Vacature Fulltime Werkvoorbereider Werktuigbouwkundige

Een unieke markt leren kennen als Werkvoorbereider Werktuigbouwkunde? Lees dan snel verder!

Als Werkvoorbereider Werktuigbouwkunde ben je de schakel tussen het bedrijfsbureau en de productieafdeling straatmeubilair. Aan het begin van de dag weet je nog niet wat je aan het eind van de dag hebt gedaan. Wil jij groeien in een organisatie waar óók naar je wordt geluisterd als het gaat om persoonlijke wensen en ontwikkeling? Dan zijn wij op zoek naar jou! En hoe leuk is het om je eigen producten dagelijks op straat tegen te komen!

Waar houd jij je voornamelijk mee bezig?

Als Werkvoorbereider Werktuigbouwkunde bespreek je de planning met jouw collega’s, overleg je met de leveranciers, maak je calculaties en eventueel tekeningen en beantwoord je de vragen van de andere afdelingen. Hierbij werk je nauw samen in een team met een werkvoorbereider, technisch tekenaar en de eindverantwoordelijke van de afdeling. Samen met deze teamleden stuur je het productieteam aan die met de producten aan de gang gaan. Kort samengevat houd jij je bezig met:

 • De planning
 • Het verwerken van opdrachten naar productie-documenten en voor- en nacalculaties
 • Meedenken over technische oplossingen voor de klant en onszelf
 • Het kritisch inkopen van materialen
 • Het aansturen van het productieteam door het geven van technische hulp en aanwijzingen

In deze functie zijn we ook heel erg benieuwd naar de kennis en input die jij met je mee brengt. Het is natuurlijk belangrijk om van elkaar te blijven leren!

Wat vragen wij van jou?

Het is belangrijk om in de functie als Werkvoorbereider Werktuigbouwkunde goed te kunnen leidinggeven en samen werken. Omdat je een team aanstuurt en in een team werkt, is het van belang dat je communicatief en organisatorisch sterk bent. Als geen ander weet je dat het belangrijk is in een functie als Werkvoorbereider Werktuigbouwkunde een sterk analytisch vermogen te hebben. Daarnaast neem je mee:

 • Minimaal 2 jaar werkervaring als werkvoorbereider in de werktuigbouwkunde
 • Ervaring met AutoCAD en Inventor (geen vereiste, wel een pre)

Wat bieden wij jou?

Al zeggen we het zelf… het is fijn werken bij ons! Je krijgt leuke collega’s, veel afwisseling en alle ruimte om jezelf te ontwikkelen. Als Werkvoorbereider Werktuigbouwkunde krijg je van ons alles om je werk goed uit te kunnen voeren. Ook bieden wij:

 • Direct een vast dienstverband
 • Een bovengemiddeld salaris en 25 vakantiedagen en 13 adv-dagen
 • Vakantiegeld
 • Een afwisselende en verantwoordelijke baan
 • Ruimte voor eigen inbreng en initiatief: ideeën over hoe het beter kan? Kom maar op!
 • Veel ruimte om jezelf te ontwikkelen door middel van diverse opleidings- en doorgroeimogelijkheden

Wie zijn wij?

Erdi is een familiebedrijf gespecialiseerd in straatmeubilair, wegbebakening en verkeerstechniek. Als technische serviceorganisatie richten wij ons op het ontwikkelen, produceren, installeren en onderhouden van onze unieke producten. Bij de ontwikkeling van de producten staan veiligheid, gemak, functionaliteit, stijl en duurzaamheid voorop. De producten worden meestal geplaatst in de openbare ruimte in opdracht van onder andere provincies, gemeentes en aannemerij. Meer weten? Kijk op www.erdi.nl

Word jij onze nieuwe collega?

Is dit de functie waar je enthousiast van wordt en ben jij ambitieus om jezelf verder te ontwikkelen? Laat het ons weten en stuur jouw CV en motivatiebrief! Wij geven je binnen een week een reactie.

  Naam*

  Woonplaats*

  E-mail*

  Telefoonnummer*

  CV

  (Word en PDF documenten toegestaan)

  © Erdi. All rights reserved.