Vacature Werkvoorbereider Werktuigbouwkundige

Als werkvoorbereider mede verantwoordelijk zijn voor duurzame buitenruimtes voelt voor mij als een mooie uitdaging

Als Werkvoorbereider Werktuigbouwkunde ben je de schakel tussen het bedrijfsbureau en de productieafdeling straatmeubilair. Aan het begin van de dag weet je nog niet wat je aan het eind van de dag hebt gedaan. Wil jij groeien in een organisatie waar óók naar je wordt geluisterd als het gaat om persoonlijke wensen en ontwikkeling? Dan zijn wij op zoek naar jou! En hoe leuk is het om je eigen producten dagelijks op straat tegen te komen!

Waar houd jij je voornamelijk mee bezig?
Als Werkvoorbereider Werktuigbouwkunde bespreek je de planning met jouw collega’s, overleg je met de leveranciers, maak je calculaties en eventueel tekeningen en beantwoord je de vragen van de andere afdelingen. Hierbij werk je nauw samen in een team met werkvoorbereiders, technisch tekenaar en hoofd van de afdeling. Samen met deze teamleden stuur je het productieteam aan die met de producten aan de gang gaan. Kort samengevat houd jij je bezig met:

·         De planning;
·         Het verwerken van opdrachten naar productie-documenten en voor- en nacalculaties;
·         Meedenken over technische oplossingen voor de klant en onszelf, waarbij duurzaamheid een onmisbare schakel is;
·         Het kritisch inkopen van materialen;
·         Het aansturen van het productieteam door het geven van technische hulp en aanwijzingen.

In deze functie zijn we ook heel erg benieuwd naar de kennis en input die jij met je mee brengt. Het is natuurlijk belangrijk om van elkaar te blijven leren!

Wat vragen wij van jou?
Het is belangrijk om in de functie als Werkvoorbereider Werktuigbouwkunde goed te kunnen leidinggeven en samen werken. Omdat je een team aanstuurt en in een team werkt, is het van belang dat je communicatief en organisatorisch sterk bent. Als geen ander weet je dat het belangrijk is in een functie als Werkvoorbereider Werktuigbouwkunde een sterk analytisch vermogen te hebben. Daarnaast neem je mee:

·        
Minimaal 2 jaar werkervaring als werkvoorbereider in de werktuigbouwkunde;
·         Ervaring met AutoCAD en Inventor is een pré;
·         MBO 4 of HBO Werktuigbouwkunde.

Wat bieden wij jou?
Al zeggen we het zelf… het is fijn werken bij ons! Je krijgt leuke collega’s, veel afwisseling en alle ruimte om jezelf te ontwikkelen. Als Werkvoorbereider Werktuigbouwkunde krijg je van ons alles om je werk goed uit te kunnen voeren. Ook bieden wij:

·         Een bovengemiddeld salaris;
·         Direct een vast dienstverband;
·         Een functie van in principe 40 uur;
·         25 vakantiedagen en 13 adv-dagen (o.b.v. 40 uur cao klein metaal);
·         Veel ruimte om jezelf te ontwikkelen door middel van diverse opleidings- en doorgroeimogelijkheden;
·         Een afwisselende en verantwoordelijke baan;
·         Een prettige werksfeer in een hecht team van collega’s;
·         Ruimte voor eigen inbreng en initiatief; ideeën over hoe het beter kan? Kom maar op!;
·         Een werkomgeving dat op lasgebied NEN-EN 1090 gecertificeerd is;
·         Collectieve zorgverzekering bij het Zilveren Kruis met een bijdrage voor extra voorzieningen (2 sterren);
·         En niet te vergeten de vrijdagmiddagborrel in ons werkcafé als afsluiting van de week.

Wie zijn wij?
Erdi is een familiebedrijf met een warm hart waar iedereen welkom is, gevestigd in Zaandam. We houden ons dagelijks bezig met het inrichten van duurzame buitenruimtes. Door zelf te ontwikkelen, produceren en installeren van straatmeubilair of verkeerstechnische voorzieningen. Bij de ontwikkeling van de producten staan veiligheid, gemak, functionaliteit, stijl en duurzaamheid voorop. De producten worden meestal geplaatst in de openbare ruimte in opdracht van onder andere provincies, gemeentes en aannemerij.

Van samen de week beginnen in de werkkantine met een koffietje, tot samen op de vrijdag de week afsluiten met een frisje of een borreltje. We luisteren graag naar wat iedereen in te brengen heeft, kijken naar ieder zijn kwaliteiten en willen te allen tijde het beste uit onze medewerkers halen. Kom jij ons team uitbreiden?

Word jij onze nieuwe collega?
Is dit de functie waar je enthousiast van wordt en ben jij ambitieus om jezelf verder te ontwikkelen? Laat het ons weten en stuur jouw CV naar maud@erdi.nl ! Wij maken dan zo snel mogelijk een afspraak.

 

 

  Naam*

  Woonplaats*

  E-mail*

  Telefoonnummer*

  CV

  (Word en PDF documenten toegestaan)

  © Erdi. All rights reserved.