Vacature Operationeel Manager Verkeerstechniek

Ben jij toe aan die nieuwe uitdaging als Operationeel Manager Verkeerstechniek? Dan hebben wij wellicht iets voor jou!

Dan hebben wij wellicht iets voor jou!

Vooruitgang boek je door ervoor te zorgen dat mensen zich kunnen ontwikkelen in een plezierige werkomgeving. Kun jij jezelf helemaal vinden in deze visie? En ben jij toe aan de volgende stap in jouw carrière? Wat dacht je van deze fulltime uitdaging: de regie voeren over de afdeling Erdi Verkeerstechniek. Als operationeel manager neem jij jouw collega’s mee in de ambities van deze afdeling. Met de focus op samenwerking, werkplezier en op de ontplooiing van je medewerkers én jezelf.

Waar houdt Erdi Verkeerstechniek zich mee bezig?

Het autoluw maken van stadscentra, voetgangersgebieden, parkeerplaatsen en rijbanen om zo de leefbaarheid binnen de openbare ruimte te vergroten. Onder leefbaarheid verstaan wij de mate waarin openbare ruimten aantrekkelijk en/of geschikt zijn om te wonen, werken of recreëren, waarbij duurzaamheid en veiligheid centraal staan. Als operationeel manager werk je mee met het bedenken, ontwerpen en realiseren van verkeersmaatregelen om dit doel te realiseren samen met de klant. Dat doen wij momenteel met veel enthousiasme en een aanpakkersmentaliteit in een team van vijftien mensen in een binnen- en buitendienst met verschillende expertises en achtergronden.

Dit ben jij

Met jouw communicatie-skills weet je als geen ander hoe je een team aanstuurt en faciliteert in hun behoeften, zodat zij optimaal kunnen werken. Je signaleert kansen en gaat proactief en resultaatgericht te werk. Dat je goed kunt analyseren, komt daarbij ongetwijfeld van pas. Jouw uitdaging is het optimaliseren van werkprocessen en het grip houden op projecten, middelen en tijd. Daarnaast ben jij het aanspreekpunt voor o.a. opdrachtgevers en heb jij korte lijnen met de directie. Loopt jouw werkdag anders dan gepland? Dan herzie jij jouw planning en stel je prioriteiten. Verder heb je:

 • Minimaal hbo werk- en denkniveau
 • Ruime ervaring met leidinggeven
 • Affiniteit met elektrotechniek

Dit bieden wij jou

Al zeggen wij het zelf; het is fijn werken bij ons! Je krijgt leuke collega’s, veel afwisseling, alle ruimte om jouw functie vorm te geven en uitdagende projecten. En natuurlijk bieden wij jou:

 • Een prettige werksfeer
 • Een goed salaris
 • Een jaarcontract met als doel daarna meteen een vaste aanstelling
 • Arbeidsvoorwaarden volgens de cao Klein-metaal
 • Veel ontwikkelingsmogelijkheden, onder meer via onze eigen Erdi Academie en via praktijkgerichte trainingen, want vakmanschap staat hoog bij ons in het vaandel
 • Een smartphone, laptop en auto van de zaak
 • Bedrijfsuitjes, evenementen en vrijmibo’s

Word jij onze operationeel manager Verkeerstechniek?

Is dit de functie waar je enthousiast van wordt en ben jij ambitieus om jezelf verder te ontwikkelen? Mail jouw CV en motivatiebrief naar sanne@erdi.nl! Wij geven je binnen één week een reactie.

Wie wij zijn?

Erdi is een familiebedrijf gespecialiseerd in het ontwikkelen, produceren, installeren, monteren en onderhouden van producten en diensten in relatie tot verkeer en buitenruimtes voor overheden en bedrijfsleven. Wij zijn een praktijkgerichte en flexibele organisatie met specifieke aandacht voor milieu en hechten belang aan een goede werksfeer. Wil je meer over ons weten? Kijk dan op onze website, www.erdi.nl.

  Naam*

  Woonplaats*

  E-mail*

  Telefoonnummer*

  CV

  (Word en PDF documenten toegestaan)

  Vacature-Manager-Verkeerstechniek

  © Erdi. All rights reserved.