Vacature Technische Werkvoorbereider

Ben jij toe aan die nieuwe uitdaging als Technische Werkvoorbereider? Dan hebben wij wellicht iets voor jou!

Word jij onze belangrijke schakel als Technisch Werkvoorbereider
Als Technisch Werkvoorbereider bij Erdi werk je samen in een team van 5 enthousiaste collega’s en ben je verantwoordelijk voor de werkvoorbereiding van bestaande en lopende projecten en het, samen met de planner, begeleiden van een team van 9 servicemonteurs. En hoe leuk is het om je eigen producten dagelijks op straat tegen te komen!

Hoe zien jouw werkzaamheden er binnen Erdi uit?
Jij bent een onmisbare schakel binnen het bedrijf. Je bespreekt de planning met jouw collega’s, overlegt met leveranciers, verzorgt de werkvoorbereiding en beantwoordt de vragen van klanten en collega’s. Daarnaast zorg jij voor o.a. de bestellingen t.b.v. projecten, de civieltechnische en revisietekeningen in AutoCAD, de opname van werkzaamheden, het beheer van de SaaS-diensten van Erdi, de aanvragen van KLIC-meldingen en vergunningen.  Hiervoor werk je nauw samen met een assistent als rechterhand.

Wat vragen wij van jou? 

 • Minimaal 1 jaar werkervaring als werkvoorbereider
 • Een MBO-diploma in elektrotechniek
 • Uitstekende communicatieve vaardigheden en organisatorische capaciteiten
 • Analytisch vermogen
 • Leiderschapskwaliteiten
 • Ervaring met AutoCAD

Wat bieden wij jou?
Al zeggen we het zelf… het is fijn werken bij ons! Je krijgt leuke collega’s, veel afwisseling en alle ruimte om jezelf te ontwikkelen. Als Technisch Werkvoorbereider krijg je van ons alles om je werk goed uit te kunnen voeren. Ook bieden wij:

 • Een bovengemiddeld salaris en 25 vakantiedagen en 13 adv-dagen
 • Een contract voor bepaalde tijd met uitzicht op contract voor onbepaalde tijd
 • Een afwisselende en verantwoordelijke baan
 • Alle gelegenheid om je verder te ontwikkelen middels opleidingen
 • Een prettige werksfeer in een hecht team van collega’s
 • Ruimte voor eigen inbreng en initiatief; ideeën over hoe het beter kan? Kom maar op!
 • Collectieve zorgverzekering bij het Zilveren Kruis met een bijdrage voor extra voorzieningen (2 sterren)
 • En niet te vergeten de vrijdagmiddagborrel in ons werkcafé als afsluiting van de week

Wie zijn wij?
Erdi is een familiebedrijf met een warm hart waar iedereen welkom is, gevestigd in Zaandam. We houden ons dagelijks bezig met het inrichten van duurzame buitenruimtes door zelf te ontwikkelen, produceren en installeren van straatmeubilair of verkeerstechnische voorzieningen. Bij de ontwikkeling van de producten staan veiligheid, gemak, functionaliteit, stijl en duurzaamheid voorop. De producten worden meestal geplaatst in de openbare ruimte in opdracht van onder andere provincies, gemeentes en aannemerij.

Samen de week beginnen in de werkkantine met een kopje koffie of thee, tot samen op de vrijdag de week afsluiten met een frisje of een borreltje. We luisteren graag naar wat iedereen in te brengen heeft, kijken naar ieder zijn kwaliteiten en willen te allen tijde het beste uit onze medewerkers halen. Kom jij onze familie uitbreiden?

Word jij onze nieuwe collega?
Is dit de functie waar je enthousiast van wordt en ben jij ambitieus om jezelf verder te ontwikkelen? Laat het ons weten en stuur jouw CV en motivatiebrief! Wij maken dan zo snel mogelijk een afspraak.

  Naam*

  Woonplaats*

  E-mail*

  Telefoonnummer*

  CV

  (Word en PDF documenten toegestaan)

  Vacature-Manager-Verkeerstechniek

  © Erdi. All rights reserved.