Monteur verkeerstechniek

Monteur Verkeerstechniek (buitendienst) | standplaats Zaandam

Waar je aan werkt

Geen dag is hetzelfde. Als monteur Verkeerstechniek zijn de Nederlandse wegen en straten jouw werkterrein. Je werkt met onze eigen ontwikkelde producten aan verschillende verkeerstechnische oplossingen op heel diverse locaties. De ene dag rijd je naar het centrum van Groningen voor het installeren van verzinkbare palen, de dag daarna verricht je bijvoorbeeld onderhoudswerkzaamheden in een garage in Amsterdam aan kentekenherkenningssytemen of slagboom installaties. Je werkt zelfstandig in een team van 8 collega monteurs en gaat vaak alleen naar een project.

Als monteur Verkeerstechniek zijn jouw belangrijkste taken:

 • Het plaatsen en aansluiten van onze elektrotechnische verkeersinstallaties, zoals selectieve afsluitingen (verzinkbare palen en piramides), slagboom installaties en dynamische bewegwijzering.
 • Het onderhouden van onze installaties.
 • Het verhelpen van storingen. Je wordt 1 keer per 5 weken ingeroosterd in onze storingsdienst waarvoor we je uiteraard uitstekend belonen.

Wat wij van je vragen

Onze verkeerstechnische oplossingen zijn innovatief en actueel. Dit maakt het werk uitdagend en vraagt om technische en technologische nieuwsgierigheid. Je werkt zowel aan electronische, hydraulische en mechanische systemen waarvoor een technische opleiding een vereiste is. Als monteur verkeerstechniek kenmerk je je verder door:

 • Je hebt een MBO-diploma (niveau 3-4) in een technische richting (bijvoorbeeld electrotechniek, autotechniek)
 • Je hebt 1 tot 4 jaar werkervaring in een technische functie
 • Je hebt een rijbewijs B
 • Je bent flexibel en kunt zelfstandig werken
 • Je woont bij voorkeur in de omgeving van Zaandam

Wat wij jou bieden

Het is fijn werken bij ons! Je krijgt leuke collega’s, veel vrijheid, flexibiliteit en uitdagende projecten. Als monteur verkeerstechniek krijg je van ons ook alles om je werk goed uit te kunnen voeren. Wij werken digitaal dus een telefoon, tablet en laptop krijg je van ons. Verder ga je op pad met een bus die uitgerust is met alle nodige materialen en gereedschap.

Wij vinden vakmanschap en innovatie belangrijk en via onze Erdi Academie word je op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen en ontwikkel je jouw vakmanschap en kennis. Wil je een vakgerichte cursus volgen, dan word dat geregeld.  Verder bieden wij:

 • Een goed marktconform salaris
 • Een passende toeslag voor storingsdiensten
 • 25 vakantiedagen, 13 adv-dagen (conform cao klein-metaal)
 • Een vast contract na 2 maanden proeftijd

Geïnteresseerd in deze functie? Laat hieronder je contactgegevens achter en wij nemen snel contact met je op.

Naam*

Woonplaats*

E-mail*

Telefoonnummer*

Word jij onze nieuwe monteur Verkeerstechniek?

Is dit de baan waar je enthousiast van wordt? Bel ons dan meteen op 075-6173357 en vraag naar Johan Greuter! Je mag uiteraard ook mailen. Stuur jouw CV naar ons via petra@erdi.nl. We nemen zo snel mogelijk contact op. Klikt het in ons gesprek? Dan kun je snel aan de slag!

Wie zijn wij?

Erdi is een familiebedrijf gespecialiseerd in het ontwikkelen, produceren, installeren, monteren en onderhouden van producten en diensten met een maatschappelijk nut in relatie tot verkeer en buitenruimtes voor overheden en bedrijfsleven. Wij zijn een praktijkgerichte en flexibele organisatie met specifieke aandacht voor milieu en goed werkgeverschap. Wil je meer over ons weten? Kijk op www.erdi.nl.