Vacature Fulltime (meewerkend) Chef Werkplaats

Toe aan een nieuwe uitdaging als Chef Werkplaats? Dan hebben wij wellicht iets voor jou!

Als (meewerkend) Chef Werkplaats ben je een belangrijke schakel tussen werkvoorbereiding en uitvoering. Heb jij zin om te werken in een organisatie waar óók naar je wordt geluisterd als het gaat om persoonlijke wensen en ontwikkeling? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Waar houd jij je voornamelijk mee bezig?
Als (meewerkend) Chef Werkplaats ben je verantwoordelijk voor de dagelijkse gang van zaken in de productie van straatmeubilair in onze constructiewerkplaats. Je geeft leiding aan een team van 10 collega’s. Je coördineert de uitvoering van de opdracht, denkt mee over de uitvoering, zorgt voor een optimale eindcontrole en werkt nauw samen met de werkvoorbereiding.

Wat vragen wij van jou?
Het is belangrijk om in de functie als Chef Werkplaats leiding te kunnen geven en verbetervoorstellen te kunnen aandragen. Omdat je een team aanstuurt en in een team samenwerkt, is het belangrijk dat je communicatief sterk en proactief bent. Als geen ander weet je dat het belangrijk is om als Chef Werkplaats een positieve, ondernemende en resultaatgerichte werkhouding te hebben. Daarnaast neem je mee:

 • Minimaal een MBO niveau werktuigbouwkunde
 • Teambuilding capaciteiten

  Wat bieden wij jou?

  Al zeggen we het zelf… het is fijn werken bij ons! Je krijgt leuke collega’s, veel afwisseling en alle ruimte om jezelf te ontwikkelen. Als Chef Werkplaats krijg je van ons alles om je werk goed uit te kunnen voeren. Ook bieden wij:

  • Een contract voor bepaalde tijd met uitzicht op contract voor onbepaalde tijd
  • Een bovengemiddeld salaris
  • 25 vakantiedagen en 13 adv-dagen conform cao metaal en techniek
  • Vakantiegeld
  • Een afwisselende baan in een gezond familiebedrijf met een prettige werksfeer
  • Ruimte voor eigen inbreng en initiatief; ideeën over hoe het beter kan? Kom maar op!
  • Veel ruimte om jezelf te ontwikkelen d.m.v. diverse opleidingen
  • Een werkomgeving dat op lasgebied NEN-EN 1090 gecertificeerd is
  • Collectieve zorgverzekering
  • En niet te vergeten de vrijdagmiddagborrel in ons werkcafé als afsluiting van de week

   Wie zijn wij?

   Erdi is een familiebedrijf gespecialiseerd in straatmeubilair, wegbebakening en verkeerstechniek. Als technische serviceorganisatie richten wij ons op het ontwikkelen, produceren, installeren en onderhouden van onze unieke producten. Bij de ontwikkeling van de producten staan veiligheid, gemak, functionaliteit, stijl en duurzaamheid voorop. De producten worden meestal geplaatst in de openbare ruimte in opdracht van onder andere provincies, gemeentes en aannemerij. Meer weten? Kijk op www.erdi.nl.

   Word jij onze nieuwe collega?

   Is dit de functie waar je enthousiast van wordt en ben jij ambitieus om jezelf verder te ontwikkelen? Laat het ons weten en stuur jouw CV en motivatiebrief! Wij geven je binnen een week een reactie.

    Naam*

    Woonplaats*

    E-mail*

    Telefoonnummer*

    CV

    (Word en PDF documenten toegestaan)

    Chef Werkplaats

    © Erdi. All rights reserved.