken.

Integendeel, want we zijn continu bezig met schoonheid, functionaliteit en gebruiksgemak, maar daarnaast onderschatten we onze maatschappelijke verantwoordelijkheid niet. Neem onze welbekende rood-witte afzetpalen of de vermaarde serie Canapé zitbanken. Ze zijn beeldbepalend voor de sfeer die verschillende steden uitademen, maar ze worden ook op een uiterst verantwoorde manier geproduceerd. We houden daarbij altijd rekening met mens en milieu. Dat is Erdi.

Vernieuwing, eigenzinnigheid en vooruitstrevend ondernemerschap. Ook dat is Erdi. Een spectaculair ontwerp in gedachten? Erdi maakt het waar. Stijl, functionaliteit, veiligheid, gemak, duurzaamheid: pure basisingrediënten die u terugvindt in elk van onze producten. Bijkomend voordeel is dat het voor ons niet ophoudt bij ontwikkelen en produceren. Erdi streeft naar totaalconcepten: van ontwikkeling tot productie en van montage tot onderhoud. Daarbij vormen technische kennis en ervaring de brede basis voor onze praktijkgerichte oplossingen. En dat maakt ons buitengewoon innovatief.

test